Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor, la albumul 7 weeks am psu 2 poze de la party de simbata, asa ca sper sa va placa, este sub Denisa, ok? l amine nu se vede inceputul de burtica decat seara s cand sunt umflata, in general incepind cu ora 5.
Costi bravo tie, eu una m-am convins ca mare lucru nu o sa se schimbe, dar sunt sigura ca aceasta lege nu va fi votata, ca in cazul asta e posibil sa o ia in freza rau actualii guvernantzi.

Va pup, merg sa rontai si eu ceva

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...la mine nu a mers siteul pina acum...sunt bine, odihna in pat..de dimineata mi-am facut analizele de rutina si dupa amiaza sper sa am rezultatul mai putin la urocultura, care mi-o da peste 3 zile...stau toata ziua in pat, dorm, maninc, ma uit la TV, si pe la prinz o sa-mi fac copane de pui la gratar cu piureu...papa bun!In rest as pofti la o telemea de vaca cu ardei grasi...sa vad ce aduce sotul la prinz ca i-am dat lista...burtica s-a mai calmat, ieri a bolborosit toata ziua si nu stiu de la ce mai am gaze ca fasole nu am mai papat...azi mi-a fost greata rau de dimineata si caldura o suport foarte greu...va pup pe toate si sa veniti cu vesti bune...mie nu-mi iese din cap, imaginea lui bebe care sugea degetul!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

NEATZA burtici!!!
numai acum am reusit sa intru si eu pe forum.
cred ca au avut probleme.
Nu are rost sa ne mai stresam, cu proiectul de lege.
Degeaba ne cer noua pareri ca oricum nu asculta de noi. Si mai mult ca sigur il vor aproba.
Nu vedeti ca merge tot mai rau in tara asta?
Si eu am venit din Italia, pt. Romania.

Si noi ne gandim cu groaza, ce facem cu bebele. stau si eu acasa, dar nu 2 ani, maxim unul.
Si pe urma as vrea sa caut femeie, dar parca mi-e frica.
Parintii nostri stau in Alba Iulia, acolo nu l-as lasa ca e departe de mine, si nici la noi, n-as aduce nici o bunica, ca mi-e frica, ca vor aparea probleme intre noi. Asa ca ne mai gandim.

Azi ma simt bine, aseara Clau l-a rugat pe bebe sa fie cuminte in dim. asta sa nu-mi mai faca rau, si uite ca a ascultat. Oare e fetita de asculta de tati?

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cata ma bucur ca esti mai bine si ai grija sa te menajezi cat poti.

Fetelor, nu merge site-ul sau ce s-a intamplat de e asa liniste? Despre ce s-a discutat toata ziua de ieri, nici macar putere sa ma enervez nu mai am. Oamenii asta vor sa ne priveze chiar de cea mai mare bucurie a noastra: aceea de a fi mame! Ce bine ar fi pentru ei, daca ne-am transforma intr-o masa de roboti vesnic cotizanti la tot soiul de asigurari, dar care sa nu aiba nici un fel de nevoi! E revoltator. Sa trebuiasca sa stai la mana partenerului tau de viata, daca ai avut inspiratia sa-l alegi suficient de avut!!!! Ce ziceti de asta? Si mamele singure ce mai fac? Ca poate noi suntem totusi niste cazuri fericite si incercam sa aducem pe lume un copil in cadrul unei familii sau al unui cuplu si poate nici nu ne putem plange ca vom muri de foame.Sa plateasca ei o bona sa le schimbe lor pampersii cand i-or ajunge blestemele noastre!

Astazi am fost nevoita sa ma sui iar la volan, dupa vreo 2 saptamani de huzur si a fost greu! Fetelor, prietenul meu are o vorba pe care v-o zic si voua: feriti-va de oamenii cu sapca (care in general conduc Dacii vechi), sunt foarte periculosi! Asta pentru cele care trebuie sa faca fata traficului din Bucuresti!

In rest toate bune, nu mai pot sa dorm pe burta(poate mai mult de frica), nu mai imi e rau si azi ma apuc sa fac o mancare de fasole si niste Cordon Bleu, ca-mi vine si mie iubitul acasa si trebuie sa-l astepte fetele cu ceva bun pe tati.

pe toate.

Bee 13+
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neata!

Nici la mine nu a mers site-ul pe la 9 cand am incercat prima data!

Bine ca acum este OK.

Bravos Cata..stai cuminte si papaceste..Cum zici tu ca sugea degetul bebe ? Eu am citit ca abia pe la sapt 15 bebe poate fi capabil sa-si stringa pumnul sau sa-si indoaie coatele si genunchii.
Dar daca asa l-ai vazut... nu ma contrazic.

Monica sa porti cu placere bluzita!

Denisa sa stii ca si mie tot dupa amiaza mi se umfla burtica de simt ca plesneste... diferenta dintre noi doua este ca mie mi se vede burtica si dimineata .

Cat despre marea propunere de lege... n-are sens sa mai dezbatem si sa ne agitam bebenacii ca oricum nesimtitii vor face tot ceea ce vor ei.

Denisa eu nu am luat inca nici o decizie...cat stau sau nu cu bebe. Evident ca nu as sta 2 ani ...asa zic acum..ca nu as rezista insa nu stiu cum ma va schimba bebe si cum imi voi schimba viziunea despre viata atunci. Oricum ce pot sa spun de-acum este ca nu cred ca voi mai fi dispusa sa lipsesc 12-13 ore/zi de-acasa si sa-mi vad copilul doar la ora 8 seara cand sa-l pregatesc de culcare si gata. Eu, cel putin, am amanat f. multi ani acest moment si nu sunt dispusa sa sacrific copilul si sa-l privez de a petrece un timp rezonabil cu mine, zilnic.

si o zi buna cu pofte!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sa va salut!CATALINA tine-o tot asa ,odihneste-te si fii cumintica si ai sa vezi ca totul va fi bine.
mie ieri mi-a fost destul de rau si am avut o durere de cap groaznica.dar se pare ca azi sunt un picut mai bine,desi tot mi-e greata.am mancat dimineata o piersica si un mar si acum niste sticksuri sarate.imi pare rau de voi ca v-ati suparat si stresat asa de mult cu proiectul asta de lege.aveti dreptate,dar asa cum zice GIOVA multe nu se prea pot face daca lor le-a intrat asta in cap.iar de noi nu tine nimeni cont.hai lasati la o parte supararea asta si ganditi-va la bebe.toate burticile stresate.
ANAM,IOANA FLORININI,ASTERYARO,AYUMI,PE UNDE UMBLATI FETELOR?DATI SI VOI UN SEMN CA SUNTETI BINE
MIRELUTZA10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello fetele,

Catalina si mie mi-a ramas in minte ce ai spus tu de bebe ca sugea degetetul Sper ca voi avea si eu ocazia sa observ totul la bebeul meu ^ca imi schimb doctorul Ai mai vazut ceva cand ai fost la toaleta? Sanatate si sarcina cat mai usoara
Teolinda multumesc Ieri am probat si trei rochite foarte frumoase, eu port 40 si nu am reusit sa ma potrivesc nici cu 46 La sani era buna dar la burta plesnea Doamne si ce frumoase eraaauuuu!!! De in mi-a placut una in mod special, se lega dupa gat si era un pic in clos, cu decolteu frumos si costa 19 euro.Deci fetelor mai pot sa imi cumpar hainute decat de la gravi deocamdata
Eu astazi ma simt asa si asa, vad ca iar incep caldurile mari, vreau sa fac pilaf sarbesc si nu mai stiu ce Trebuie sa cumpar fasole verde sa fac ciorba ca de asta am pofta, restul ciorbelor nu ma atrag deocamdata
Va pup pe toate si va doresc o zi placuta fara greturi

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetelor, ma bucur sa vad ca s-au rezolvat problemele cu forumul!
Cat priveste propunerea de lege a nemernicilor astora personal o consider o mare nedreptate. Tocmai am citit in ZIUA un articol prin care BNS(Blocul National Sindical) considera inacceptabila varianata reducerii indemnizatiei pentru cresterea copilului de la 85% la 35% din salariul mediu brut. La un moment dat spun ceva de genul "Liderii sindicali considera ca reducerea indemnizatiei pentru persoanele pe care le reprezinta BNS-ul este practic o masura contraceptiva, nicidecum un demers pentru cresterea natalitatii"..mi-a placut de ei, macar ei ne sustin, cat pot!
Am auzit zvonuri cum ca ar putea fi luata in calcul si vechea varianta, cu 85% din slariul angajatei, dar pe mine nu ma avantajeaza deloc, avand in vedere ca as lua 3.600.000 fata de 3.100.000 cat mi-ar da statul!
Sper sa fie miscari de mase ca sa se sperie ticalosii astia....eu am trimis un mail "frumos" aseara...atat de frumos ca al meu sot s-a ingrozit si se uita cu unfel de spaima la mine. A spus ca spera sa nu ma supere niciodata prea rau...
Pup fetili
Ioana si Samburel 14+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor sa vedeti pana unde poate duce rautatea umana. Azi dimineata am mers la Casa de Pensii sa ma interesez de o problema care tinea de pensia bunicii mele. Un functionar de acolo, a vazut ca sunt gravida si mi-a spus " Ce zici, doamna, iti trece cheful de turnat plozi acuma cu 3.000.000/luna? Asa va trebuie, ca in loc sa munciti vreti sa stati acasa cu plozii si noi, statul, sa va tinem ca pe niste doamne cu aproape 8.000.000! Iar copii care ii faceti ajung niste analfabeti si golani, putorilor!"
Va dati seama ca in primul moment am ramas fara replica, i-am zambit frumos si i-am spus ca putoare a fost mama lui cand a facut un analfabet si un golan ca el! Si i-am intors spatele si am plecat.
Acuma ce sa zic, eu ma bucuram de banii aia ca salariul meu este de 4.200.000 net, dar nu pentru bani fac copil! Iar in alta ordine de idei, eu sunt jurista, sotul meu este economist, deci eu nu cred ca suntem atat de analfabeti incat sa nu fim in stare sa ne educam cat de cat copilul, sau ma rog, macar mai bine decat o fac acele femei rrom care nasc pe banda rulanta si ii trimit la cersit!
Ati mai pomenit asa tupeu de la un functionar?
Eu sunt inca oripilata!
Ioana si Samburel 14+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor nici eu nu sant de acord cu ce vor sa faca astia, insa nu puteti spune ca prin legea asta se descurajeaza natalitatea.Pai noi care am facut copii pe vremea lui Ceausescu cum am reusit sa-i crestem?Nici de foame nu au rabdat si nici needucati nu sant.

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput