Mamici/tatici din Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Felicitari Amutza si taticului fericit!!! Sa va traiasca fata ... sa creasca mare si frumoasa.
Bine ai venit pe lume ALISA TALIDA!

Vezi Ana? ... ca gura ta spurcata ... a dat rateu cu o zi ... cred ca s-a stricat ceva acolo de cand mergi la dintar, hi hi hi.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele mele,
Mama mia,ce mult scrieti!
Mai citesc pe la voi din cind in cind dar pierd firul pen'ca voi scrieti mult,va organizati,va distrati.Bravo!
Noi pe 8 iulie plecam spre Timisoara si asteptam cu nerbdare concediul asta.Daca ma primiti,vin si eu la vreo intiilnire .
Mi-ar face placere si de o intiilnire si cu tatici si bebici,cum aveti si voi kef.Eu sunt mamica unei super-fetite de 3,3ani,Marie-Evelyn.

Ei,de-acum o sa va scriu mai des,o sa va mai intreb una alta.

O noapte frumoasa va doresc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

buna dimineatza, Timisoara, orasul meu de suflet! Ma primiti si pe mine aici cu voi? De fapt, Doris m-a "agatat" de pe topicul de nunti, si m-a invitat aici. Multumesc Doris!!!

Dragii mei, eu sunt in febra pregatirilor de nunta, nunta care va fi la Timisoara, normal...(sotul meu e timisorean, dar eu am fost la Faculta in Timisora-deci imi place sa ma consider Timisoreanca!) Nu mai avem mult pana la nunta, e pe 30 iulie, si desi avem niste socrii devotati care se agita ptr. noi, totusi e destul de greu sa organizezi o nunta de la distantza...

Am cautat disperata la rubricile cu nunti ceva timisoreni cu care sa mai pot schimba o vorba doua , dar nu am prea gasit(3-4 fete doar), asa ca ma bucur din tot sufletu ca sunteti voi aici, poate cineva tot are chef sa ma ghideze si pe mine putin...A, era sa uit: si noi suntem in "atelierul de facut bebei", nu mai iau pilele de 2 luni, sa vedem sa vedem....ce va fi....

Noi facem nunta la Senator- e cineva pe aici care a fost acolo la nunta, puteti sa-mi ziceti ceva despre meniul lor? Noi am ales Senator ptr. ca ni s-a parut mai elegant si ...stiti voi ..dar am fost dezamagiti sa aflam ca sunt detul de rigizi la meniu..Adica, pe langa ca meniul arata destul de plictisitor(nimic interesant, aceleasi bucate 2traditionale"de nunta), noi am vrea mult sa avem peste, dar ei cica nu e recomandat sa servim peste vara....Ok...de ce ma rog???

Va rog daca puteti sa ma sfatuiti: Codrina sau Preferitta? Dar de floraria Crinul stiti ceva?

Sper din suflet ca nu se supara nimeni pe mine ca pun astfel de intrebari aici, sunt cam off topic, dar nu am gasit alti timisoreni pe aici si....m-as bucura tare mult sa primesc ceva raspunsuri.

va pup pe toti/toate si ...sper ca in curand sa fiu si noi parinti!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

'neatza
cika is la job
nici comp nu am ... (inca), dar am intrat de pe altu cumprumut

amutza felicitari pt bebe, satzi traiasca si sa fie sanatoasa si ascultatoare!!

miro capere se papa ... yummy; trimit la fata pe PM mailu meu, mai incolo te sun sa ma combini sa mapuk de sala (io trebe convinsa )

majaginn bine ai venit pe topicul timisorenilor (m mult timisorence )

, tre sa las kolega sa lucre

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna dimineta fetelor,
am sa ma obisnuiesc cu gandul ca eu sa inchei acest topic in fiecare seara si ... raspuns primesc cand va treziti. Asa ca Gabi sa nu te mai plangi ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu fetele. Iaca la mine. De obicei vorbesc singura.

majaginn bine ai venit in -ul timisorencelor. Dat fiind ca nu mai ai mult pana la data de 30 ... tot ce ai ales tu e EXCELENT. Nu incerca sa te amagesti ca ar fi fost mai bine sa merg la restaurantul X, sau sa iau florile de la floraria Y sau orice altceva.
Tot ce ai ales tu e SUPER OK.
Tot ce conteaza este sa fii fericita cu alesul tau. Casa de piatra! iti doresc si cand revii ... vrem poze, ok?

Un singur sfat iti dau (ca organizatoare sefa la nunta mea): cand ajungeti pe la Senator ... intrebi cine va servi pe sala, adica chelnerii care vor aduce platourile, berea etc. totul pe mese.
I-ai deoparte ... vorbeste-le frumos si da-le cate 500 sau chiar 1 mil de caciula. Promite-le ca daca totul va fi OK si vei fi multumita ... va mai urma ceva.
In fond asta conteaza cel mai mult. Nunata o faci pentru ca invitatii tai sa se simta bine. Si eu am crezut altceva ... dar asta e.
Eu am facut la fel cu chelneritele mele si am avut surpriza ca dimineta la ora 4, cand abia ma mai taram printre invitati ... sa vad ca iasa astea doua de la bucatarie pe pasi de dans cu tava plina de cafele, zambarete si pline de viata.
Am facut nunta in Caras ... dar absolut totul ... le-am carat din Timisoara ... de la tort ...pana la rochie si buchet.
Numai bine si mai scrie-ne.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!

Felicitari Amutza!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Pentru intalnirea numarul 4 :eu in 8 nu pot veni ca plec in week-endul ala sa imi vad galusca

Fetelor , eu cu gatitul stau tare prost.Da va zic o reteta rapida si care mie imi place:

-iei branza de burduf, kaiser, paste penna.Prajesti kaiserul , fierbi pastele si cand sunt toate gata le amesteci toate si pui branza de burduf dupa gust.E o nebunie!
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

FELICITARI AMUTZA! Sa creasca mare si frumoasa ca mami micutza Alisa!

Ce super! incepem saptamana cu cele mai frumoase vesti!

Fetelor, cum ca e la mine lista centralizata a nr. de tel. pe care azi am de gand sa o bag intr-un .doc si sa v-o trimit pe PM la fiecare ... o sun mai tarziu pe Amalia si va zic si voua ce am mai aflat. Ok?

BINE ATI VENIT, ALINA si MAJA!
Si sa speram ca veniti des de acum pe la topicul nostru!

Maja, mie Senator ca loc imi place. E putin cam departe de oras, dar cu masini nu este o problema de ajuns. Despre meniu nu stiu ce sa zic ca nu am papat acolo, dar cu pestele au dreptate ... pe canicula asta e cam riscant ca se altereaza foarte repede pestele. Si la o nunta e vorba de multe portii, care trebuie fripte pe rand ... etc.
De tort ce sa zic ... eu nu prea mai sunt fan Codrina. Arata bine de tot torturile lor, dar mi se par artificiale la gust (prea multa gelatina). Prefer Trandafirul sau Sava, care sunt si frumoase dar au si gust cu adevarat bun.

Dar trebuie intrebata Giova, ca ea se pregateste de nunta (anul viitor parca ...). Poate ca ea s-a interesat mai in amanunt.

Giulia, mie chiar imi pare maxim de sorry pentru tine. Sucks! Dar pe de alta parte a fost alegerea ta, ca stii ca asa e mai bine pentru tine. Ce sa facem, nu le putem avea pe toate. Spor!

Albi, salata e asa de simpla ca te miri: fierbi cartofi taiati cubulete, amesteci cu o conserva de ton maruntit, condimentezi cum iti place, putin otet sau suc de lamaie si arunci niste capere peste (Miro, alea-s niste bulinute mici si verzi care se combina fain cu pestele). Si gata!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza frumoaselor!!!!!!!!!!!!!!

FELICITARI AMUTZA!!!!!
Bine ai venit ALISA TALIDA!!!!!
SA CRESTI MARE; SANATOASA SI FRUMOASA!!!!!!!!!!!!

