Mamici/tatici din Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Eu in curand am sa arunc idiotul asta de calc pe geam afara.
Cand se apuca al meu de descarcat filme de pe net ... ma apuca damblaua.
Nu-mi mai merge forumu si ma crizez.
Doris mama ....vezi ca n-am spus inca nimic ... hi hi hi, s-a prins fata ca esti de gasca dupa poze si comenrtariile de la poze.
Buha sunt de ieri noapte ... de cand va tot astept pe aici, azi am facut 13 14 pe langa calc. Acu mi-am trimis sotu la bere cu baietii numa sa ma lase la calc. M-ati cuprins de tot, nici pe la bucurestence nu am dat azi, naturalele ... au primit lista noua si atat. Sunt numai aici... cu voi.
Am vazut si pozele Doris ... sunt super ... se vede ca ia fost frica fetei de clown. Sta asa intr-o rana la tine in brate. hi hi hi
Miro
My ticker
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
giuliatm spune:
ola
doris acu tocmai ce vizionez pozicile de la keful lu' Ines .... si stii tu cum mere netu la mine.... ma kinui sa se incarce; is totale!!!
protagonistul(a) din pima foto sa intelegem ca e unul si aceelasi care se zbatea stim noi unde?!?
ines e f f f cocheta, si ca intotdeauna f fotogenica. nici cu mami si cu tati nu mi-e rusine!!!
cat despre tort .... imi ploua in guraaaa
Urarile .... miercuri!
_
giuliatm, mamika Alessandrei
Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ana, m-ai linistit!
Si noua ne plac pozele cu mingile..stii cine le-a facut, nu? mama Dolores...inspirata ca intotdeauna...
Miro,ma bucur ca ti-au placut pozele, ai dreptate, saraca am crezut ca se crispeaza la mine in brate...
Eu sunt tabarata, din cauza caldurii si a copiilor, asa ca ne auzim dimineata la o cafea...
Noapte buna!
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Giulia, inainte sa merg la nani, trebuie sa-ti spun ca protagonista aia mica si neagra, e cateaua Kity, chihuahua noastra, care, da, a stat acolo...
Ma bucur ca ti-au placut pozele, iar referitor la tort, vad ca toate poftiti la dulciuri, deci, propun, urmatoarea intalneala, va fi la Gelateria din Balcescu, sau la cea nou deschisa in Unirii.
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
giuliatm spune:
tzie klar ca la intalneala gelatinoasa nu pot lipsi, nu?!?
_
Ingerelu meu Alessandra
Mirona spune:
Ba ... da ce greu mere netu'.
Ana ... sunt de acord cu Marius ... da toate pozele vor trece intai pe la mine ... pe la cenzura ... ca am in albumul timisorencelor cateva mecle ... apropos GIULIA - degeaba bagasi ieri cenzura, ca iete azi Gabi te puse iara la interval. hi hi hi
Da am si eu aia gen hip hop ...
Doris ... ai citit PM meu de azi noapte?
Cu crizele ... stai linistita ca nu pot eu deschide capitol nou, INCA.
Vine si Gabi de la plimbarica si ne rezolva, ok?
Miro
My ticker
Mirona spune:
Ce plimbarica nene ... uita-te la ceas. Mai fetelor io iar am pierdut notiunea timpului aici cu voi.
Da restu fetelor unde or fi?
Noapte buna Doris! Si celorlalte fete care dorm ... iar raman eu pe post de BUHA.
Miro
My ticker
giuliatm spune:
bey, io zik sa merem la nani, mai incet cu postatu', sa apuce gabi sa deschida capitol nou (asta apropo de cosmaru' lu' doris ca se inchide topicu si ce facem ?!?)
ma duc la nani, sa imi fac "somnul de frumusete", maine o sa lenevesc toata ziulika, sa sarbatoresc ULTIMA ZI DE CONCEDIU
_
Ingerelu meu Alessandra
Albi` spune:
Io's, io's online (inca)
Am disparut catva ore ca am facut baitza si acu' am ditai turbanu' pe cap
Deja ati scris aproape 2 pagini de cand am plecat io
Ma apuc de citit si raspund imediat
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Albi` spune:
Doris, sa stii ca fara sa zici tu, mi-am imaginat din ce am citit pana acum ca esti o tipa super-de gashca ...si modesta, indubitabil
Nu mi-au zis nika de tine..tocmai asta e, ca is curioasa de numa'... mai ales de faza cu (ciorba de?) varza ca am vazut poza expresiva si mi-am zis ca tre' sa fie beeeeeeton atmat, vorba ta
Bueeeeey... hai ca am facut io legatura intre petalele de trandafiri si pijamaluta neagra Da' mujdeiu' ce legatura are?!?!
Sa ma bati si tot nu inteleg !
Si la pozele cu printesa Ines am ramas speechless ! E superba!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea
! (nah ca io am zis acum juma' din urari...
...restu' miercuri
)
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..