Bebelusi de ianuarie - februarie (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Oana, felicitari lui Seb pt performanta de a se ridica singur.
Leta, dar ce ai patit?
Elena si eu stiam ca si Tomasa, din multe surse, ca grasimile le sunt foarte necesare copiilor mici
Cu indemnizatia, ce sa mai zic, ca te apuca lehamitea. dupa ce au protestat cat au putut cand a micsorat psd-ul indemnizatia pt parintii cu venituri mai mari, acum o micsoreaza ei pt toata lumea

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

si eu care pe urmatorul vream sa-l fac in romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nu-mi vine sa cred! E un lucru bun faptul ca aceasta alocatie o va primi toata lumea, indiferent daca a lucrat sau nu pt. primii 3 copii pe care ii are in intretinere. Ce ma deranjeaza este ca cele care au lucrat si mai ales au platit asigurari si contributii proportional cu veniturile vor primi aceeasi suma ca si cele care n-au muncit o zi in viata lor, mult micsorata fata de cea prezenta (35% fata de 85%). Chiar speram sa se schimbe ceva in bine, eventual sa se faca dea lege din asta pt. incurajarea natalitatii la nivel national dar sa se revina si pt. cele cu salarii mari, care, culmea nu sunt nici foarte multe si nici genul care fac 100 de copii fiind femei de cariera, astfel incat sa nu-si permita statul sa le plateasca alocatii. Dar probabil de-aia nici nu le pasa pt. ca suntem prea putine cele pe care ne afecteaza legea asta si nu se bazeaza pe noi ca electorat. Asiguarari si contributii sunt oprite din salariu, proportional cu cat castigi iar alocatie primim toti la fel!!!!
Multumesc Bestutza pt. lege. Eu chiar nu o citisem. Acum chiar ca mi-am stricat ziua. E clar ca la al doilea copil voi sta si mai putin acasa.
Crinuta, acum nu ne afecteaza ca nu se aplica retroactiv, decat in sensul bun adica pt. cele care au deja copil nascut in 2005 sa zicem si nu primesc nimic pt. cresterea lui pt. ca nu indeplineau conditiile fostei legi (nu fusesera angajate 10 luni inainte de nasterea copilului). Ele vor putea solicita incepand din 2006 aceasta alocatie de 35% din sal. mediu pe economie, atat cat va fi el atunci, pt. perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei legale. Eu cel putin asta am inteles din lege. Sa-mi spuneti daca gresesc.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Magga si Tudor sforaie si haraie si horcaie de cand s-a nascut. Nu mereu dar des. Eu ma gandesc ca ii va trece cu timpul si ca va dura pana se invata sa respire ca lumea, pana se adapteaza complet la mediul extern. Nici lui nu-i trece cu ser ba chiar e mai rau imediat dupa ce-i pun. Dupa care reintram in normal. M-ai distrat cu ce ai spus cum ca nu-i prea feminin .

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

astia sunt cretini? cine a propus legea asta si de ce?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Roll over, Beethoven

Mergi la inceput

Tomasa, Gabi U., ne vedem in seara asta in parc?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita, eu as prefera maine dimineata daca nu aveti nimic impotriva. La ce ora vreti voi. In seara asta ies cu o prietena si as fi pe fuga, dar daca voi hotarati sa va vedeti azi vin si eu macar putin. Pupici!

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Tomasa, eu nu pot maine dimineataAcum ma pregatesc de plecare, cu Gabi n-am vorbit, ca inca nu m-am lamurit daca are tot nr vechi de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

MAiii si cica astia vor sa creasca natalitatea.
Copii vostri se uita cumva pe pereti si rad??? Al meu asa face, as vrea sa cred ca se uita la tablouri si se amuza copios ca sunt pictate de fosta proprietara a apartamentului(care nu prea are talent, da no comment).
Tomasa, cred ca io nu am inteles prea bine (ca mi-s nedormita) da nu tre sa dam iaurt la bbi pana la un an?
Crinuta, mediculmi-a zis ca dupa 7 luni putem sa le dam branzica Fagaras. Am vazut ca si mamicile de nov-dec folosesc si sunt multumite.Io de abia astept sa ii cumpar ca m-am saturat sa ii fac zilnic. Cica nu se pastreaza la frigi ca se altereaza repede. Acu parerile sunt impartite.....
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
sper sa nu pice Netul pana cand termin eu msg...

Oana, si Ruxi se straduieste sa stea in fundulet si nu vad c-ar fi vreo pb, daca ea vrea eu nu pot s-o `contrazic`. Felicitari pt primul dintisor!

Witchie, m-ai pomenit pe undeva ref. la un ajutor pt. cineva,insa m-ai confundat: eu n-am citit despre ce-i vb, am inteles doar ceva de-o fam cu 5 copii, dar, desigur as putea contribui si eu numai
sa-mi spui ce tb., sa vad ce pot face.
Referitor la acea lege: stie cineva daca, cu legea care e in vigoare acum, fetele de-afara au dreptul la indemnizatie? Eram curioasa pt ca e o controversa intre doua prietene...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput