Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la alinus e fetita sigur. adica mai sigur decat la ina :))) mama... cred ca am incurcat-o cu predictiile, ca am dat prea multe fetite :))) facem calculelele la sfarsit.

dienus, dpn e ceva orientativ, ca d-aia e "probabila". e cam ca la meteo. de cate ori e prognoza aiurea!!! uite, la mamicile de iulie-august deja a aparut primii bb. sunt... 5 baietei & 1 fetita (sunt 2 perechi de gemeni, adica 1b+1b si 1b + 1f)
a... si se zice (de la babe citire) ca fetele se nasc mai tarziu dacet baieteii, care se grabesc :)

C & bb 19 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Dienuta, te programeaza la cezariana cam cu o saptamina si jumate , pe eva am nascut-o pe 17, iar eu trebui sa o "nasc" pe 1 martie, dar mai e in functie si de medici, de programul lor, de nabadaiosii bebei care vor sa salute parintii mai repede, sunt multi factori, dar nimeni nu te lasa sa ai contrcatii ca sa te opereze de cezariana, deci exlus 4.
Lavi, iubirea nu are nevoie decit de doua suflete si cred ca doi oameni care au pparte de sa ceva ar trebuii in fiecre zi sa-i multumesca lui Dumnezeu de atita noroc,

Nu a fost noroc ca te-am intalnit
a fost o minuneNichita stanescu
si cita dreptate are

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut, burtici!!!!

LA MULTI ANI Dienuta, e tare fain azi!!!!!!!!! Sa va bucurati la maxim!!!
Eu? 13.09.76, adica Fecioara. Si eu sunt trecuta cu 29 de ani, desi ii fac abia in septembrie, e adevarat ca o sa-i am cand voi avea bebe-ul.

Salisa, te inteleg cu lb. daneza!! Am o matusa care de 3 ani e in Danemarca si imi povestea ce dificultati are s-o invete, dar acu' e "maestra". Asa ca... bafta!!!!

Mihaela 17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Un sincer La multi ani! si pupici, tuturor "racusoarelor", sa fiti iubite, rasfatate si sa aveti parte de bb-i frumosi si sanatosi (asta-i valabila pentru toate viitoarele mamicute).

Adelina cu BB 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si la multi ani Dienuta

frumoasa poveste lavi02...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

Lavi,
Frumoasa si emotionanta povestea...Si eu sunt din Alba - am terminat HCC si ma gandeam ca poate il cunosc din vedere pe sotul tau - prenumele de Virgil m-a facut sa ma gandesc la fiul unor profesori de mate cunoscuti in oras, insa cred ca e doar o coincidenta, ca el era mai mic parca cu cativa ani ca mine ( Eu sunt nascuta in 25aug75 ca sa raspund la intrebare.Din generatia 77 cunosc un olimpic tare renumit - cred ca al tau satior il cunoaste - si care e in state acum!

Alina 19+

El e, Alinus! Pe cine mai cunosti, pe Ovidiu Gheorgheoiu? El era in generatie cu mine!

Va multumesc pt aprecieri. Fiecare dintre noi sa se bucure de multa, multa dragoste si de copilasi sanatosi!

anamari si la noi sunt obligatorii si gratuite la gravide sifilisul si HIV-ul. Ba chiar sifilisul te pune sa-l repeti si in trim III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ce-mi iese mie la calcule? Pai daca iau dupa UM 2+28=30, adica o fetita, iar dupa conceptie 3+28=31, un baietel. Ce-o fi, poate aflu peste 2-3 saptamani.
Al meu sot ma ia de burtik si-mi zice: "fetele mele". Poate simte el ceva, desi stiu ca s-ar bucura la fel pt. un baietel. Sanatos sa fie!!!!!!!!!!
Pupicoi

Mihaela 17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Pischi se ia data conceptiei..deci dupa calculul asta ar trebui sa fie la tine baietzel.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Taniutzo,Maria ia faceti si voi calculul asta sa vedem ce bebei avem la Sibiu.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ioana si noi suntem un cuplu rac-fecioara, doar ca invers (sotul e fecioara-perfectionista, bine spus!) Sper sa fiu o mama buna, asa cum ai descris-o tu pe mama ta.

Lavi02 ce poveste superba, cum sa nu va potriviti voi doi? Uite ca viata demostreaza ca si persoanele exceptionale se atrag si cred ca sunt printre cele mai deosebite cupluri.

Lavi as vrea eu sa termin proiectele (ca listuta de cumparaturi ma asteapta de mult), dar nu depinde numai de mine, ci de informatii si date care le primesc, pe rand, din alte parti. Asa ca nu pot inainta in ritmul meu si nici programul nu mi-l pot face!

Lavitelor, acum am ajuns sa va confund si sotii (Victor si Virgil) ca amandoi incep cu "V", amandoi sunt doctoranzi, ce mai scoateti la iveala?

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput