Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

felicitari amparo!!!
pereche din prima...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari, amparo!! asta da pereche de surioara si fratior! eu zic, ideal!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (21+)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna fetelor!

FELICITARI AMPARO sa fie sanatosi prichindeii ce bine de tine ca ai pereche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fetelor, eu am avut un sf. de saptamina plin, acum este tarziu sa va povestesc - trebuie sa ma duc la culcarica fiindca sint frinta- dar am pus poze pe web.
Va pupicesc si va doresc un inceput de saptamina super bun!

& puisoru' cumintel 17+

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata burtici !

felicitari pentru fetitele si baieteii noi aflati !!!
la intalneala a fost foarte frumos, am fost eu, lavi02 cu silviuca, lavi si corap; chiar a fost frumos sa ne intalnim asa si sa schimbam impresii, mai ales ca avem ce invata noi cele fara experienta de la celelalte...
eu am ascultat cu luare-aminte tot ce s-a discutat, am consemnat si ca m-am plans ca numai bebelita mea nu misca inca, si apoi i-am redat totul acasa sotului, dupa care ne-am pus in pat si ... bebe a miscat vreo ora, de nu ne venea sa credem !!!!!!!!

am fost extraordinar de fericita, mai ales ca a miscat si sambata si duminica si azi dimineata ... numai ca trebuie pandit un pic ...
dar misca si asa deodata, in timp ce fac altceva ....

dienutagraviduta 17+ si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Felicitari Amparo...sa-ti traiasca bebelinii...cum nu se putea mai misto...si fata si baiat...eu mai am vreo luna pina ajung la Iosup, dar ma bucur ca ti-a facut o parere asa de buna...sper sa-mi faca si mie la fel..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

amparo, super!!!!!!!!!!!!!
mi se pare ideal, cand ai 2, sa fie sexe diferite!!!
felicitari!
xandra, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Draga Amparo. te-a binecuvintata Domnul cu doi bebelaci, sa fie satosi sa sa va aduca numai fericire!!!!!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pup fetele.

Eu sunt pe duca. In sensul ca sambata si ieri am stat la scoala pana pe la 5 (la examene) si aseara ziceam ca ce bine ca vine weekend-ul. De fapt azi e luni si va fi iar o zi plina.

In rest suntem OK.

Felicitari fetele cu fetite si amparo cu si-si.

Noki Lara chiar vorbeam cu corap de tine ca ce pacat ca nu ai venit, ca nu prea te mai legi pe net. Eu din pacate nu aveam nr tau de tel. Cred ca il avea numai Lavi care a fost anuntata in ultimul moment de corap. Pt ca Lavi vineri nu a mers la servici, a stat acasa cu Evusorul racit.

Paula2003 multa sanatate Alexandrei.

Azi nu prea stau la cal, sunt in comisie la diploma, am de supravegheat si la un examen...

bb_alinus nu mi-ai dat date despre tine, poate te identifica Virgil. Sa stii ca eu ma indrept catre 4 kg in plus la 20 saptamani si ma stresez. Plus ca si al meu e la fel ca si al tau, daca nu mai rau. La 12 saptamani mi-a facut observatie ca m-am ingrasat. Pusesem 1 kg si aveam ceva burtica dupa Pasti. Treebuie sa avem grija sa nu exageram cu dulciurile si fainoasele si asta-i cam tot ce putem face.

Va pupic pe toate, lavi02 - 20 saptamani trecuteeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Alina, mirabilis, amparo, felicitari pentru fundite si amparo felicitari pentru baietel deasemenea. Fie-le venirea pe lume cat mai frumos pregatita.

Una calda...
Ina, iti multumesc din suflet pentru ca esti cea care mi-a insuflat cea mai mare speranta si iata ca toxo mi-a iesit negativ. Am aflat de 10 minute si inca nu-mi revin de bucurie.

Una rece...
In schimb, vineri am fost la medic internist trimisa de medicul de familie pentru faptul ca nu pot respira daca stau cateva minute in picioare si acum ma suspecteaza de alte elucubratii. Am ekg normal doar inima cica bate usor mai repede si scrie doamna pe rezultatul trimiterii: suspect prolaps de valva mitrala si recomanda si 3 randuri de medicamente si eu sunt anti-pilule. Nu mai vreau, m-am saturat de drumuri la medici si la analize.

Aaa, si felicitari celor de-si simt puiutii facand sport.

Cat despre linea nigra, nici nu am (deocamdata) si nici nu-mi trebuie.

16s+5z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Alexandrina si ma simt un pic ametita si mi-o ia imina razna ,cu palpitatii si toate cele, ce ma linisteste este ceaiul de leustean , care este miraculos in tratarea bolilor de inima, sau dac nu ai probleme cu stomacul si iti place ...usturoi.
Sper sa te simti mai bine si sa nu ai probleme

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput