Metode de renuntat la suptul degetelului!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
gio spune:
Deocamdat incerc cu leucoplastul, ca am gasit o solutie sa il pun sa nu si-l mai scoata. Si ii spun evident ca are buba mare si trebuie sa se vindece. Solutia de BioAmer al noi nu a mers, si pe cuvant ca are un gust super rau- numai ca ii dam si intinde degetul sa-i mai dam, ca ii place
. Sper sa mearga asa, cu leucoplast.
Multumesc mult!!!!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Lavi spune:
Si o sunt de a dreptul isterizaat, Eva deja la 2 anisori si 4 luni are dintisorii din fata putin modificati, buba la deget, acum suge cind doarme sau cind o cert, dar ma deranjeaza ca nu am facut-o sa renunte, degeaba ii zic de copii si de dintii, de aparat de dantura si de doctorii ca umbala la degetel, nu mai stiu ce sa fac, pentru ca o data compromisa dantuta, e definitiv compromisa.Chestia cu degetarul e bune, dar cum sta el pe deget???/
Gio si eu sunt in situatia ta si nu mai am nici un remediu!
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
aramona spune:
Maysa are un an si 5 luni, dar fara deget in gura nu prea doarme...a adevarat ca in timpul somnului isi scoate degetul din gura...
Taare as vrea s-o dezvat, insa cum mai fac sa adoarma???
Nu merge cu suzeta, nu o leagan, nu-i spun povesti, pur si simplu cere la nani, isi ia "tzitzi" (un sutien de-al meu)intr-o mana si-l smotoceste si cu degetul de la cealalta mana in gura, adoarme fericita!
Ramona si
Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Andra_ spune:
Draga Gio,
nu iti recomanda metoda prin care a scapat Luca de supt degetul, ptr ca nici mie nu-mi e clara (l-a convins cumva bunica-su pe la 1 an si 2 luni din vorbe), dar iti spun metoda care a avut succes la unchi-miu, care isi sugea degetu' non-stop: intr-o zi a vazut in sat un veteran de razboi, care n-avea un deget, iar bunica-su care era cu el i-a explicat ca de la supt degetu' i-a cazut... Pe loc n-a reactionat cine stie ce, dar cica apoi a renuntat, chiar noaptea il vedeau cum duce degetul la gura prin somn, apoi il retragea speriat
Acu nu stiu unde gasesti tu pe cineva ca veteranul, dar poate fi o metoda de succes, mai ales ca inca sint fraieri astia mici si inghit povestile noastre...
din seria insucceselor: frati-miu si-a supt degetu' pina la scoala, dupa ce i-au pus ardei iute pe degetul mare de la o mina, a trecut la cealalta 
pup u,
Andra