Bebelusi de iulie-august 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andreea si eu cred ca d-aia plange Philip si mai tare...a invatat ca te duci la el.Olivia spunea ca nu intra deloc la Luca.
Eu o iau pe Andreea in pat la noi....nu am puterea s-o las sa planga...cu toate ca pana acum o ora a plaaaans...dar pur si simplu nu mai puteam de nervi....am rezistat pentru ca stiam de ce plange...vrea in brate, atata tot.Intr-un final a adormit.

Cred ca m-am contrazis singura ...cu plansul asta....dar acum am lasat-o sa planga pt. ca stiam motivul lui...si era unul nepotrivit....ce sa zic....

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
io va citesc si mi se face pielea de gasca ... noi primele 5 luni ale Giuliei nu am putut merge in nici o vizitaaa si daca venea cineva la noi Giulia la fel urla si plangea pana se invinetea, tin foarte bine minte senzatia de trecut transpiratii reci si ma rugam numai sa n-o apuce nervii si crizele si tot degeaba ... ea s-a cumintit pe la 6 luni, de atunci putem pleca oriunde si la oricine. Io va inteleg perfect Dar sa stiti ca de multe ori ma intreb daca nu are ea vreo problemuta ca e asa de linistita ... ... adeka isi da efectiv de facut si gata sau parca ar intelege cand ii spui cate ceva, desi nu prea cred ... nici asa nu e bine, sa stiti.
Aseara de exemplu, dupa vomitatul de la miezul noptii, pana sa curat in dormitor la noi, ca acolo eram, am pus-o la ea in patut si am stins becul din instinct, pana sa termin a adormit fara sa zica nika. Sotul zice ca se executa asa pentru ca eu o tin afara de la 6 juma cand ajung acasa (adeka intru pe usa si iesim pe usa) pana pe la 10 mai nou.
Hai ca m-am lungit, se vede ca am pauza.

Va pupacim !!!

Cin` mai are cupil cuminteee ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Simona, plange cu sughituri sii cu lacrimi siroaie....Am observat ca atunci cand mai dispar 1 minut din raza ei plange altfel, mult mai tare, mai zgmotos.Dupa ceva timp plansul dispare, dispar si lacrimile si urmeaza un bazait enervant fara lacrimi....e un fel de jelire...

Asa e cu premergatorul...a ramas mic si de Andreea, mai mult isi taraste picioarele.

Iar cu zilele ca sunt lungi....si eu ma uit la ceas din ora in ora...sa vina tati mai repede, desi nu stiu de ce fac treaba asta ca parca alerg mult mai mult cand e si tati acasa.Il mai am si pe el in carca...pune-i masa, strange...ma aleg cu zeci de sfaturi si reprosuri( de genul nu o lasa pe gresie, are capul transpirat de ce nu-i pui caciulita,da-i apa ca poate ii e sete, etc) pe capul meu...eheee....si tot asa.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ia uiteeee , clubul bebelusilor plangaciosi ..ii pupam pe toti pe lacrimioare ..sa se transforme in zambete ...
ce sa va zic , mai fetelor , poate au si ei o perioada mai proasta , dinti , angoase , etc ..pupici la greu si poate trece ...
vai , ce frumos am visat ..of, of ...ma duc sa cumpar jucarii !!!
Carolina , bebemobilul l-am luat de aici din cartier..este Baby Care si a fost 1mil , dar cred ca gasesti peste tot ....eu nu pot sa compar ca nu am mai avut ..dar pana acum sunt multumita
Andreea felicitari pentru sora ta si Casa de Piatra !!!!
Adela , il pupam pe Tudorica pojarica !!!
Ina , si mie mi-e teama de piscinele de pe litoral ...am vazut o gramada de soiuri de ciuperci luate de pe acolo ..
Simo ...nu-i chiar asa cum pare in poze ..he, he ... si noi avem muuuulta bataie de cap !!!!!piscinutza aia a fost f buna la plaja ..ca am pus apa in ea , s-a incalzit la soare si l-am bagat acolo ...Felicia , numai vezi sa-i iei o piscinuta mai mica ...ca asta care i-am luat-o noi e cam maricica si am carat la apa ,of, of

am mai pus poze de la mare daca vreti si aveti timp ...http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/detail?.dir=5448&.dnm=a7ca.jpg&.src=ph

pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mama lu Giulia.....dar ce faceti atata afara_nu+mi mai merg semnele de punctuatie...

Veyi...daca copilul e cuminte...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Daria, pupam pe Giulia cumintica....bucura-te de momentele de liniste care ti le da Giulia ...dupa cum spui tu..te-a cam chinuit ceva.

Simona ce scumpa esti cu sfatul tau....am ras.Dar cu ce ati carat apa in bazinul lui Luca?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Simona, hai sa ma lungesc.
Deci: ajung acasa moarta de foame, de la servici, schimbat, imbracat cupilu`, incarcat carucioru` cu haine de schimb si juma` de casa (asa-s io), fuga in parc sa papam la 7 iaurtul cu painica (io ma hlizesc la moata daca-daca ramane sa ling si io ceva de foame :)), apoi incepem plimbarile in iarba, tobogan, leagane si se face 9, apoi ne mai ratoim cu restul copiilor, dar mai ales cu Rares (apare in pozici), pe la 9 juma` ne ridicam si conducem trupa ce merge in sensul opus si uite asa lipa-lipa ajungem si noi. Pregatim baita nocturna. Daca suntem singure, Giulia e in premergator si-si face de cap prin casa, daca`i tac`su` atunci e super bine (da` el e plecat:(). Cina o avem mai nou pe la 11, dupa care dau stingerea, ne uitam la tv si Giulia incepe ritualul tuturor miscarilor pe care le stie, dar mai ales al suturilor la mine in stomac, pana adoarme si o teleportez la ea in camera. Cand are o zi "din`aia" atunci ma plimb cu ea pana nu mai pot, faza bengoasa e cand urcam 7 etaje pe jos si atunci de obicei eu imi plang de mila in toate sensurile ...

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Cum poti sti daca un copil are probleme la nivelul superior, adika da semne de retard ? ...

Giulia_mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare si de la noi!

Daria, ce-ti veni?? Evaluarea corecta e data de medic, pentru ca limitele de ridicat, stat in fund, tinut bine capul, apucat, scos diverse sunete si altele sunt mari (sunt pe internet si in carti)...Gasesti pe internet diverse articole (te poti uita pe google dupa child development) si afli cam ce trebuie sa faca si cand - in linii mari
Noi suntem bine, avem si un dintisor nou (al treilea), se fatzaie non - stop - iar cand ii e somn, cade lat. Nici el nu prea sta singur, mai ales daca suntem noi acasa... Trebuie sa fim "prin preajma" , sa ne vada, sa ne mai dea cate o jucarie...

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Felicia , ..cu o galetusa !!!!
Mama lu' Giulia ..chiar ma gandeam zilele trecute la ce povesteai tu mai demult ..de personalitatea Giuliei ...ce bine ca s-a rezolvat !!!ce haioasa ai fost in mesajul anterior ..da ' ce-i cu intrebarea din celalalt mesaj ?

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput