Mamici de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
Buna burticute...
Eu sunt mai bine psihic...bebelina a miscat la greu ieri..am plans de fericire.Totul e din cauza fricii mele sa nu se intample ceva rau (din cauza lichidului ala) acum pe suta de metrii.
Sper sa ma loveasca , sa dea suturi mereu..poate asa ma calmez si eu...
Fetele, ella2000, ellarot(SUCCES LA LICENTA) v-am trecut fetitele....
asa se mai ingroasa randurile la fetite ca, de dominat tot baieteii domina la numar, dar nu-i rau..o sa fie foarte curtate .
delia grozav….nu m-am nelinistit din cauza ta…dar de atunci de la Iosup ma gandesc numai la treaba cu lichidul si asta din dorinta de a ajunge cu bine la final si de a-mi tine puiutul in brate.
simona79 …important e ca ai un bebe sanatos..ca de pus kg are tot timpul dupa aia sa puna..are mamica lui grija de asta.
OAna C..sa dea Dumnzeu sa fie asa cu bebelina.Aidan ce face? Da semne ca vrea sa iasa??
AniS
si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Neazta feteleeee 
Irina, imi pare rau pt voi...sincer...dar lasa ca mai e putin si va sta numai cu voi...si va fi bine...e adevarat ca ati facut planuri, dar nu va lasa-ti, le puneti atunci in aplicare
Corbioana, maine e ziua cea mare...te intalnesti cu
tau...sa fiti sanatosi si voinic sa fie, sa va intoarceti cu bine acasa
...tinem pumnii...suntem alaturi de tine
Adriana, iar ne dai emotii?!?! Unde ai disparut iar?!?!?![]()
Liniste ca de obicei pe aici, ca e wkd, si la noi e super cald, dar nu ies, ca ma topesc
...Nu v-ati uitat la pozele mele
...doar Monai si Oana au remarcat
Albinutzza
36+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
mitub spune:
Monica felicitari pentru bocanila cel mult dorit! Sa creasca mare si sa va bucure, iar tie refacere usoara si nopti linistite!

Mihnea-Gabriel, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si mancacios si sa le umpli toata viata de fericire!

Irina, imi pare rau pentru tine...si pe mine m-a duys gandul la o posibila surpriza... ia vezi tu
Noilor mamici ellarot si ella2000, bun venit printre noi! Noi avem o listutza cu telefoanele tuturor ca sa ne putem suna si comunica vetsi., daca vreti sa fiti pe ea, trimiteti PM cu datele voastre, nr telefon, si apoi eu va voi trimite si listutza.
Bafta la licenta si o sarcina fara griji!
anis eu cred ca puiutza ta a simtit ca urmeaza sa vina pe lume ursitul ei, asha ca s-a rusinat! Capul sus ca o s-o vezi si tu in curand pe printesa! Sa stii ca si eu am dureri jos de tot, in zona colului, senzatia ca scap pe bebe, dureri de oase si bazin etc.
nique te asteptam cu vesti!
pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)
KULTA spune:
Monica-Elena, sanatate si felicitari pentru aducerea pe lume a comorii. E super sa-l tii in brate, nu?
K32
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
corbioana spune:
Nique, Albinutzza
multumesc chiar am nevoie sa-mi tineti pumnii maine. MA rog la Dumnezeu sa fie totul bine. Iar voi veti afla cat de curand de la una din fete despre noi. Pupici la toate si daca mai urmeaza cineva in lipsa mea va urez toate cele bune si nastere usoara. Adriana pe tine e posibil sa nu te prind cu urarile deci ai grija 
Ioana
sapt.37 si Bebe Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Giana spune:
IRINA,ce pacat ca nu mai vine sotul tau...

Imi inchipui ce greu va este dupa ce v-ati facut atatea planuri.Dar lasa,ca nu mai este mult si veti fi impreuna toti trei.
Din cate am inteles dl.Dantes va veni curand la cabinet.Ma bucur foarte mult pentru ca nu am mai facut nici un control ginecologic.Doar la eco la d-na Dascalu am fost de doua ori si totul e OK cu bebitul meu.Este un gras de 2 kg si 43 cm in pozitie ideala pentru o nastere normala.Doar lichidul amniotic este putin
Dar mi-a spus d-na dr sa nu-mi fac griji ca nu este in pericol,este putin...dar nu ingrijorator Asa ca ANIS,suntem in aceeasi situatie.Dar nu trebuie sa te ingrijorezi.Daca e ceva dr iti spune.
Mii de felicitari proaspetelor
.Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si sa va bucurati de puiutii vostri dragi.
De cate ori intru pe DC, si o fac in fiecare zi,imi dau lacrimile de emotie cand vad cum una cate una ajunge sa-si tina puiul in brate...Este minunat ca putem face acest lucru sa dam o viata...Felicitari,dragele mele!!!
Giana
31+
http://photos.yahoo.com/gianadedu
KULTA spune:
Corbioana, Dumnezeu sa va aiba in grija. O sa vezi ca totul va fi bine.
Nu te mai gindi la ce-i rau si fii optimista.
K32
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andatudor spune:
Simona-- eeeee, la noi a fost prima data ca de....suntem mai pudici!!!![]()
Irinascumpa,multi 

.Gata nu mai plange ca acum trece luna!!!!Stiu ca e greu si ca abia asteptai,dar ... sunteti doua fete curajoase care mai au de asteptat atat de putin.Gata,greul a trecut!!!
Albinutzza-Wowww!! Ce burtica mare ai intr-adevar!!! O sa ai cat de curand ditamai flacaul!!!
,pardon ...bondarelul!
![]()
Ellarot-bine ai venit si multa bafta la licenta!!!!
Ella2000-felicitari pt. apartament!! Gata ai sscapat de o grija,acum e cazul sa stai cuminte in pat si sa o tii cat mai mult pe bebitza in burtica!!! Capul sus ca totul o sa fie bine!!
Anda si
buburuzu din burtica 31
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
irinabungau spune:
Acum m-am intors de la o plimbarica pe faleza in Mamaia, plaja era arhi aglomerata si ca niciodata erau o multime de piticoti pe plaja... ce-mi place!!!
Anda, Giana,
, Monai, Lory, Boga, m-am linistit in privinta vestilor neplacute... atata doar ca-mi facusem planuri si ma enerveaza la culme sa mi se spuna in ultimul moment ca au picat... In plus ne este un dor de tati... dar nu-i nimic, o luna va trece repede si apoi nu mai pleaca de langa noi... Lory si Boga, cu siguranta nu va face nici o surpriza, pentru ca stie ce situatie este la noi cu greva CFR-istilor si ar fi trebuit sa vina cineva la aeroport dupa el... asa ca... pica chestia asta, m-am gandit si eu, ce credeti... acel 1% speranta mi-a fost anihilat!!!
am vazut pozele, este tare haioasa aceea cu nasa care pupa bebe bondarel...![]()
![]()
Giana, maine vorbesc cu dr. nostru si iti voi da vesti, ok???
Nique, super ca v-ati pus net acasa, -o sa te mai dezlipesti de noi!!!!
Pupici, acum merg la nani putin - poate trece timpul mai repede, ca deja nu mai am rabdare...![]()
![]()
Irina si bebe 33 sapt.
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Si la voi merge DC asa de greu si aiurea????
Giana..off cat ti-a zis ca ai lichidul amniotic? Adica AFI?
AniS
si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."