Mamici de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

felicitari emma!!!! pentru baietelul tau minunat, sa ai parte numai de bucurii, lapte mult si nopti linistite alaturi de puiul tau!

Iar micutului tau multa sanatate, sa fie norocos si mancacios!

M-a impresionat mult povestea ta, mai ales ca a inceput cam pesismist si s-a terminat atat de frumos!

Pupicim mamica curajoasa si bebele grabit!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nem...Doamne prin ce ai trecut!! Bine ca s-a terminat cu bine...si chiar ca e un bebe urias pt varsta lui.FELICITARI si sa va traiasca puiutul??

Monica-Elena gata bagajul??

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Lory..chiar vroiam sa vorbesc cu tine.Si eu la ultima ecografie aveam AFi de la 7 ,la 10.Dar intre timp am si baut lichide la greu.Sper sa fie bine!
Cu rezistenta in artere, eu am facut pregnyl de 5000 de U.I. ,1 la 4 zile..si deja dupa a 3-a injectie si-au revenit.Dr ce a zis?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Felicitari, Nem!
Sa va traiasca bebe Alex, bine ca totul s-a terminat cu bine si sunteti sanatosi.
Doamne, cate minuni se pot intampla, nu mai stiu cum sa ma mentin pe panta optimista .
As vrea sa trecem toate cu bine de nasteri si sa ne tinem copilasii sanatosi in brate.

Sa auzim numai de bine.
35+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Anis, maine mergem la doctor si vedem ce ne mai zice. De fapt chiar sunt curioasa ce mai zice. Ideea este ca mi-a zis ca trebuie sa monitorizam atent tot ce se intampla. Si in functie de asta programam cezariana. In principiu trebuie sa ajungem la 37s.
Am uitat sa mai zic ca mi-a zis ca bebe are 2800g (+/-300g).

Pupici.

Lory si baietelul din burtik 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Ema pt. un bebe Alex de nota 10! Prin ce emotii ai trecut!
Refacere rapida, mult laptic, un bebelus cuminte si sanatos!

Andy si 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna valori crescute ale Ir-ului in artera uterina? Doctorul nu m-a lamurit.
Multumesc!

Andy si 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

lORY, TU ESTI CA SI SCAPATA...EU MAI AM PANA LA 37 DE SAPT....3 SAPTAMANI.asta ma face sa innebunesc.

Chiar , aseara nu am simtit miscari ale bebelinei deloc..iar azi dimineata usoare falfaieli.SUNT FOARTE INGRIJORATA!!! E din cauza vremeii..doarme? Cand sa ma alarmez??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Anis, nu te alarma asa scumpa. Te cred ca esti ingrijorata. Si eu la fel. Incearca sa o misti un pic. Eu daca vad ca nu mai simt nimic o perioada mai lunga de timp asa fac. Si imi raspunde de fiecare data cu o lovitura piciorus.
Si daca nici asa ...incearca sa vb. cu doctorul .
Iti tin pumnii...nu te speria.

Lory si baietelul din burtik 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Felicitari EMA si BEBE ALEX refacere rapida si un bebe cuminte si mancacios

Ce mult imi plac vestile bune ! Devin mult mai optimista cand aud asa ceva Pe masura ce citeam cred ca m-am emotionat pt ca si zuza mea mica din burtica a inceput sa salte si sa topaie de bucurie

Inca mi se pare ca mai este mult pana sa ajungem si noi la termen dar cu asemenea stiri o sa treaca timpul mult mai frumos. Multa sanatate tuturor!

cami si zuza mica din burtica 33s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput