Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

culmea...linia maro la andrei am avut-o... parca era trasa cu carioca, asa frumoasa era... acum... nu zaresc inca nimic... sa fie ora diferenta intre baiatel si fetita?!

Cristina 17+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Pai zau nu stiu Cristina cu linia asta cum este. Pt ca o prietena a mea care a nascut anul trecut si are baiat nu a avut-o. O alta prietena a avut-o si are fetita. Si ele imi spuneau ca asta e diferenta. Dar sigur nu este asa si ca dovada esti tu.
Mie la eco mi-a zis ca bb-ul meu are un ciucuras....de se mira dr cum de nu il vad.
Dar na daca nu stiam unde sa ma iut exact...

joy + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vad ca nici o burta de la intilneala nu a mai intrat sa ne povesteasca cum a fost...
Eu nu am linia neagra. Mama mi-a spus ca a avut-o cu mine, dar in lunile mai mari. Poate va aparea si la mine mai tirziu. Eu nu mi-o doresc in mod special. Avand in vedere ca sunt blonda-satena deschis natural, s-ar putea sa nu-mi apara...
Eu ma pregatesc acum sa plec la picnic la Snagov. Ma duc la complexul Pacea, pe peninsula. Am luat bunataturi - mici si pulpe dezosate.
Va las acum.
Pupici.
20+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eu am linia maro, e din ce in ce mai vizibila dar am remarcat-o de mult...si e fetita din cate tocmai mi-a spus doc gineco:)

Alina 19+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna burtici!E mai multa miscare ca-n zilele de simbata trecute!
Draga Noki Lara , sunt convinsa ca era o problema daca simtea si sosul meu tot asa devreme ca iubitul tau pentru ca mie mi-a miscat pentru prima oara (PUTUROSUL mamii) la 20 de saptamini(miscare tipica, ca borboroseli si tot felul de valuri ca de apa am mai simtit , dar nu le luam in seama)
Vreau sa-ti spun Pico ca eram in 19 sapt si eram disperata ca toate spuneau ca le misca, numai puturosul meu , NU!Ma luasem de ginduri si am suportat asteptarea (cu greu) si dupa 2 sapt. am fost la 3D la Iosup si m-a linistit(e puturos, e grasut,e intreg, e vioi).Iosup se chinuia cu chestia aia de la eco pe burta mea si mie imi curgeau suroaie de lacrimi , ba chiar il mai si zguduiam pe bietul doctor!!{Ce nu v-am spus eu voua e ca sunt cam grasana de felul meu si probabil e un stratulet de slaninuta care amortizeaza miscarile }
Cind vedeam o graviduta pe strada , nici o data nu m-am gindit ce minune i se poate intimpla femeii aleia.Usor, usor am inceput sa realizez :timp de 9 luni ai o relatie foarte speciala cu omusorul mic din burta:vorbim cu el, il mingaiem,ii cintam si toate astea fara sa-l cunoastem , fara sa-l vedem...mi se pare ceva extraordinar!Am avut noroc de o sarcina in care nu am avut nici un simptom rau, de aceea ma bucur de perioada asta si sunt SUPERmindra de mine si burtica mea!
pentru voi si vostrii!!!!
Atena si 21sapt+4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetite dragi,

felicitari celor care au mai aflat ce poarta in burtici! sa fie sanatosi toti si sa se nasca cu bine si la timp:).
aici e o caldura de te topesti, asa ca stam in casa la racoare. am primit si am instalat patutzul mayei si e asa bine sa privesc cele doua patuturi pentru cei doi ingerasi ai mei:). parc-as fi nebuna, ma uit la paturi si stau si zimbesc si zbor in timp si e fantastic!
de linea negra, va spun ca eu n-am avut-o nici de prima oara, n-o am nici acum. sincera sa fiu, cred ca are legatura cu constitutia pielii (mai inchisa, mai deschisa) a fiecareia. eu sint satena si parul/puful de pe corp e galben:). na, parerea mea. si nu-i neaparat ca toate gravidutele s-o aiba. oricum, nu stiu de legatura intre asta si sexul copilului, dar noi putem visa ce vrem noi, nu?:)

va pup si ne mai vorbim.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (21+)

www.seansimon.com/mai2005.htm" target="_blank">MAI 2005 www.seansimon.com/jersey2005.htm" target="_blank">NEW JERSEY
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA www.seansimon.com/movies.htm#liawalking" target="_blank">PRIMII PASI

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

paula2003sanatate alexandrei...

linia maro- n-am avut-o la Alex, am avut-o la Lia , acum nu mi-a aparut inca- poate cine stie o fi din nou baiat (vreau eu)?
e numita linea nigrasi se datoreaza unei productii crescute de melanina. Tot o productie crescuta de melanina poate duce la aparitia de pete inchise pe fata si corp (avut pe corp).Astfel de scimbari ale pigmentatiei apar la 70%dintre femei, mai ales la cele cu ten inchis-ca mine.dupa baycenter.com-http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/222.html

noi-mai ales Alex asteptam ca Lia sa se simta mai bine sa ne scaldam in piscina.

felicitari fetele care au vazut bebeii de curand. felicitari monet pentru patut...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetelor am fost si noi la morfologica la Iosup si....surpriza.....vom avea o fetita si un baietel,exact asa cum ne-am dorit!!!Amindoi sint bine sanatosi,doar ca sint puti mai micuti,ca doar sint doi....
Se vor numi Bianca Maria si David!!
De Iosup numai de bine, e un om incintator ,asa ca mergeti la el cu incredere!!
Va rog sa ne puneti si noua doua carucioare,unul roz si unul albastru!!Multumim!
Amparo 19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

FELICITARI AMPARO!!!!Sa-ti dea Dumnezeu sa ai sanatate si putere multa ( ca o sa ai nevoie)!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!
Atena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut burtici

Mai intai, FELICITARI AMPARO!!!!!!!!! E super, sa ai 2 copilasi si sa mai fie si de sex diferit. Te "chinui" o data si gata, ai doi.

Noi pe la jum. lunii iulie mergem sa ne vedem iar la eco. Si poate aflam si un sex, ceva.
E gata weekendul, ce pacat. De fiecare data il astept cu nerabdare, mai ales ca vinerea noi schimbam saptamanile, mai implinim una si incepem alta noua.

O zi si saptamana super celor care vor intra luni de dimineata pe forum.

Multi pupicei!!!!!!!!

Mihaela 17+

Mergi la inceput