Mamici/tatici din Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gabi, inca nu mi-am facut album... M-am gandit, dar nu il fac acum, ci dupa licenta

Daca vrei, iti pot trimite o poza pe care s-o pui printr-un album de-al tau
...sa nu ziceti ca vreau sa ma ascund Si sa ma recunoasteti la intalnirea la care voi veni si eu

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Gata, am pus si pozele de la Miro ... nici nu mai stiu cine le-a facut de fapt .. Anda, cu scula aia meseriasa cu obiectivul cat China parca ... sau nu?

Albi, trimite poza, o punem si pe aia la pozele de la intalneala ca sa se stie ca esti alaturi de noi cu gandul si noi alaturi de tine . Iti trimit PM cu adresa mea de miel

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gabi, esti o dulce
Am trimis mielul

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

gabi ce tzeapa ne-ai tras .... nici mie nu mi-o pikat fisa sa ma uit in albumul tau ... 61??? aoleu, fara cenzura!!! Io din cele 65 cate am facut, am "triat" doar 7. Poate mai trimit, desi io zik ca sunt suffiiii!!!
Cat despre film, il am si tot aman sa il vad ca nu am subtitrarea, si de cand cu DCul nu mai am timp sa fac nimik altceva pe net ... dar daca asa zici, uite acushika ma apuc de cautat. merci. Azi tocmai ce m-am uitat la 1/2 din "Be cool", are distributie super stufoasa, dar inca "nu m-a prins"... m-oi uita maine la cealalta 1/2.

_

giuliatm, mamika Alessandrei

Ingerelu meu Alessandra
Intalnirile DC Timisoara: 1 , 2 , 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Helooou!!!
Am aparut si eu.
Miro, scuze, dar azi noapte am adormit...daca Radu nu era acasa...
Giulia, felicitari pentru prima steluta! la cat mai multe...
Albi, ce sa-ti spun... a fost beton armat...dar, fara suparare, partea a doua, in nocturna, a fost si mai si..., cu hohote de ras pana la lacrimi, asta doar cu bere fara alcool...
Sa stii ca sunt fata de gasca, pe deasupra si modesta...
Miro, nu ma face de cacao... eu sunt beleaua ca va fac sa radeti...
A alfat cred tot Bucurestiul de faza cu supa de varza, de capacul de wc, etc...
Ce daca nu-s normala? sunt placuta si de aia ma iubiti, nu?
Si eu pe voi...
Ce-ati fi vrut sa povestim romane politiste, sau sa ne crape falcile de ras?
Albi, ce ti-au povestit astea de mine? sper sa nu-ti faci o alta impresie...
Lasa, sa nu-ti para rau, la urmatoarea intalneala, pregatesc faze de ras numai pentru tine, cu dedicatie speciala...
Giulia, tu nu mai rade, ca se aude pana la mine...sau ti-ai adus aminte de suvite la Ramona???
Ana, tu nu esti sanatoasa, mama! de aici ti se trage???
Ce-o fi zis omul tau despre mine??? Cred ca s-a crucit saracu...
Bai, hai ca am scos-o pe aia cu instilatiile, buna, nu?
Daca ma vede sotul tau pe strada sigur ma recunoaste din poze, de ma saluta, cred ca fac cratere in pamant...
Gabi, multumim pentru tot!
Pozele sunt chiar faine...le-a vazut si Radu, care ma termina cu intrebarile lui,care, cine, cum, unde?
Am fost la Mc Donalds, a fost excelent...
S-a distrat printesa mea de numa...
A primit multe cadouri, i-a fost tare frica sa faca poze cu clovnul, dupa lungi discutii si lamuriri, a acceptat una dar numai la mine in brate.
Urarile voastre le astept miercuri, cand e de fapt, ziua ei, azi a fost cheful cu pretenarii ei...
I-am cantat La multi ani, deci, ce mai, vizionare placuta... la poze noi de la aniversare!!!

A, apropo, sa nu uit,n-am avut timp de petale de trandafiri, de mujdei nici nu se punea problema, ca mergeam la chef, dar mi-am achizitionat o pijama neagra mortala, a avut un super efect...hata-hata,pan-a crepat caruta!!!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mama fetelor, da unde umblati?
Se pare ca eu sunt singura dependenta de forumu' asta.
Eu de aseara ma tot chinui sa va conving sa trecem odat' la capitolu 9.
Mi-am descarcat toate pozele ... si mie ciuda pe giulia ca a triat numai 7. Vii maine pe la mine sa le bagam si pe celelalte?
Doriiiissss ... unde esti?
Hai ca ne aduce Doris niste hamburgeri ... nu i-au facut aia inca ... de aia sta atata.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Aici sunt...am postat inaintea ta, sac!
Am pus poze de la aniversarea lui Ines!!!
Iar esti BU-HU-HU???

Poze cu micuta Ines:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele,
Mai da' ce activitate cu pozele astea.......
Albi,ai reusit sa vezi pozele?Pai daca le-ai vizionat,acusica e musai sa vi la urmatoarea intalnire,nu?
Mirona,am facut ,mama draga, cum ai zis si iaca ca am sters unul din mesaje...Ce vrei?Mandea ramasese blocata in circuitul exterior....Multam'.Bai si ce faine suntem in poze,este?Si suntem si modeste...!
Alina-giuliatm,tu pusesi pozele numai din cele facute de tine?Ca am luat si eu cateva de colo!
Vizionez pozele puse de Gabi si iau si eu din ele.
Auziti ce i-a dat lui Marius prin cap : sa ne faca site cu noi....sa puna pozele de la intalneli si cate ceva despre noi....E doar o idee de a lui...
Hai ca mai vorbim!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Heloou...
M-ati asteptat atata si acum nu-mi raspundeti...

Poze cu micuta Ines:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bai,eu inca nu mi-am revenit sau netul meu e ca porcu'?Ca abia acum am vazut ca sunt 10 pagini,dar eu am citit numa' pana la pagina 8....Nu,ca sunt socata.Nu inteleg de ce?Ca doar n-am glojdit nimic,doar fara alcool.
Doris,esti tare!Sa nu ai nimic impotriva mea ca ii povestesc lui Marius....Ii place si rade de nu se poate....Pai daca vrea el,se gandeste el,cum sa ne faca un site al nostru?!Iti dai seama ca e incantat de activitatile mele extra casa....Si nu numai,dar ii place de voi ,va stie din povestile mele.....Doris ,mama draga,te apreciaza.Lui ii plac genul tau de oameni :directi,sinceri,dintr-o bucata cum se spune....Cred ca sa va intalniti v-ati distra,ca si el e glumet!Iar faza cu "instilatiile" ai scos-o ....de ai scos-o!Si zici ca pijamalele negru sunt de efect garantat?Misto!Ia sa-mi caut si eu,sper sa gasesc marimea XXXXXL.
Apropos,am vazut pozele cu Ines.Sicer :cel mai tare mi-au placut alea in care se juca cu mingiutele.Foarte misto toate,dar alea mi-au placut mie cel mai mult.Iar fii-ta?ce mai?No comment:e frumoasa de pica!Nu ma pot abtine si zic un micut "La MUlti Ani!" acum si ,daca nu am probleme cu netu',mai zic unu' mare si miercuri.
Vezi ca vrea si Albi sa stie povestea cu supa de varza!Te pup!
Fetele,sa aveti o seara placuta si mai vb.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput