Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

T_Ioana sunt socata...asa a vorbit functionarul ala nenorocit???? Ceva reclamatie nu i-ai facut putorii??? Sunt indignata! Imbecilul...mama daca incapea pe mina mea, cred ca il si bateam...pe bune..in alta ordine de idei azi am fost la policlinica la analize si desi am ajuns a4-a, in urma mea au venit inca vreo 25 de persoane, cind au deschis calculatoarele earu buluc..nu am mai rezistat de nervi si am intrebat daca gravidele au prioritate la analize si m-au luat imediat, in ciuda privirilor rautacioase ale celor din jur...daca misca unul in front il haleam asa era plina de nervi...in fine...
Acum sunt bine papicesc...Maraki nu a mai fost nici urma de singe de ieri dimineata...burtica mai colcaie si ma inteapa cind pe dreapta, cind pe stinga...banuiesc ca placenta este cauza, asa ca stau in pat cumintica..exceptie fac acum ca pap si va citesc pe voi!
Cu privire la proiectele de legi care exista inca nu ma pronunt, pentru ca sper sa se ajunga la un compromis intre cele 2 si sa fie bine pentru toate..in alte ordine de idei 3 mil sunt nimic pe linga ce cistig, asa ca nici nu ma pot gindi la suma asta..refuz! Om vedea!
Pupici la toate fetele!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Fetelor ca m-ati intrebat cum de sugea bebica degetul..uite ce scrie Tutunaru la sarcina in luna a3-a: "Copilasul tau poate chiar sa inceapa de pe acum sa-si suga degetul." Deci asta facea al meu

Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Si tot la luna a3-a Tutunaru zice cu privire la singerare, printre altele: "Dintre cauzele mai benigne pot fi sangerarile avand punct de plecare cervical (colul) sau o placenta aflata in plin proces de acomodare."

Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare, fetelor!

Eu sper nu doar să se renunțe la această aberantă intenție de modificare, ci să se revină într-o oarecare măsură la situația anterioară, astfel încât suma ce se acordă în prezent să constituie doar plafonul minim, urmând ca pentru persoanele cu venituri mai mari să se calculeze 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, 10 luni (variante).
Când spun asta mă gândesc la faptul că doar cu câteva zile în urmă, citeam despre o inițiativă parlamentară a unor deputați liberali, care urmărea să înlăture inechitatea și egalitarismul chiar al actualei reglementări, iar nicidecum să o agraveze, cum doresc guvernanții.
vezi http://stiri.rol.ro/stiri/2005/06/198051.htm

Nu vreau să mă gândesc la ipocrizia unora din vechea opoziție, acum la putere. vezi Anca Boagiu. . Invocă tot felul de pseudoargumente stupide, care mie îmi insultă inteligența.

Eu nu am de gând să stau acasă 2 ani. Dar măcar să am eu posibilitatea (ca persoană care plătește o contribuție consistentă la asigurările sociale, printre altele și pentru a beneficia de cic) de a alege când mă întorc în funcție de cum e mai bine pentru copilul meu.

T Ioana, sunt de acord cu Cătălina. Trebuia să-i faci cretinoidului o sesizare (chiar o plângere penală pentru abuz în serviciu) de să te țină minte toată viața. Dar nu e târziu. Nemernicul.
Cum ți-au ieșit analizele la urină? Ai rezolvat cu infecția?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor, daca tot intram in UE, de ce nu fac la fel ca pe dincolo.Nu trebuie sa stai acasa 2 ani cu bebele, nimeni nu mai sta atata in zilele noastre (cel putin fetele care au salarii mai mari de 8 mil. nu-si permit sa stea 2 ani acasa). Si sa dea ceva prime pt. nastere si la cele care nu lucreaza. Ele cum isi intretin bebelusii?
Dar nu e corect ca sa fie aceeasi suma pt. cele care muncesc si cele care nu muncesc.

CATA ma bucur ca esti mai bine, stai in pat, fara efort.
T_IOANA cred ca-l pocneam pe ticalosul ala. Cum a putut sa spuna asa ceva? Mai bine nu mai zic nimic, ca ma enervez mai tare.

Am fost la endocrinologie, deoarece inainte de a ramane insarcinata faceam un tratament pt. un chist la glanda tiroida.
Si acum am mers sa vad daca nu a crescut glanda in volum si ce mai e cu chistul.
Sunt bucuroasa, chistul e mai mic, si nici nu are tendinte de a creste, asa ca-l rezolvam dupa sarcina. Si a scazut si putin vol. tiroidei.Oricum prin luna 4-5 trebuie sa-mi mai fac niste analize, sa vad cum stau.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor,
Am ajuns si eu la job, is cam somnoroasa, desi m-am culcat pe la 10.45 aseara, dar poate si si de la caldura ca e humidity la noi, doar simbata vor scadea sub 30C temperaturile, dar de miine la cabana.
Am o groaza de facut azi, ca sefu e in concediu si treb sa ii trimit ceva, dar asta e, m adescurc, sper sa fiu gata pina in prinz.
Eu zic cu legea a o lasam balta ca nu are sens, nu cred ca se v a vota, ar fi o tampenie dar nu as fi surprinsa la ce se intampla acolo.
Cata bafta cu analizele si Monica=maraki sa ai pofta, eu zic ca mai poti sa cauti un nr mai mare la haine inca.
O zi buna

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetele, nu ati spus nimic dc ati vazut pozele de la party, nimeni nu a avut timp?

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DENISA super pozele.
La tine nu se vede burtica deloc!

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Giova multumesc de aprecieri.
Esti pe faza azi sa deschizi unnou capitol, asa e

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele,
AM si eu o intrebare. VI se pare anormal sau necivilizat ca aici Doctorii care te ingrijesc fie pt o nastere sau orice nu accepta cadouri si se simt jignizti daca le dai?
Eu cred ca asa e normal si asa ar trebuei sa se intampel si in Ro, nuami la asistente se da o cafea cand nasti, adic ale cumperi o cafea, nu un pachet si in general nu prea comenteaza pt ca este maxim 1 dolar.

Va pup

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput