Mamici de iulie-august 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monicutz, Anda multumesc fetelor asa sa ne ajute Dumnezeu la toate!!! Anda felicitari pt voinicel!!! Abia astept sa=-l vad si eu luni pe-al meu.

Ioana
36+ si Bebe Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burticutze!

Intai si-ntai Felicitari Ema pentru bebitza si pentru curaj. Sa fiti sanatosi si baftosi!!!!!!

Mamini, concediu placut! Lasa-le incolo de "prapastii". Ca numai iti umbresc vacanta. Mai bine bucura-te de ea si odihneste-te. N-are ce sa fie rau!

Irina, petrecere frumoasa. Si vreme buna. Si arunca o geana la mare si pentru noi, ca tare ne e dor! ;~)

Am avut o noapte cam agitata. M-am speriat destul de rau. Ieri am avut contractii nedureroase mai toata ziua. Si seara, dupa ce m-am bagat in pat, au inceput si niste dureri de burta ca la ciclu. Nu erau "ritmate" sau coerente, dar erau de lunga durata. Nu se linisteau oricum m-as fi asezat. Noroc ca mi-a venit ideea si am luat un Tylenol (ca la noi nu exista NoSpa) si mi-a trecut in 10 min. Dar tare ma panicasem. Dumnezeule, e prea devreme! Mai vreau sa il mai tin pe bebe in burtica macar pana la mijlocul lui iulie.
Singurul efect benefic al "crizei" este ca ne apucam sa finalizam "camera de primire". Ca am tot zis ca e prea devreme, dar, nu se stie niciodata! Mia bine sa fim gata mai repede!
Nici bagajul nu-i complet decat partial. Tre' sa spal hainutzele lui Pooh. Gata, intram si noi pe ultima suta de metri!

Anis, nu mai zgandari bebita! O sa vezi ca incepe "razbunarea". Si, adio somn! Acum e si ea mai maricica, nu mai are loc de tzopaiala. Eu am patzit asa ceva inainte sa se intoarca Pooh cu capul in jos. Vreo 3-4 zile linistite(neobisnuit de linistite). Pe urma agitatie, nevoie mare si apasari pe vezica, picioruse in ficat si stomac...Tot tacamul.
Acum are cateva "reprize" zdravene de lovituri si rasuceli, si in restul zilei e somnoros.
Chestie de "personalitate" cred.

Daca nu ne mai "vedem" zilele astea, va doresc un we linistit si placut. Nu e nici luna plina (cred), asa ca stati cumintele.

Va pupam si sa aveti de grija!
danaB + Pooh 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ioana, no problem , eu sunt raspandacul de vesti bune, asa ca noi o sa tinem legatura prin telefon.

Anis, las-o pe bebelina in pace, ce vrei daca n-are chef de lovituri zdravene??? Nici bebelusha mea nu a fost foarte activa azi, isi mai misca un piciorus, o manautza, impinge... dar atat... Nu mai are loc mititica, iar burtica mea nu-i foarte mare...

Dana, am luat si eu Tylenol din acela cat am fost in SUA din cauza durerilor abdominale, de vreau sa-ti spun ca-mi anesteziase tot... nici sanii nu ma mai dureau (si stii ca in primele luni nici nu poti dormi bine din cauza sanilor durerosi...)

Apropos burtici, cand se poate incepe pregatirea sfarcurilor pentru alaptat? Credeti ca pot incepe manevrele de frecare dupa sapt. 36???

Mamini, vacanta placuta!!!! sa te distrezi bine si sa te gandesti si la noi!!!!

Pupici si somn usor,

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina ce activa esti?
Cand vine sotu? Maine? CUm e vremea acolo ca aici avem 34C si canicul azi, de fapt e humidity mare, dar cu aer conditionat e ok:)
Te pup si somn usor

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...merci ca imi sustineti moralul.Acum 1 ora, bebelina m-a luat la suturi vreo 10 min...dupa care iar pauza...cel putin m-am linistit...sper.Poate e asa cum ziceti voi, ca nu mai are loc si din cauza asta miscarile sunt altfel..

Altceva si aseara si azi...am cam simtit o durere la col..nu doare tare...dar e ca un fel de durere de intindere de ligamente, cum era la inceput..dar acum e in zona colului.Cel mai "rau" simt colul cand ma aplec...si atunci il simt ca ma doare,dar nu tare.Faza e ca eu am cerclaj...e cam ciudat.E normal??Fetele peste 34 de sapt...pls la apel!Cred ca bebe apasa pe el..iar am fluturasi la creier

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Denisa, doar ce-am vorbit cu el la telefon, zicea ca luni pe la pranz aterizeaza, asa ca mai am putin de asteptat... Astazi la noi a plouat, a fost racoare bine afara, in jur de 17 grade. Dar nu pot decat sa ma bucur pentru ca sufar de caldura la vremurile astea...

Pupici,

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, sa aveti drum bun si odihna placuta.
Sa vii cu moralul ridicat si odihnita si......
pregatita pentru momentul magic
Ema, sa iti traiasca feciorul si sa fiti sanatosi.
Cum doarme noaptea, are colici? Il alaptezi la sin?
Pupici si sanatate
K31+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Manini concediu placut si numai bine.
Irina sa ai fun cu sotu incepind de luni si sa fie vremea buna si la voi.

Ema felicitari pt bebelas,sa fie sanatos si cuminte!
anis fi calma, nu iti mai face ganduri negre, te rog, nue bbine, fii pozitiva ca ai ajuns departe acuma si bebeusha e bine, da
Va pupicesc si numai bine,sa fitzi cuminztele in weekend

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Anis, eu nu stiu ce sa zic, nu am simtit nici o durere la col si nici intindere pana acum. Simt ca bebe apasa in jos, simt ca mi se lasa burta, dar la col nu am simtit nimic. Poate la tine se simte asa tocmai din cauza cerclajului. Cine stie. Nu iti mai face si tu atatea ganduri negre. Dar daca tot mai simti asa suna-l si tu pe dr tau sa vezi ce zice! Succes si sanatate si nu te mai gandi numai la rele! Ca abia te linistesti de un gand rau si imediat iti vine altceva in minte!
Simona si Mario 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata burtici!

Iar matinala ca e cald tare, azi anunta ca ploua si sper sa fie asa ca poate ne mai racorim putin.

Ieri am mers in oras si am luat toate cosmeticele pentru mandra noastra, inclusiv perie de par, suzete, biberon... Mai avem de luat servetelele de fund, termometru de febra si scutecele absorbante...

In legatura cu durerile de col, Anis eu nu am simtit, doar intr-o zi mergand pe strada simteam cum ma apasa asa de jos de credeam ca iese, si durerea se ducea in picior. Nu era durere mare ci ca si cum imi atingea un nerv ceva, ca ma lua brusc si ma lasa la fel de brusc... Apoi cum a mai scris si Monicutz m-a mai durut mijlocul, dar banuiesc eu ca se intind oasele bazinului... Oricum marti la control colul meu era inchis si nici contractii nu prezenta uterul...
Pentru linistea ta suna dr. ...

Mamini drum bun si distractie placuta in concediu!!
Corbioana scumpa, daca nu mai intru maine, iti urez de pe acuma sa ai o nastere usoara luni si un bebelus sanatos! Te asteptam inapoi cu povestea si cu fotografii si fii sigura ca toate ne vom gandi la tine luni!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput