Mamici de iulie-august 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
Katink spune:
Simona si Irina va multumesc pentru pontul cu scutecele de panza. O pun pe mama sa se uite prin magazine.
Irina de luni seara te trecem cu motivat in condica
Sa va distrati mult, chiar daca nu e timp frumos sunt sigura ca nu o sa conteze prea tare, important e ca o sa fiti aproape dupa atata timp.
Pupici la burtici si mamici,
Katink si dulcineea mea 34+
Fotografii
anis spune:
'Neata fetele...
Mii de pupici pentru toate si va multumesc pt suportul moral.
Asa ca sa imi faca in ciuda,bebelina m-a trezit de la 7.30 in suturi...am plans de emotie....si dupa aia s-a potolit...Offff, cred ca am devenit paranoica din cauza lichidului ala amniotic.
Altceva, cu colul, la control era inchis,orificiul intern.Ce banuiesc eu e, ca din cauza ca bebe preseaza jos, adica colul, e foarte posibil ca eu sa simt cerclajul, ...ca altfel nu prea vad ce ar putea fi.
Citind aseara intr-o carte, acolo zicea ca dureri de col, apar inainte de nastere, dupa sapt 36, cand colul se scurteaza pana devine invisibil...
Oricum daca ma m-ai deranjeaza fac o intrebare dr.
AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
FELICITARI MAMICUTELOR!!!!SANATATE BEBEILOR SI VOUA REFACERE CAT MAI RAPIDA...Nu am stat departe de voi ca v-am citit chiar daca am ramas in urma ... sunt speriata si stiu ca voi sunteti un sprijin mai bun decat socra-mea... care mi-a zis ca nu duc pana la termen ...
Ei bine aceeasi problemuta cu o sangerare mica am avut si eu ... ca si nem si pisi_ella( ce mai stiti de ea? ) .
Am facut o multime de lucruri bune ptr familie dar nu prea sanatoase ptr sarcina. Am vandut garsoniera si am luat credit de la banca ptr apartament si acum sunt fericita . Dar in ziua in care banca mi-a dat OK am si facut hemoragia...am umblat zi de zi cu masina sa caut un apartament bun.
M-au internat si m-au tinut sub supraveghere o saptamana cu antispastice inj., apoi o saptamana la pat acasa...
de cand am citit ce a patit nem ... draga de tine , ce tare trebuie sa fii !!! am un morcov non stop si ma uit in chilotei tot la 5 min. desi , dr m-a asigurat ca placenta s-a mai ridicat si ca sunt in regula.
intind o mana catre voi chiar daca pe ultima suta de metri.
Anis stai linistita ca va misca bebelina ta , a avut si ea o zi mai linistita... asa pateam si eu si noaptea nu ma lasa sa dorm . Apropo trece-ma te rog la listuta cu fetita PAULA IOANA si DPN e 15 aug.
Irina distractie la maxim!!!!!
Succes celor care sunteti la un pas de a va tine bb in brate!!!!
Ella 2000, IULIA si surioara ei 32+ PAULA
Katink spune:
quote:
Originally posted by anis
Asa ca sa imi faca in ciuda,bebelina m-a trezit de la 7.30 in suturi...am plans de emotie....si dupa aia s-a potolit...Offff, cred ca am devenit paranoica din cauza lichidului ala amniotic.
Bravo la bebelina ta, vezi ce pui cuminte ai, cum te-ai ingrijorat putin, cum ti-a dat de veste ca ea este bine
Si eu mai am momente cand am impresia ca nu o simt asa de puternic ca in alte zile. Atunci ma intind in pat pe o parte, incep sa mangai burtica si sa vorbesc cu ea si asa de mult ma emotionez ca imi raspunde, imi vine sa plang.
Pupici si o sambata placuta,
Fotografii
irinabungau spune:
Neatza burtici,
banuiesc eu ca va fi liniste azi, fiind we... La noi se anunta vreme frumoasa, soare si cald... numai buna vremea de plaja!!! Anis, ce pacat ca nu poti veni la mare!!!!! Ai vazut ca bebelina ta este bine?? Pupici la amandoua!!!
Katink, o sa mai dau pe la voi pana pleaca Radu, dar scurt!!
Pupici multi, un we placut,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
MONAI spune:
Salutare, burtici!
Iaca linistea de weekend.
Mamini, eu azi nu mai intru ca avem program de plimbare cu tati, iti urez inca o dat concediu placut si sa nu faci nimic din ce n-as face eu
Cand am ramas insarcinata mi-am spus ca eu voi face de-a lungul sarcinii tot ceea ce-as vrea sa faca bebelusha de-a lungul vietii ei. M-am distrat, am cetit, am fost la schi si in saptamana 18. Aveam planificata pentru luna mai o saptamana la Venetia cu sotul, dar asa a fost sa fie . Am calatorit mai mult cu gandul, pentru ca acea excursie am planificat-o pana in ultima clipa, cand doctorul mi-a zis pas. Si daca ati stii voi ce bine m-am simtit in ultimul timp, la mine ultima perioada a fost de-o mie de ori mai usoara ca trimestrul 2 de sarcina. Asa mi-s eu: mereu pe inversul tuturor .
Dar vom vedea Venetia cu Sara, daca ne ajuta bunul Dumnezeu.
Va pup, eu zic sa profitam cu toate de putinele momente de liniste ce ne-au mai ramas, ca imediat incepe distractia .
Corbioana, incearca sa te relaxezi, tu esti pe ultima suta de metri si ma gandesc ce emotii trebuie sa ai .
Sa auzim numai de bine.
35+ si din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
dana p. spune:
Azi la 10,30 la nascut pe bocanila prin cezariana Monica-Elena. Felicitari Monica sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
corbioana spune:
Katink draga iti multumesc mult pt gandurile frumoase si ca te vei gandi la mine! Sper sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Monai multumesc si tie, incerc eu dar...nu e tocmai cum iti planifici sa te relaxezi, sa faci aia, sa cumperi aia, metreu ramane cate ceva nefacut asa cum si mie mi-au ramas..dar asta sa fie problema. Mai aveam si eu nevoie de ceva cumparaturi dar o sa las lista lui tati si pser sa se descurce daca ii las si ceva branduri de care sa ia...in rest nu mai conteaza.
Aseara am tras o sperietura de numa-numa, pe la ora 2 fara ceva mau apucat niste dureri cumplite sub burta in zona anexeleor sa zic asa ca cele mesntruale dar crunte, am luat o nospa dar nimic, aveam burta pietroi cred ca in jur de-o ora nu s-a relaxat...s-a trezit si sotul meu ...ce mai ziceam ca sunam si mergem la urgenta ...ma si vedeam nascand normal pt ca dr mea mi-a zis ca pana luni nu ma opereaza ca sa fie la teremenul prevazut de ea bebe...m-am rugat la bunul Dumnezeu sa ne ajute sa stam pana luni la operatie...doamne dar ce ma mai durea am stat cu ochii in tavan si mi-am facut o mie de ganduri pana dimineata, cand am mai luat o nospa s-a mai lasat putin si durerea si am mai adormit cateva ore cu intermitente...acum s-a mai calmat sper sa ma tina. UFfff...
Va pup si un weekend placut la toate!!!!
Ioana
36+ si Bebe Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
corbioana spune:
WOW!!!!!!!!!! Monica_Elena chiar ca ai fost harnicuta draguta, eram sigura ca trebuie s-o iei inaintea mea ca erati mai mari!!!!! Doamne ce bucurie!!!!!!!!!! Sa traiasca BOCANILA!!!! Sa fiti sanatosi amandoi, sa te refaci repede si sa veniti acasa curand, cu detalii despre bebel!!!!!!!! Felicitari!!!!
Ioana
36+ si Bebe Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Katink spune:
Felicitari Monica-Elena, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si mancacios!!! Tie refacere rapida si mult laptic!
Mai avem o mamicuta fericita printe noi!!!
Multi pupici Monica si te asteptam cu poze,
Fotografii