Mamici de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza fetele!

Katink si gabirus, va declar cele mai harnicutze gospodine pe ziua de azi! Shi eu parca as face ceva jumate caise, jumate capsuni Dar stau si completez formulare si proiecte si CV-uri etc...

ema chiar te inteleg, si eu as vrea sa scap de burtoi dar pe de alta parte ma gandesc ca decat un bebe mic, mai bine o mami mare inca o luna de-acum incolo...

kity, androix multumim de incurajari! Si voi s-aveti parte numai de bucurii de la puiutii vostri

anis lasa gandurile negre deoparte, sigur bebelina este bine iar peste 3 saptamani cjhiar se considera la termen!

irina mai avem 3 nasteri pe teava, dar important e sa fie bine mamicile Corbioana, Monica -Elena si Adrianapana se decid si bebicii ca vor afara. Apoi o sa fie o perioada de pauza, cred...

Eu de vreo 2 zile am probleme cu picioarele umflate, sper sa rezolv cu remediile lui gabirus. Sambata merg la un botez si inca nu shtiu cu ce ma voi imbraca... Iar cu vremea asta...

Am intrat si eu la www.annegeddes.com si mi-am salvat cateva poze simpatice...o sa ma inspir poate facem ceva invitatii simpatice si noi.

aaa, despre net, nu va faceti mari griji, ca trebuie sa rezolv intr-un fel, in cazul cel mai rau o sa fie sotul obligat sa trimita mesajele si sa copieze paginile ca sa le citesc.

Pupici si o zi excelenta!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina am o rugaminte la tine.
Daca am retinut eu bine tu deja ai cumparat scutecele pentru puiuta ta. Ma refer la cele din material - era discutia ca sunt utile de pus in patut, in scaunul de masina... .
Poti sa imi spui daca le-ai cumparat din Constanta, la ce magazin le-ai gasit?

Merci
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!!! Tocmai mi-am facut o injectie cu celeston, o fiola, cica este pt pregatirea plamanilor lui Andrei...incep sa ma apuce tremuricii ce putin mai este... si ce ma asteapat la operatie si toate alea pe acolo si de impartit bani si...offf offff mai mai...
Katink da eu eram urmatoarea pe lista asa e doar daca Monica Elena nu o fi programata si ea deja, desi ea are avantaj ca l-a tinut mai mult pe Bocanila la burtik dar ce sa facem daca asa a hotarat dr. inseamna ca eok...sper... Ma distreaza si pe mine cum ma "botezi corabioara"suna haios
Mamini sorry pt confuzie se intelege la om aiurit...ca mine...acu.

Ioana
36+ si Bebe Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Neata burtici si mamici

In sfarsit am gasit un avantaj la statul acasa.... eu care de obicei ma trezeam de una singura pe la 6 dimineata acum dorm pana pe la 9 fara nici o treaba

Legat de durerile de spate si eu le simt. Ma tem sa nu am ceva la rinichiul drept pt ca in dreptul lui simt uneori o durere surda. In rest, durerile de oase, de bazin, de articulatie a soldului, de os pubian..... ohoho le am de mult timp. Aproape ca m-am obisnuit cu ele In plus cred ca am facut ceva intindere la soldul stang , pe interior, (nu stiu cum sa explic) care ma chinuie cand ma ridic din pat sau ma asez. Dar cum v-am zis , deja m-am obisnuit si nu ma mai plang, doar uneori seara cand ma chinuie mai tare. Dar ma gandesc ca toate astea sunt pregatirile organismului meu pt venirea lui bebe si parca trec mai usor.

pupici

cami si zuza mica din burtica 33s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Buna scumpelor,
imi pare rau ca nu am mai avut cand sa
scriu, dar.......bebe s-a nascut mai devreme, la 35 saptamani si ceva.Am fost intre extaz si agonie...Pe data de 14 iunie, seara am fost la doctor, totul in regula, mi-a dat biletul de internare pt data de 1 iulie, cezariana...totul conform planurilor noastre.Am plecat fericiti acasa, la eco bebe era bine dezvoltat...Pe data de 15 iunie, adica a doua zi dimineata, ma trezesc bine mersi si cand ma duc la toaleta, siroaie de sange pe picioare, nu-l puteam opri cu nimic, o imagine de cosmar, am umplut baia de sange.M-a luat pe sus sotul ca imi pierdeam cunostinta si urgent cu mine la spital.Drumul pana acolo o fost o eternitate, bebe simteam ca nu mai misca, a trecut pe rosu, intr-un final am ajuns, m-au preluat cei de la camera de garda.Nimeni nu imi spunea ce o sa mi se intample. .Pe sot nu l-au mai lasat sa mearga, l-au trimis dp bagaj ( noi plecasem fara nimic nimic).A venit anestezistul, mi-au facut analizele de urgenta si m-am trezit in sala de operatii, cu sotul langa mine.Pt bebe pregatisera tuburile alea de oxigen, aparatele alea pt prematuri.M-am trezit dupa, cu o frumusete de baietel, care nu numai ca nu a avut nevoie de tuburile alea, dar a mai avut si Apgar 10.Nu stiu cat de coerenta am fost, ma simt si f obosita...Am uitat sa va
spun ce am avut eu de fapt...Mi s-a spus ca a fost o decolare de placenta, plus ca au gasit un hematom 3/4 cm in spatele sarcinii si mi-au spus ca am avut mare noroc ca am venit la timp, pt ca ar fi fost in pericol in primul rand viata lui bebe si apoi a mea.
Am uitat sa va spun ca am avut 49 cm si 3030 la 35 saptamani.Va dati seama ce uiras as fi facut la termen.Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine amandoi, ca am cel mai cuminte si voinic baietel
Felicitari proaspetelor mamici, va pupic pe toate

Emma si bebe Alex, 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ema (nem) doamne prin ce ai trecut dar uite ca Dumnezeu e mare si v-a dat a fost e si mare adevarat pt 35 de sapt. si uite ca e sanatos si toate bune. Felicitari sa va traiasca si sa fie in ceas bun cu multa sanatate si bucurii!!!!!

Ioana
36+ si Bebe Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna dimineata burtici dragutze,

Vad ca nu e asa multa activitate astazi. Probabil vremea asta posomorata o fii de vina...

Ioanate inteleg ca ai emotii....si eu la fel chiar daca la mine ar mai fii 1-2 saptamani pana programam cezariana.
Am vorbit cu Monica-Elena, care sta in continuare cumintica in pat. Azi dimineata a fost la doctor...si cezariana nu a fost programata inca. Probabil ca in functie "evenimente" vor vedea ce este de facut.
Oricum Monica se simte bine...si spera ca Bocanila sa mai stea o saptamana la mami burtik.

Anis eu chiar nu mai inteleg ce e cu lichidul aminiotic. Am fost azi iar la echo si lichidul e in cantitate normala (AFI=13.26). In schimb mi-a crescut rezistenta in arterele uterine.....Daca stau bine sa ma gandesc incepand din saptamana 33 am facut in fiecare saptamana echo (deci am 4 echo). Intr-o saptamana mi s-a spus ca e in cantitate redusa, in alta normala...alternativ..... Chiar nu mai inteleg...

Maine mergem la botezul nepotelului meu. Are 1 luna si jumatate si este un scump. E un grasut...fiindca mananca non-stop. Sper sa se faca vremea frumoasa...o sa fie destul de neplacut daca ramane vrmea asta posomorata.

Truli-Luli odihneste-te cat mai mult in perioada asta, fiindca acum bebe creste mult in greutate...si e un avantaj mare daca ai grija de tine in urmatoarele saptamani.

Pupici.
Lory si baietelul din burtik 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Ema, eu va citesc, desi sunt la mamici sept-oct .....pentru ca presimt ca voi naste si eu prin august.
Ma bucura nespus ca s-a terminat cu bine!!!!
Succes!!

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Emama bucur ca pana la urma a fost bine cu bebe si cu tine. Cred ca ai trecut prin mari emotii.
In orice caz ....bebe a fost foarte bine dezvoltat pentru varsta lui gestationala.
Iti dorim sa ai parte de un bebe mancacios si sanatos, sa va bucurati de el din plin.

Lory si baietelul din burtik 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emma felicitari, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati toata viata de el! Doamne avem inca o mamica fericita printre noi!
S-a dat startul bine de tot aici, pana acuma s-au nascut mai toti bebeii in sapt. 36.

Multi pupici Emma si refacere usoara si rapida!

Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput