Mamici de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
irinabungau spune:
Neatza burtici,
vad ca avem o insomniaca Andre_ea, tare rau imi pare pentru somnul tau... sper ca la ora la care scriu eu sa fi adormit deja. Eu ma trezesc ca de obicei in jur de ora 7 si cer la toaleta...
Pisi_ella, ma bucur ca esti bine, foarte curand iti vei vedea si tu bebele!!! Ce frumos!! Conteaza foarte mult ajutorul in casa, eu ma bucur nespus ca o am pe mama!! Asa voi avea timp exclusiv pentru bebelusha mea!!!
La noi se anunta a fi o zi frumoasa, cred ca mai tarziu ies la o plimbarica prin Mamaia ca tot stau la doi pasi...
Va pupic,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
gabirus spune:
Felicitari EMA si MONICA!
Sa creasca mari, cuminti si frumosi Alex si Mihnea-Gabriel!
Si multi pupici pentru curajoasele mamici pe care le asteptam cu drag pe forum cu noutati.
E greu la inceput cu somnul, dar ganditi-va ca de aici lucrurile vor merge doar spre mai bine si bebei vor fi cu fiecare zi mai mari si vor dormi cu fiecare noapte mai mult.
Ella2000, eu te inteleg perfect, ca nici eu nu pot sta locului ... stiu cum este. Vrei sa fie totul perfect pentru familia ta, mai ales acum. Dar totusi ... la tine este vorba de niste riscuri in plus, las-o pe Paula cea mica sa mai stea la mami in burtik ca are nevoie sa creasca maaale.
si incearca sa fii mai cumintica.
Pe de alta parte e bine sa fii si atenta la chilotzel cum zici tu. Daca se intampla ceva suspect, nu sta pe ganduri, fuga la spital.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE
Ella2000 spune:
Buna dimineata ,
Simona 79[/b][/red] nu am fost suparata pe voi !!!! doar voi suneti sprijinul meu ... Pe intamplari si pe singuratate! Nici cu prima fetita nu am avut nici un ajutor si nici cu a doua sarcina , desi cu problemuta nu e nimeni decat sotul ...Iulia e la parintii mei si faptul ca e departe de mine ma face mai suparici.
Pisi_ella, ma bucur ca esti bine!!! mai ai putin . Dar de ce nasti cu cezariana ?
Gabi, esti o draguta . o sa stau cuminte si o sa ma fac cat o balena , ca doar medicul mi-a zis sa nu mai mananc paine si dulciuri . Am luat 17 kg.
Anis[/blue], speram ca esti bine. Nu ma uita cu un carucior roz!
O duminica placuta !
Ella, Iulia si surioara ei Paula 32+
gabirus spune:
Ella, daca vrei ti-o dau un pic imprumut pe Iulia mea care este la socrii mei in Cluj pana pe la mijlocul lui iulie
nu mai fi trista; stiu cum este, ca si eu m-am adaptat greu fara ea ...
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE
irinabungau spune:
Ella si Gabi, cred ca va este foarte greu fara puiutii vostri, dar ganditi-va ce rasfatate sunt ele la bunici acuma... ei??? Iar voi aveti timp pentru voi, sa va odihniti si sa va pregatiti pentru furia care vine o data cu bebe mic si cu lauzia!! multi si stati cumintele, nu mai fiti suparate!!!
Caci daca este vorba sa vorbim de suparare... si eu sunt suparata, m-a sunat Radu sa-mi spuna ca i-au schimbat traseul, asa ca nu mai vine in Romania... Si noi cate planuri si cate ganduri ne facuseram pentru astea 4 zile... Este drept, nu era planificata venirea asta in Ro dar era o esacpada pe care amandoi o visam... Mai ca nu plangea la telefon dragul de el...
Dar in fix o luna o sa-l am acasa, asta este... ce putem face???!!!
Cel mai rau este ca apucasem sa ne bucuram amandoi, sa ne facem planuri... Acum... a cazut totul!!!
Sper ca la voi toate planurile sa iasa asa cum v-ati propus, va pupic dulce pe toate,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
ellarot spune:
Buna dimineata fetelor! Da' harnice mai sunteti Fetelor multumesc pentru urari
Anis nu uita de la mine !
Credeti ca am putut sa stau azi departe de DC-forum ?!? E un adevarat drog as putea spune Caut cate ceva pe net si primul lucru pe care il fac e sa deschid DC-forum sa vad ce ati mai scris chiar si cu amenintarea sotului ca imi taie accesul la forum
Are cineva probleme cu carcei ?? Daca DA, cum scapam de ei?? Mi se pune noaptea cate unul ca imi vine sa trezesc toti vecinii Sa apara de la prea mult mers pe jos ?!? (merg si cate 4 ore la plimbare )
La 30 saptamani bb avea (dupa eco) 1400 gr si medicul de familie mi-a spus ca e prea mic La voi cum este? Stiu ca acum ia bb in greutate si se dezvolta.
Ella
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"
MONAI spune:
Buna dimineata, burtici!
Irinabungau, nu-mi vine sa cred ca au picat planurile cu Radu. Pai nu stie ce asteptat era? Trebuie sa-i dai sa citeasca mesajele din ultimele zile. Tu oricum esti o tipa tare optimista, sa nu superi bebica cu dezamagirea ta !
Iaca cine da sfaturi! Taman eu care fac in ultimul timp eforturi nemaipomenite sa nu cad in oala cu melancolie blegoasa. Ma simt cam speriata de nastere, toate persoanele cu care ma intalnesc si care au nascut normal au povesti horror. Parca nu traim in mileniul trei, trebuie sa induri nu stiu ce dureri sa fi cu adevarat mama. Eu is tare rea de durere.
Daca nu as fi stiut ce importanta este pentru copil lupta pe care el insusi o duce sa se nasca si ce mult conteaza la adaptarea lui la noul mediu as fi optat pentru cezariana. Asa am ales nastere normala cu epidurala, dar cine stie daca ajung sa-mi faca epidurala . Is tare buimaca de cap. Mi-e teama sa nu raman socata de experienta nasterii.
Dar sa las gandurile nasoale. Oare azi se mai naste cineva? Taman azi e ziua sorei mele, o tipa super desteapta, frumoasa, independenta, foarte comunicativa, ce mai? De-aia mi-am dorit mult ca Sara sa se nasca racusor, am sperat sa semene cu matusica .
Va pup, noi mergem iar la gratar la gradina, poate fac niste poze.
Sa auzim numai de bine.
36 si din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Lory2004 spune:
Doamne...nu-mi vine sa cred....a nascut Monica-Elena.
Monica iti doresc tot binele din lume pentru tine si pentru Bocanila. Sa fiti sanatosi, iar tu si sotul tau sa va bucurati din plin de Mihnea cel mult asteptat!!!!
Lory si baietelul din burtik 36s+
Lory2004 spune:
Irina, imi pare sincer rau ca ti-ai facut sperante degeaba....Dar ma tot gandesc ...nu cumva sotul tau vrea sa-ti faca vre-o surpiza????
Anis, sper ca te-ai mai linistit ... nu-ti mai face griji ca-i faci rau bebelinei,...hai zambeste ca doar ti s-a nascut ginerele!!!!
Un pupic mare mare pentru Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic...si bineinteles si pentru Eva.
Pupici
Lory si baietelul din burtik 36s+
nique15 spune:
Buna dimineata dragi si !
Noi n-am mai scris demult pentru ca stam acasa si nu aveam net, dar de acum promitem sa revenim in forta pentru ca ne-am pus acasa Internet si merge super !
Multe felicitari mamicilor noastre si primilor bebelushi! Sa va dea Domnul multa sanatate, sa fiti cuminti si mancaciosi, sa le umpleti inimile de fericire parintilor vostri!!!
Am fost asa de emotionata cand am citit primele vesti despre nasteri, nici n-am mai dormit asa de bine cu gandul la bebei si mamici...
O sa ne ia putin timp sa citim mesajele din urma pentru ca voi sunteti niste harnicute... ne punem la punct cu informatiile.
Tinem, pumnii stransi pentru Corbioana maine, sper ca nu am inteles gresit. Sa fie totul bine pentru ea si pentru bebe!
Va uram o duminica placuta si sa ne auzim cu vesti bune!
Ioana si bblina 35+