La volan
Raspunsuri - Pagina 2
sheba spune:
Buna fetelor,
Eu sint noua pe la gravidutze si mi-e cam frica sa ma inscriu inca la mamici de ianuarie-februarie 2006; am mai pierdut o sarcina in aprilie...dar subiectul asta cu sofatul pentru mine e o mare problema; eu mi-am luat carnetul mai mult de nevoie; de vreo 2 ani conduc doar ocazional, deci foarte rar si atunci cind conduc sigur e week-end. Bucurestiul a devenit infernal,lumea e foarte grabita si, ce e mai rau, foarte rea.Cind conduceam zinic, era imposibil ca din 5 zile de condus, 3 sa nu ma aduca nervoasa acasa.E posibil ca aceeasi nevoie care m-a facut la inceput sa imi iau carnetul, sa ma faca acum sa reiau condusul,insa mi-e teama de nebunii din trafic si mai ales ca ii si pun la suflet.Imi dau seama insa ce bine i-ar prinde bebeului meu sa aiba o mama careia dupa ce a nascut, nu ii e frica sa conduca si il poate plimba peste tot.Uneori ma gindesc de ce nu mi-a trecut mie asta prin cap inainte sa ramin insarcinata,nu sa fac acum pe viteaza...probabil n-am avut motivatia necesara.
Va admir pe cele care conduceti zilnic insarcinate fiind!Bravo, bravo, bravo!
Tia spune:
quote:
Originally posted by Bee
Fetelor m-atzi mai linistit. Pentru mine, de cand am ramas gravida, condusul masinii e un cosmar. Zilnic fac cam 3 ore cu masina pe drumul spre serviciu si apoi spre casa, intr-o aglomeratie de nedescris si numai prin hartoape. Si am mereu senzatia ca de cand incerc sa stau calma si sa nu ma enervez revarsand valuri de adrenalina in corpul lui bebe, sofez mult mai prost si sunt mai neatenta. Voi ati patit asta? Si cum v-ati descurcat cu caldura, cele care nu aveti aer conditioanat in masina? (pe mine ma dispera sa ma urc intr-o masina incinsa la ora 4 dupa-amiaza).
Bee 13+
Ai grija sa nu devina chiar un cosmar, stresul il afecteaza pe bb. Eu conduc cu placere si fac tot posibilul sa ramana asa. De fapt asta a fost conditia sotului, daca ma enervez imi ia masina
36+
Ioana75 spune:
Sa fiu sincera, eu ma enervez mai rau in dreapta decit atunci cind sint la volan
. Nu conduc in fiecare zi, eu si sotul facem cu rindul la condus. Intru acum in luna a 8-a, si vreau sa conduc in continuare. Mizez pe faptul ca bb nu intelege ce e la gura mea cind conduc
.
Ioana
sheba spune:
Pe mine a zis ca nu ma lasa sa conduc.O sa mai merg cu el in cite un week-end ca sa nu imi ies din mina.Ideea e ca eu conduc chiar bine si nu e parerea mea numai ca piticii astia de la mansarda nu imi dau pace...
anis spune:
Eu am inceput sa conduc din luna a 5-a..si conduc inca.Am inceput mai tarziu...ca pana in luna a 5-a mi-a fost f frica...si cum e o sarcina obtinuta f greu, am zis sa nu risc.
Dar oricum e mult mai bine sa conduc eu,decat sa stau in dreapta.In dreapta ma omoara gropile..piatra cubica etc...
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
bosticuta spune:
Buna Seara
Gravidutelor jobul meu presupune un sofat zilnic de aprox 400km.Pina
acum totul a fost OK.Voi ce parere aveti?
Medicul mi-a spus sa evit hirtoapele si cam atit.
Adriana
18
skatter spune:
Eu am condus pina aproape sa nasc cu 2 zile
,mama zicea ca is
nebuna ,dar nu am avut probleme deloc,in ultima luna mi-am schimbat centura de siguranta cu una ptr gravidute ,dar in rest nimic ,tot un fel de motiune este nu?

Daca era dupa mine conduceam si la maternitate
,dar sa stiti ca atunci cind m-au apucat contractiile,am plecat cu masina si m-au lasat.Si pot sa va spun ca bubulina mea nu am probleme cind mergem cu masina ,de abia astepta sa o urc in scaun
Roxi si bebelina Isabella 13 luni
![]()
pd spune:
Si eu am condus toata sarcina, chiar si cu 2 zile inainte sa nasc am condus. Cu vreo 2 saptamani inainte sa nasc chiar m-a oprit politia in intersectie la Universitate pentru ca vorbeam la telefon la volan, dar am scapat de amenda cand a vazut ca sunt cu burta mare.
Acum fetita mea e foarte incantata sa mearga cu masina, am fost si la mare si la munte cu ea si a stat cuminte singura in spate, in scaunelul ei. Mare parte din drum doarme si restul se joaca sau canta dupa radio.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Orca spune:
Multumesc ca m-ati mai linistit :)
Eu una ma reusesc, de cand am ramas insarcinata, sa nu ma mai enervez la volan... nu stiu cum da' poate ar trebui sa mai raman inca o data gravida numai pentru asta ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
axia spune:
Eu una am condus pana aproape sa nasc si as fi condus pana in ultima zi, dar
nu mai incapeam...de, printul a avut 4,350, iar burta a fost pe masura
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.