Copilasi de aug-sept.2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Cristina dar tu ai chef de intalneala nu gluma

copilasii vostri baga tot in gura? Andrei nu prea avea acest obicei, dar de cand nu mai avem suzy se intampla mai des.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pei mai nicoleta, dupa ce vad ca povestesc fetele cu bb22.. normal ca am chef, deocamdata am doar unul!!!! pai cand or fi doi, si daca am chef, tot o sa-mi treaca.
plus ca mi-e dor de pitici!!! sa-i vad si eu cat au mai crescut... si sunt asa simpatici toti la un loc, imi vine sa-i mananc!

Cristina 19+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Scrisesm un mesaj ieri si il lasasem pe cal si vine musiu si inchide calc si dus a fost:((.

Am fost cu Diana la dr. ca are niste bubite pe fata care s einrosesc, disparae roseata, apar altele . Mi-a zis ca e ceva seboreic si ca e normal la bebelusi insa pe mine a streseaza tare chestia asta. Diana a laut 1.350 g intr-o luna, are 4.850g acum, sint multumita. Chiar mi-a laudat-o dr ca a crescut frumos. M-am mai plins ca si vomita destul de des, dar cica e normal la copii gurmanzi, si cum Diana e o haplea nu rebuie sa imi fac probleme. Azi dimineata imi tragea niste zimbete, avea chef de taclale si mie imi cadeau ochii in gura de somn:), dar eram topita toata.

Emma a trecut de la NU la DA...esti o braznica? Da, e raspunsul ei, si multe altele. Cu NU-ul numai tipa pe toate tonurile ridicate de ma surzeste.

Ieri am fost din nou la piscina unde a prins mai mult curaj. Acum il lasa pe ta-su sa o tina numai de sumb burtica si ea sa pluteasca...e tare multumita, ba chiar plingea cind am scos-o din apa. NU ii place sa stea pe spate in apa ca simte ea ca nu prea are control.

Am inceput din nou vizitele la studio, uitati niste poze aici cu Diana http://community.webshots.com/album/366595484nObBNw/3 si aici http://community.webshots.com/album/366595484nObBNw/4. Nu prea am fost eu multumita mai ales ca Diana era rosioara pe brajori din cauza bubitelor, dar asta este.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hai s avedeti ce bucurie mi-a facut Emma azi. Ia uitati aici http://community.webshots.com/album/316827373PaBnqm/2 . O las cu ta-su, in mare baza cica, sa adoarma, eu cobor sa fac curat in bucatarie si dupa ceva timp dau sa urc sa pun rufe la spalat. O aud pe Emma batind in usa de la dormitor. Ta-su dormea de voie cu gura cascata si fata mea murdara toata de ruj pe miini, picioare, fata...nu mai zic de asternutul de pat care, se pare, e terminat. Nu cred ca mai pot sa scot petele de creioane dermatografe si rujuri din el. Si culmea e ca stia fata ca sint rujuri ca mi-a aratat la ce folosesc. Ta-su nu avea nici o treaba Nici nu am avut puterea sa o cert ca pur si simplu m-a apucat risul cind am vazut-o cum arata. Si cit timp ii faceam scandal lui ta-su (Emma era pe pat la un metru de mine), mai ia fata un ruj mov si mozoleste juma de el in mina. Ce sa ii mai zic lui ta-su care dormea pe el ca s-a sculat azi noapte sa ii dea Dianei de papa si la 6.30 dimineata sa o adoarme ca eu eram frinta. Aaaaa, si cica nu e usor sa ai grija de 2 copii, a vazut-o el azi pe pielea lui ca eu m-am trezit la 10 si poate as mai fo dormit daca nu venea Emma sa ma trezeasca:)).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

mei iuliana, misto rau poza... pana si tati a ras, ca sa am grija pe unde le las... ca uite ce se intampla... din fericire, andrei e pare fan deodorante si parfumuri, si vine cu cate unul, ridica mana sa-i dau si lui... apoi de la presiune o zbugheste in balcon si rade pe saturate.
de machiat... si asa o fac din joi in paste, cand plec pe undeva, dar nu cand ies la bloc sau in parc. si ultima data a stat copilul cuminte cocotat pe toaleta si se uita la mine. a apucat el sa inhate un ruj, da' nu si sa-l testeze...

ps... vazuram pozele cu diana la fotograf.. si asa mi s-a facut o pofta de rochite... si tati nu ma lasa sa iau, cica sa astept sa vad cat de mare e copilul!!! asta ca sa nu zica sa astept sa vad cu ochii mei ca nu are putza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Buna fetelor!
N-am reusit sa recuperez tot de citit, am citit printe randuri si am vazut ca ati fost cu bebeii la mare, Diana are o luna (ce repede a trecut, multe inainte!), Miruneaua se intoarce...

Sa va povestesc aventurile de groaza prin care am trecut. Dupa aproape o luna de zugraveli, praf, munca ca la balamuc sa aduc casa cat de cat la normal mai aveam 2 zile pana imi venea si mobila de bucatarie si era totul gata. Vine ziua respectiva, imi vine mobila, niste pustani de vreo 18-19 ani s-au apucat sa o monteze. Nu stiu ce au facut, pe unde au umblat ca mi s-a spart teava principala de apa rece si m-au inundat. Nu va spun ce panica m-a apucat, apa in casa de vreo 10cm, pe parchetul abia pus. Plus ca nu puteam sa strang apa cu ditamai burtoiul. Am avut mare noroc cu vecina ca m-a ajutat sa scot apa din casa. Am zis ca innebunesc, mare mirare ca n-am nascut din cauza socului. Am vorbit cu idiotii de la firma de mobila si-mi vor schimba parchetul, dar iar mizerie, iar stres.
Nu vreau sa va indispun cu povestile mele, dar am avut o luna de cosmar. Am avut-o si pe Alex o saptamana in bucuresti, a avut niste bubite in cap si-i cazuse parul in zona respectiva. Nu stiu pana la urma de ce au aparut, am fost la 3 dermatologi, fiecare cu alt tratament. Imi vine sa-i impusc pe medicii astia. Abia la Severin am gasit un medic care ne-a spus cat de cat de ce au aparut. Se pare ca n-are voie sa stea absolut deloc la soare, nu la mare si ferita de praf. Acum au disparut si urmeaza un tratament pt. cresterea parului care va fi de durata.
Apropo de progrese, ziua nu mai purtam deloc pampers. M-a impresionat mititica cand a plecat din Bucuresti in gara a inceput sa spuna kaka (adica pipi) si i-am zis sa faca pe ea, ca n-aveam olita. Si nu vroia copilul sa faca, tinea in ea. Pana la urma a facut si se rusina ca a facut pe ea. Nu-mi venea sa cred, mai ales ca n-a fost certata daca mai scapa pe ea.

In rest, sa zicem ca sunt bine. Intr-adevar am doi baieti, sunt bine dezvoltati si sanatosi. Acum ma rog sa termin cu cosmarul din casa si sa ma linistesc, nu cumva sa ma apuce sa nasc.
Va pup si pe scumpicii vostri bebei
Flori si fetita Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Salutare fetelor!!! Bine v-am regasit! SI eu ma scuz acu' ca nu am apucat decat sa fac zig-zag printre pagginile scrise in ultima saptamana de voi si nu prea am retinut mare brinza....da' promit ca le citesc maine pe-ndelete spre dupa-amiaza cand oi termina alergatura....ca am ceva de umblat.

Ca sa zic cat mai pe scurt: am stat o saptamina la tara cu Raduc, conform planificarii, timp in care mama a avut ragazul sa-si termine inca niste trebusoare pe care nu le-ar fi putut executa cu barbatelul pe linga ea.
Intre timp am vazut si eu ca el s-a obisnuit destul de bine acolo, asa ca am plecat cu inima cat de cat mai impacata.
Ne-am plimbat, am vazut vaci, cai (la care chitzaim ca un soricel de bucurie cand ii auzim ), catei mari si mici, pisici cu duiumul si gaini carora le tine conferinte frate, io nu stiu ce le-o spune atitea, probabil isi permite ca le vede mai fraiere asa
In rest, pasiuni noi ar fi cismelele din curti, orice poarta si orice zavor, sa dea noroc cu (si ca) barbatii si altele care nu-mi vin in cap acum, dar in orice caz, totul e un univers nou, tocmai bun de descoperit in amanuntime.
Eu am dat apa la soricei cand am plecat acasa, in gara, le-am spus sa se care inainte de-a veni trenul ca nu aveam inima sa-i vad raminind pe peron, dar si-asa, cand l-a urcat mama in masina si l-a instalat in scaunelul lui, si eu la 20j de metri departare, pe peron, mi s-a taiat filmul si am inceput sa vad in ceatza....curca batrina! Acum nu ma vait si nici nu ma alint, dar cred ca cu cat inaintezi in varsta devin mai pronuntate toate panicile si senzatiile nasoale, ca va zic parca il lasam in straini...si tocmai ce am ajuns acasa seara si i-am sunat, mama mi-a zis ca nici nu a reactionat Raduc in vreun fel ca eu nu mai eram pe-acolo De data asta pot sa zic ca imi convine asa ceva...dar numai in cazuri de-astea! E destul de obisnuit cu mama si sper sa nu fie nici o problema in continuare!
Sper sa rezist 2 saptamini, ca asta e intervalul la care ne-am propus sa-i vizitam, ca sa nu-l zgandarim pe copil aiurea, ba venim, ba plecam.
Dar vreau sa va zic ca azi, in casa, parca nu-mi gaseam rostul, nu tu cineva sa faca prostii, nu tu cineva caruia sa-i pregatesc pe fuga biberonul cu laptic, nu tu un chiot....zau ca e goala casa fara el! Parca ar fi fost dintotdeauna aici, in viata noastra, parca am fi fost mereu parinti! Stateam si ne gandeam ce faceam noi in week-enduri inainte de-al avea pe Raduc...parca nu mai stim sa ne vedem si de noi, doar de noi. Nu e bine nici asa!
Sa ma fi vazut pe strada ce imi curgeau ochii catre toti copilasii de varste apropiate de Raduc. Eh, o sa treaca si perioada asta, insa ma linisteste gandul ca el e foarte bine acolo, mama mi-a spus ca e calm, linistit, papa bine (ceea ce nu prea se mai intamplase de vreo 2-3 saptamini), doarme beton, aerul e suuuper! Nu va zic ca cerea sa-l culc de prinz cam la 3 ore dupa trezirea de dimineatza...ceea ce aici nu se intampla nici daca il pun sa care saci de cartofi mai devreme de cca 5 ore. Se pare ca e foarte adevarata teoria cu "aerul si fraierul", ca acolo doarme cate 3 ore la prinz de nu stiam ce-i cu el,iar seara mereu cerea somnic tot inainte de ora lui obisnuita de culcare. Eu una nu-mi dadeam seama ce-i cu aerul, deh mai nesimtita , dar vad ca la astia mici imediat se vede efectul .

Hai ca am scris ditai polologhia, ca acu' o sa ziceti ca am stat "nevorbita"
Va pup si va doresc o saptamana reusita si cu sanatate!!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

dana_ene, am vazut si eu in sfarsit vestea cu bb2. Sa fie intr-un ceas bun, multa sanatate!

Mergi la inceput

flori, imi pare rau pt bubute...pacat ca s-a lasat cu interdictie pentru mare!
cat despre parchet... asta e, mai dureaza un pic. si...sigur sigur is baietei amandoi??? deci scorul anul asta e 4-2 pt fete... nu vrei si tu sa fie 6-0...

noi ieri am fost la tasra la niste prieteni. de la 3 si pana la 8 andrei a alergat continuu, el si fetita lor, mai mare un pic. n-au stat locului nici un moment... decat sa haleasca cate ceva de pe masa. in rest, andrei si cea mica, de 10 luni (care se deplaseaza prin curte intr-un stil ce n-am mai vazut pana acum!) erau bot in bot cu cainele. cea mare, fricoasa, il ocolea... urlau ca dispratii prin curte, s-au bagat prin toate gaurile posibile, ce mai, distractie...
radeam amandoua ca din 2002 incoace, in fiecare an una din noi era gravi... anul si copilul...
dar am ajuns acasa... andrei a adormit in autobuz, si de atunci tot doarme... pe la 10,30 s-a trezit , a mancat, i-am facut baita, si abia acum vad ca a deschis ochii!!!
asa ca danateu, AERUL e de vina!!!

Mergi la inceput

Cristina asta l-am intrebat si eu pe doctor: sigur sunt baieti? Si mi-a scos 2 poze cu ditamai podoabele.. Tu ai aflat ce e?
Ma impresioneaza piticii nostri ce iubitori de animale sunt. Parca n-ar fi crescuti la oras.. Si Alex e in stare sa puna mana pe toti cainii si pisicile pe care le vede.
Danat si eu am dat apa la soricei cand a plecat Alex din Bucuresti. Stai linistita, o sa-i fie bine acolo si o sa aiba si pofta de mancare, vezi Andrei..

Flori27+ si fetita Alexandra

Mergi la inceput