Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

DIENUTA La multi ani si sa primesti cel mai frumos cadou: o bebica sanatoasa si, daca vrei tu, scorpioanca!!!

Da, constat si eu ca suntem multe racusoare pe aici!

Eu sunt cam amarata acum, ca seful meu s-a trezit sa incepem doua proiecte astazi, care au termen-limita luni si, considera el, ne ajung zilele, ca doar mai e: vineri, sambata si duminica. Doar ca programul meu era putin diferit:
- vineri dupa-amiaza : parintii+socrii in vizita
- sambata + duminica : chef la tara cu 20 de invitati, confirmati deja!
Nu stiu ce ma fac, cand mai apuc sa cumpar cate ceva si sa gatesc. ma ajuta mama, dar si ea lucreaza, asa ca a dat stressul bine de tot!!!



Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

OOO Taniutzo chiar e nasoala treaba,dar ai putea sa te descurci daca cumperi mai multe gata facute si sa gatesti mai putin.Eventual pregatesti ceva gustarele iar prajiturile le iei din comert..ca de unde atata timp de gatit?
Iti tin pumnii sa iese totul bine pe weekend cu invitatii si sa te descurci si cu proiectele.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

luna a 5 a categoric si fara echivoc, la-nceput dar tot pe acolo ma situez.
Pai Tania termina proiectele, ca sa nu stresezi Punctuletzul si apoi fii gata cu lista de cumparaturi, pt ca e foarte important in criza de timp sa ai o lista gata facuta si sa fii pe picior de plecare.bafta multa si petrecere frumosa,
eu va scriu atit de des ca miine ramin acasa si nu am net decit cind vine Vic cu laptopul asta, pe la vre-un 8, ma rog

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu mi-as dori material haine frumoase de gravida din materiale naturale. Dar e o dorinta atat de greu de realizat in Ro cu un buget normal....

Coralia am fost la eco facauta de prietena mea rezidenta + o specialista tanara colega cu ea si au zis ca pare fetita.

Hai sa va zic povestea din perioada respectiva.

Noi ne-am cunoscut in '95 cand eu terminam a 10-a si sotul liceul, la lotul olimpic, eu eram la mate, el la info. De atunci suntem prieteni, din vara aia. Pt ca eu eram in Timisoara si el din Alba dar a venit la facultate la Bucuresti ne vedeam cam 1 data pe luna, dupa rugaminti sau eventual scandaluri cu parintii (ai mei, ca ai lui n-aveau nici o treaba). In rest, Virgil ma suna in fiecare seara, ne scriam mailuri, scrisori... Nimeni nu ne-a dat nici o sansa, de-abia noi daca ne dadeam. In ritmul asta am mers 3 ani iar apoi ne-am casatorit si m-am transferat eu la Bucuresti cu facultatea, incepand cu anul II. In vacante era misto, fentam tot felul de tabere, de matematica, de informatica, la mare... in vacante stateam mai mult impreuna decat separat.

Parintii intr-un fel au inteles cat de bine ne intelegem noi 2 si ne potrivim si ca e pacat sa ne desparta, dar cel putin ai mei nu voiau sa ne incurajeze prea tare si n-au vrut sa ma lase da merg la facultate direct din anul I pe motiv ca poate ne despartim. Ne-au dat "un test" de un an de zile.

In '95 vara Virgil a fost la Internationala si dupa aia au urmat 2 excursii d-ale lui Mironov, una in State si una in Malaezia-Thailanda-Singapore, a cate 2 saptamani fiecare. Plus excursia in Grecia de o saptamana pe care in anul ala au primit-o toti premiantii la Nationala, deci inclusiv eu.

In plus, de la fundatia Soros a primit 1000$ ca premiu pt medalia de argint de la Inter.

Excursia in Singapore venea in toamna, dupa toate celelalte. Virgil s-a gandit el sa ma ia si pe mine in excursia aia si a incercat sa plateasca un loc pt mine cu cei 1000$ (cam atat costa excursia). Oficial nu se putea, dar el spera sa obtina ceva motivand ca si eu eram cu premii, etc. Voia sa fie o surpriza pentru mine.

Din pacate n-a reusit. Cand am aflat mi se parea exagerat pt ca erau bani destul de multi si erau banii LUI si mi se parea aiurea sa-i cheltuiasca asa pt mine.

Dar dupa aceea banii respectivi i-a pastrat. In facultate am mai lucrat cate unul din noi cate o perioada, apoi a luat bursa de performanta (care era semnificativa fata de cea de merit) am ramas si cu ceva bani (nu prea multi) de la nunta.. si toti astia s-au adunat la mia aia de dolari initiala. Ne-a fost destul de greu in facultate, stateam in camin, conditii nasoale, ai nostri nu ne dadeau prea multi bani. Dar am preferat sa nu ne atingem de banii aia, ba chiar sa adunam la ei cand puteam, ca sa ne luam apartament.

Dupa ce s-a nascut Silvia ne-am luat apartamentul (cu credit totusi pt jumate din suma) si am avut mare noroc pt ca dupa aia au inceput scumpirile galopante.

Asa ca mia aia de dolari, pana la urma a fost prima caramida "materiala" tot a noastra, a casniciei noastre. In care tot ce adunam: sufleteste si material, adunam cu aceeasi dragoste ca la inceput.

Acum mai adunam un

Of, ca mai ca imi vine sa desi ar trebui sa

Va pup. Lavi02

Emisiunea Din dragoste s-a terminat. Noapte buna!

De fapt imi adusesem aminte de mia de dolari cand v-am zis de Singapore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, racusoarelor, va doresc din toata inima "La multi ani!"
Mama mea este nascuta in 24.06.iar al meu sot este in 26.06 si dupa parerea mea asta e cea mai buna zodie! Mi-as fi dorit din suflet sa am un bebe rac, dar asta este, cine stie, poate al doilea va fi planificat si va fi racusor.... Pana atunci sper ca cel care imi creste in burtica sa fie sanatos si daca se poate sa fie CAPRICORN....
Despre mamele rac va spun eu ca sunt cele mai atente, grijulii si iubitoare mame din lume! Intr-un cuvant, sunt PERFECTE! Si asta o spune o fecioara perfectionista (25.08), iar iubitul meu sot STIU ca va fi un tata minunat....nu stiu ce e cu zodia asta dar se pare ca se nasc in ea doar oameni extraordinari!
Restul fetelor, nascute in alte zodiute, va rog sa nu va suparati pe mine si sa nu aruncati cu nimic!
Va pup pe toate burticile!
Ioana si Samburel 13+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Dienuta! Si tuturor racusoarelor!

Aha, Lavi, deci tu 27 de ani ai acuma. Eu le-am zis ca am 26 si ca 27 implinesc ha-ha-hat in iulie, da' tot cu 27 au vrut sa ma treaca

Aia-i trist, ca se vede ca-s leusor!

Hai sa ma apuc si de restantierii aia.

Da, e vina sistemului si a tuturor celor care ii trec de la un an la altul, de la o materie la alta fara sa stie nimic. Fara sa habar n-aiba era sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

va multumesc foarte mult pentru urari, sa de d-zeu asa sa fie !
nu prea cred sa am sanse sa iasa bebe scorpion, ca am dpn pe 4 dec...
oare data nasterii e in leg mai mult cu data conceptiei sau cu dezvoltarea lui ? ca la ultima eco, mi-a dat dpn 29.11...
oricum, o fi adevarat ca la cezariana te programeaza mereu un pic inainte ? si daca da, cu cat oare ?!

dienutagraviduta si bebe sara 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi,
Frumoasa si emotionanta povestea...Si eu sunt din Alba - am terminat HCC si ma gandeam ca poate il cunosc din vedere pe sotul tau - prenumele de Virgil m-a facut sa ma gandesc la fiul unor profesori de mate cunoscuti in oras, insa cred ca e doar o coincidenta, ca el era mai mic parca cu cativa ani ca mine ( Eu sunt nascuta in 25aug75 ca sa raspund la intrebare.Din generatia 77 cunosc un olimpic tare renumit - cred ca al tau satior il cunoaste - si care e in state acum!

Dienuta - La multi ani!

Corap - si eu iti mai cerusem o "ghicire de sex"

Pupici,

Alina 19+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi02 ce sa mai zic..fara cuvinte,frumoasa povestii voatre,sa va dea Dumnezeu multi ani impreuna cu copilasii vostri.
BB-Alinushai daca vrei fa calculul pe care l-am scris pe pagina anterioara si vezi ce bebe iti iese.Deci aduni la luna in care ai ramas gravidutza varsta ta de atunci si vezi ce iese.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

mai fetelor, da vrednice sunteti la scris
lavi-sanatate Evutei...daca nu e cu infectie-rosu in gat, infectie la urechiuse, si eu zic sa lasi putin antibioticele. Eu cu Alex in Romania tot asa eram, una-doua antibiotic...de cand am venit aici , nimic, ca nu mi-a mai dat doctorul(americanii sunt foarte precauti cu antibioticile). A facut o data o raceala cumplita cu 39 si de atunci nu mi-a mai racit decat cu nas infundat/tuse-febra mica sau febra ioc.
Cu Lia insa ma dau si eu acum cu capul de pereti ca e a patra zi de antibiotic, si tot rau ii este...ea cu infectie la urechiuse, saracuta...

lavi02
-mi-ai adus amite de dulcile vremuri ale facultatii...incepui si eu un doctorat dar al meu s-a terminat asa cum am inceput pentru ca inainte de primul examen s-a imbolnavit mama...
nu stresa samburelul prea mult cu examenele...

bic
nici mie nu-mi face nime' test pentru chalmidia- in mod special, dar asta ai mei imi cer papa nicolau la fiecare sarcina...plus sifilis, HIV si rubeola/poate cine stie intre timp se schimbara datele problemei...

frumoase poze maria si andra...

aaa, si eu as vrea bebe de noiembrie chit ca DPN e decembrie- asa vom fi nascuti in cinci luni consecutive- August-Alex, Septembrie-eu, Octombrie-Lia, Noiembrie -bebe3, si Decembrie-tati...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput