Copilasi de aug-sept.2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Salutare!

Iata ca ne-am intors si noi de la mare, nu foarte bronzati deoarece vremea a fost destul de nasoala (din 8 zile 3 au fost cu ploaie) asa ca n-a fost cine stie ce.
Sergiu s-a simtit foarte bine, s-a jucat in nisip, a facut baie in mare si i-a placut la nebunie. Pentru noi a fost obositor deoarece alerga continuu asa ca a stros si ultima picatura de energie din noi.
Acum sunt la servici , am o gramada de treaba, ma doar un genunchi de mor (azi ma duc la doctor sa vaz ce e).........ce mai, sunt intr-o stare de tot rahatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei anny, pai cand pleci cu copilul nu se cheama ca esti in concediu de odihna. esti in vacanta . normal ca vii obosita...
noi cred ca plecam pe 21-22 iul la mare. pe 20 am echo, si vrem sa plecam si cu frate-miu. eee...tare as vrea eu sa fie timp frunmos si sa ne tina curelele ca anul trecut, 10 zile...

flori, la mine e fetita . astept pe 20 confirmarea, desi ne-a aratat si noua prima data ca-s doua liniute fara nimic intre, si normal, avem si poza

Cristina 19+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare mamici si copilasi,

Avem poze noi incepind de aici http://community.webshots.com/photo/240580427/393048785ruONqt asteptam pareri si

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Nicoleta, programul nostru a fost destul de "fix", asemanator cu cel al Danei. Neata, mama pipi (copilul venea sa trag apa), crema de plaja, papa ceva cu pacaleli, "baie baie", inapoi in camera spalat schimbat, papa "niu" suc "da", nani bustean, sculat, crema plaja, "baie baie", seara, papa iarasi "niu" suc "da", incercat sa manacam macar noi pe rand in timp ce celalalt alearga dupa copil, apoi culcat cu gainile la 22:00 in timp ce afara abia incepea distractia!

Iuliana, tare mi-a placut si mie povestea despre cum e sa ai doi pui... Greu, intr-adevar, dar e adevarat ca e genul de greu despre care mai tarziu ai un zambet si amintiri frumoase, nu?
Tare ma bucur sa aud insa ca e o sansa ca dupa NU mai rasare si o perioada cu DA!!!!! Parca mai sper si eu acum...

Irinuca baga un cv aici la fata, sa vad pe unde as putea sa te recomand. roxana.farca@idstudio.ro

Noi am fost plecati la Oradea. Vineri am plecat ieri ne-am intors. Dovlecelul s-a comportat super pe drum, am oprit de fiecare data cand am simtit ca nu mai are rabdare (cu conditia sa nu fie in camp), asa ca am fost pe drum doua zile intregi. Acolo s-a intalnit cu varul ei (care a implinit si el acum 2 ani) si au fost super impreuna, s-au inteles de minune, parca se stiau dintotdeauna. La intalnire s-au pupat si in mai putin de o ora erau amandoi in cada jucandu-se.

De mancat tot nu vrea sa manance mai nimic, nu stiu ce sa ma mai fac, ar vrea numai suc, biscuiti si prostii. Nu vrea fructe, nu se atinge de carne, nu vrea legume ... nici dimineata nu are pofta de mancare. La Oradea a mai ciugulit putin din imitatie dar azi iar "niu". A trebuit sa ii fac o mamaliguta ca sa amestec in ea fasolea verde pasata ca la copii mici sa nu o simta. SE constipa constant si trebuie sa bag cumva in ea legume si fructe. Vesela e cat incape dar ma tem ca daca continua asa se anemiaza. Aveti vreo idee de ce strategie sa mai incerc?

Mama s-a internat in spital si colac peste pupaza noi tocmai am lasat-o pe soacra mea la Oradea. Se intoarce saraca maine noapte sa ne salveze ca amandoi suntem terminati cu serviciul... dar asta nu e o solutie... Cred ca vom ajunge la o bona care sa faca si menaj pana la urma.. ma apuc sa caut, daca stiti pe cineva..

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

sisi, nici noi nu mancam fructe, legume. exceptie fac merele, bananele (dar nu mereu) si o caisa doua daca are chef. in rest, NIMIC! daca il tin fara sa-i dau nimic intre mese, atunci mananca tot. daca s-ar putea sa-i dau ciocolata non-stop... ar fi perfect. avem concert de vaiete langa usa la frigider, dar am zis ca una mica o data pe zi e suficienta pt el.dar cum deschid frigiderul e cu mana pe sertarul cu fructe si cioco... in schimb inca nu=-mi face mofturi la lapte, iar dimineata se urca singurel pe masa la borcanul cu miere. daca nu fac repede tartina, se serveste singur cu lingurita. chestia cu "salamul sasesc" n-a tinut mult, dar cum ne vede pe noi comenteaza ca mancam "talam". dar nu vrea si el.
gem pe paine sub nici o forma, ou fiert nici atat. as incerca ou prajit... dar nu stiu daca nu e prea repede...
mancare... a facut pasiune pt dovlecei umpluti, cu smantana... nici eu nu stau prea bine la inspiratie in bucatarie, asa ca ce-i place lui, aia fac.

cu programul la mare, eu incerc sa anticipez. dimineata la 6 scularea, iesit din cort... plimbat pe plaja...tati la cumparaturi pt mic dejun... venit napoi, mancat... joaca cat cuprinde... tare mi-e ca o sa fie culcarea tot o data cu gainile. cu mancarea nu-mi fac probleme... a mancat si anul trecut, si nu si-a schimbat pana acum obiceiurile de pranz.
pentru cine a fost in vama veche si stie daca ii dau gogoasa de-aia cu branza, cum se fac la intrare in sat... are ceva?? alea sunt moartea mea (cu o bericica...), si clar n-o sa pot manca singura, ca o sa ceara si el.
alta daca inlocuiesc la mare laptele dulce de seara cu iaurt o avea ceva??
si ultima , cum il dezvat de inghetata???

Mergi la inceput

eee..uite sa ma laud si eu, ca am cu ce http://www.us-all.home.ro/burtica.jpg . abia l-am convins pe tati sa-mi faca si mie o poza... nu-i asa ca-n costul de baie o sa arat muuult mai bine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Cristina, nu am reusit sa vad poza!!! Cica e interzis accesul. Stai linistita ca iaurtul e ok, nu stiu ce sa zic de gogosile cu pricina. M-as teme de uleiul ala in care se prajeste la nesfarsit si de branza care nu stii daca era inca in stare buna sau nu... mai greu de apreciat la temperaturi inalte!

Fetelor, ma apuca disperarea!!!!! Nu cu mancarea ci cu constipatia asta la creier pe care a dezvoltat-o asta mica!
Azi a fost a treia zi de cand nu a facut si am reusit cum necum sa bag in ea dupa cum urmeaza: pasta de naut si compot dimineata, suc de nectarine si mar la 1spe, fasole verde cu mamaliguta si iaurt la pranz, gris cu alta nectarina la 6, o caisa din copacul propriu si de bunavoie in premiera .. pentru ea (mi-a cerut ca l-a vazut pe dao dao - bunicu - papand). I-a venit de cateva ori sa faca si nimic. Se tine bine de ceva, se inroseste, transpira de efort si reuseste sa NU il faca. Nu pot sa cred cand o vad cum se tine. Seara i-am pus de disperare un supozitor si ... NIMIC. S-a tinut cu succes din nou. Ma tem ca se ingroasa gluma, ce sa mai fac?

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Cristina, n-am putut vedea poza, zice "access forbidden".

Bag si io repede doua vorbe, trei cuvinte, cat sunt inca treaza.
Vineri mi-a venit Miruneaua, bronzata (precum tractoristii), inalta si imbujorata ca un mac. S-a intimidat toata cand m-a vazut, am avut o perioada de tatonare in care se uita la mine pe sub gene, la modul "ma mai iubesti?", iar io inghiteam de zor in sec in speranta ca o sa-mi dispara nodul. Pe sora-sa a "primit-o" cu acelasi zambet timid si protector "Iina!", apoi a mangaiat-o pe burtica. Seara eram deja cu capetele calendar, isi revenise fata noastra complet.
A ramas la fel de zbanghie si expansiva, doarme si mananca foarte bine (ptiu, sa nu mi-o deochi!), vorbeste mult, spune poezii (din proprie initiativa si fara ajutor), canta tot timpul (si cand o striga pe sor-sa incepe sa cante: "Ina Ina Ina Ina"), si absoarbe ca un burete orice cuvintel.

De ieri am inceput operatiunea olita, deocamdata fara succes, dar eu m-am inarmat cu multa rabdare si ma surprind tinandu-i predici mobilizatoare despre cum face toata lumea pisu la olita si blablabla. Nu mai vrea sa manance din castronel, ci din farfuria mare, preferabil singura, nu mai vrea sa doarma in patut, ci in patul mare (din fericire eram pregatiti pentru pasul asta), a invatat sa spuna "nu", dar il foloseste si pe "da" atunci cand are nevoie. Una din expresiile favorite este "siiigui ca da".

Irinuca s-a facut copil cuminte, dupa cateva saptamani de mofturi si miauneli am reusit sa ne intelegem, acum si-a facut chiar si un fel de program in timpul zilei, si cu putina dexteritate din partea mea reusesc chiar sa le sincronizez pe cele doua mandre.
Colici n-a prea avut, nici macar crize de nervi de dupa-amiaza n-am experimentat (eh, cateva incercari rebele, alea nu se pun...), singura problema e cu reprizele de somn foarte scurte din timpul zilei, dar vad ca si asta e in curs de reglare.
Piticotul este si foarte simpatic, are o privire blanda si patrunzatoare, imi zambeste cu mult drag si ma cauta mereu cu privirea, dar sa vedeti ce frumos se uita la sora-sa, si cum stau ele cap langa cap si se privesc reciproc... Cateodata ma gandesc cu tristete ca nu-i acord Irinei suficient timp (eh, mai rupem noi niste minute de intimitate cand doarme Miruneaua), ea insa e foarte fericita sa stea in preajma noastra si sa ne auda vorbind si cantand tot timpul. Si pe sor-sa zbierand cand ii e lumea mai draga.
Singura mea tristete este ca nu "vorbeste" pe cat as vrea, dar o inteleg si pe ea, saraca: unde sa mai aiba loc de zis ceva cand aude doua gaite sporovaind cat ii ziua de lunga?

Revin maine, acu' ma duc la nani ca-mi cad ochii in gura.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Banuiesc ca astia micii au si etapa asta de nemincat...si Raduc a avut ceva perioade sporadice cand impingea castronelul cu papa. chiar si la tzara (unde ma asteptam sa haleasca la greu copilul) mi-a impins odata castronelul cu ciorbitza de mi-a venit efectiv sa i-l pun in cap Dar m-am gandit intr-o secunda care ar fi avantajele si dezavantajele si mi-am imaginat cum ar fi ras Raduc cu legumele si carnitza pe par si fatza si cum as fi robotit eu pe urma sa le string si sa-l spal. Asa ca, mi-a trecut urgent! Caci, oricum, nu cred ca ar fi inteles mai nimic din asta! Mama nebuna...

In schimb, ma deprim subit si adinc cand citesc caaaaate vorbesc copilasii vostri, caci Raduc mai nou nu prea mai zice nimic.... mai scoate rar cate un "ma-ma-ma-ma" asa din chef de-a da din buze, dar altfel...ce ma fac fratele meu? O fi oare vreo problema? Noi continuam si vorbim cu el, mama sporovaie la greu, ii explica de toate, dar el intelege PERFECT tot, chiar daca a auzit/ vazut o singura data ceva la noi, retine deja cum se numeste si ce se face cu chestia aia, dar zici ca are buzele inclestate cand il intrebi ceva legat de respectivul lucru. Uooof! Si are o voce misto cand binevoieste sa zica de-ale lui...Ma rog, pe limba lui mai vorbeste ca v-am zis, mai nou cu gainile are conferinte.

Acum sunt si speriata cu inundatiile astea de kko, am vazut acum la stiri ca a inceput sa cada inca un pod de legatura cu zona Vrancei, podul de la Rm Sarat. In plus, podul care leaga comuna in care se afla mama cu Raduc de orasul Odobesti (de unde se aprovizionau ei cu cele necesare) s-a rupt partial (ma rog, a cazut un pilon) si e interzisa circulatia pe pod. Deja am scenarii de film in cap, ma gandeam cum sa-i scot de acolo. Ei nu sunt afectati direct, dar sunt aproape izolati. Fir-ar sa fie de poduri neingrijite, ca numai de-asta se intampla toate! Mai este o legatura prin alta parte cu soseaua nationala, dar si aia se face tot peste un pod Numai poduri am in cap acum! Cred ca ne ducem in we si-i luam de acolo, cat om mai putea sa ajungem pe niste drumuri cat de cat accesibile, ca am auzit ca si in august vremea va fi tot asa proasta, deci nu ar fi de stat acolo. Acum mi-a zis mama ca nu mai au nici curent. Uoof, imi vine sa si sa tot

Pupe la fete!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

uf a naibii poza....
www.nazdravani.home.ro/burtica.JPG
sper macar asa sa mearga!

io cand citesc de bb2 ma apuca plansul-rasul. aseara in parc andrei se uita in toate carucioarele si zicea "bebe", pe toti voia sa-i plimbe... vai de iris saracuta, daca fra-su o sa vrea s-o plimbe el
dar abia astept sa vad cum o reactiona. deocamdata, ca tot se vede burtica, ii arat mereu ca aici e bebe... ce pricepe andrei, ca acolo e burticul, ca are grija sa mi-l cerceteze. si dupa cum se uita la burtica lu' ta-su, cred ca bebe=burtica, nicidecum bebelus.
dar are pasiune pentru tzatze... vine si ma mangaie si cand sunt imbracata, si daca i-ati vedea fata ce satisfacut e... habar n-am ce sa-i fac, ii zic mereu ca nu-i frumos si nu-l las... dar lui ii e suficient sa atinga putin. l-am vazut ca doar cu mine face asa, si sper la mare sa nu am probleme .

danateu... credeam ca sunt singura care uneori i-ar pune castronul in cap. n-am facut-o pana acum, da' promit o poza daca cedez si nu mai rezist. deocamdata il las nemancat, daca nu vrea cu nici un chip. ce ma scoate din pepeni pe bune e alta... matzaie, se stramba, dar cand vede lingurita la juma' de centimetru de gura deschide si HAP... pai atunci la ce naiba tot circul de dinainte??? asta nu pricep.

si uitam. a auzit cineva la circ de spectacole speciale pt de-astia mici??? adica te poti plimba cu ei in voie daca se plictisesc... nu e musai sa stai locului??? www.circulglobus.ro e momentan nedisponibil... eu asa am auzit...

Mergi la inceput