Frumoase poze, mi-a placut la intalnire.
am si eu cateva poze, ce fac cu ele?

pe cand citeam ce ati scris (multe pagini) si vizionam pozele, am varsat prin tot biroul pana am nimerit cosul.
Eu care eram fericita ca sambata si duminica a fost ok.
Ieri am fost la strand la Arad, misto, nu am stat in soare, dar oricum, vad ca nu i-a priit bebeului.

Frumoasa intalnire fetelor.
I-am impuiat capul lui Clau seara cand am ajuns acasa.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!
O zi buna si o noua saptamana la fel!

Ana, iti trimit reteta pe Pm, dar sa stii ca mi-a plouat in gura dupa ciorbica afumata?
Cand iti faci pomana, si mai faci ciorbite bune, invita-ma si pe mine ca nu te refuz!
Desi imi va fi foarte greu, bine, fie, se aproba, intalneala va fi pe
8 iulie, cine poate vine, cine nu, data viitoare!
Chiar toate nu vom putea fi, iar mai intervin probleme!
Gabi, interesanta salata cu ton...
Albi, ti-am vazut poza, parca ai fi fost si tu cu noi...
Despre faza cu instilatiile, nu pot sa-ti explic aici, ca e prea penala, dar la urmatoarea intalneala, dau replay...oricum e tare!

Mitzuka, bine ca Deian nu mai face febra...
Giulia, cum e in prima zi de munca?
Auzi, ti-as da o reteta de slabit, dar nu pot aici, un mister de 1,98, care sa te munceasca pana transpiri fara pantaloni de la naturiste...
Miro, cine te-a pus mama sa mergi la UMT?
Ala e strand de fata ta?
Acolo merg aia cu reumatism, mosi si babe, tie iti recomand Heaven!
O , doamne, de ce n-am cu vreo 10 kg. mai putin, sa merg sa-mi spal si eu ochii acolo...
Amutza si preafericitul tatic!!!
Sa va traiasca minunea Alisa-Talida,, sa va bucurati de ea!
Iar tie, minune mica, noi, mamicile iti uram:
Bun venit pe lume!
Alina, intra si tu mai des, ca nu ne suparam, nu poti pleca mai repede? ca, uite, s-a stabilit deja urmatoarea intalneala pe 8 iulie...
Majaginn, fiindca eu te-am agatat si te-am invitat aici, am rolul de gazda buna, iti dau virtual paine cu sare, si iti urez bine ai venit in Banat!
Noi suntem harnice si frumoase, dar mai ales bune mame si gospodine...
Eu sunt stilist- coafor, am facut multe mirese care au tinut nunta la Senator.
Toate multumite, doar ca meniul e foarte pompos...daca poti sa ti-l alegi tu e ok.
In locul pestelui de ce nu incerci clatite cu ciuperci?
Despre Codrina, foarte frumoase modelele de tort dar nu foarte bun la gust>>>
Recomand Cofetaria Sava, tort de mireasa Mimoza...
Sau, Ottima Pann, tort de ciocolata cu visine...
Floraria Crinul nu cred ca mai exista, dar , iti pot recomanda o tipa din Piata 700, care face cele mai frumoase buchete de mirese, imi spui din timp si te ajut, ea face dupa reviste, chiar si lumanarile...

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna fetelor!
Bey dar ati scris o gramada!Pe rand:
Amalia felicitari pt bebitza Alisa, sa fie fericita si sanatoasa si sa va bucurati de ea! Pupici mamicii si fetitei mici mici!
Majaginn eu am fost pe 25 mai la nunta varului meu care s-a tinut la Senator si totul a fost desavarsit...meniu, chelnerii, sala aranjamentele...mai putin tortul care dupa cum ziceau si fetele era facut la Codrina arata super dar era nasol la gust.Si eu recomand Sava, acolo mi-am facut tortul de la nunta noastra, yummy.Cu pestele eu zic sa nu fi ingrijorata...au aia conditii..se respecta.Tot ce pot sa-ti zic eu este ca a fost cel mai bun peste pe care l-am mancat eu.... Ce mai a fost super fain...cand imi mai amintesc cate ceva iti mai spun...poate ma mai intrebi tu cate ceva...ca acuma nu imi vine altceva in minte.A, bine ai venit printre noi!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput