fetelor,
eu is cea mai "nebuna" atunci-ca eu acum invat sa conduc...cu Lia , anul trecut am zis sa astept pana nasc, dar apoi a venit iarna, apoi am ramas gravida din nou- si mi-am zis ca eu daca nu invat, innebunesc, si mai rau decat cu mama nebuna nu se poate...ca parca as fi in arest la domiciliu, n-am cum sa ma duc nicaieri daca nu ma rog de cineva sa ma duca cu masina, asa ca ma invart prin jurul casei, da nu mai departe de o mila ...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Ma inscriu si eu la burtici soferite. Am intrat in saptamana 28 si pina acum nu am avut nici o problma cu condusul. Sper sa o tin tot asa cit mai mult. Pe aici daca nu ai masina si nu conduci nu reusesti nici macar sa mergi sa iti iei piine si lapte, chiar esti consemnat la domiciliu. Sfatul pe care il primesc toate gravidele este sa aiba grija sa isi puna centura de siguranta sub burta ca in caz de frine bruste sau accidente sa nu afectam bebeii.
Anca 27+