La noi, la Galati sa veniti! (5)

La noi, la Galati sa veniti! (5) | Autor: liliac1

Link direct la acest mesaj

Deschid aici partea a 5-a.

Partea 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508" target="_blank">aici

Fetele din Galati aici

Lista Mamicilor de Galati

AlinaM DPN: 26.09.2005
Liliac de ANDRA MARIA (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DAN MIHAI (15.06.2004)
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA (27.04.2001) si de TUDOR ( 11.12.2003)
dinedana de ANTONIA (30.09.2003)
Ele de ANA DENISA (26.10.2004)
Lauraspeedy de LAVINIA (04.03.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Liliac ce spui si de o listuta ? Mama + puiutul + data nasterii

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Laura, da ar fi o chestie super, aceasta listutza, daca ai timp sa strangi datele, le punem cap la cap si scoatem ceva.

Andra e nascuta pe 29 septembrie 2003.

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce credeati ca nu va gasesc?
Laura am glumit, da chiar asa ce ma fak fara tine? hihihihihi
buna idee cu lista, pe mine ma treceti cu burta .....mare si multe kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

HELOU!
Verutza..da-mi si mie mai multe detalii.La ce medic ai fost cu baietelul?unde are sediul?iti trebe programare?cat costa??SI ca tratament ce a recomnadat?Plante???
Aseara a fost misto.INSA imi pare rau ca am bagat o ditai pizza in mine.tb mai putin.ALTADATA sa nu mai facem asea!

Vilma..am vb cu bona.E oki.ITI raman datoare...si zi-mi cum sa ma achit fata de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Tot mi-e raaaau!
Cookie, astept sa-mi trimiti "pasii" de care spuneai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Corina, e din partea casei, iubita. Sa dea Domnul sa va intelegeti si sa fie intr-un ceas bun.
Verutza, e interesanta chestia cu copilul (de) cristal, n-am mai auzit de asa ceva, dar probabil ca seamana cu un fel de horoscop al copiilor..?! Sau poate nu. Si sa stii ca aceeasi cocnluzie am tras si eu, sa nu mai ajung in situatia sa am nevoie de tratament alopat!
Am vazut pozele, sa stiti ca eu una eram fooaarte obosita, in zilele mele bune arat ...omeneste..
Sper sa ne mai intalnim, poate o varianta mai larga.
Eu vreau sa plec intr-un concediu, oricat de scurt ar fi, ca nu mai pot. Azi am facut terapie prin shopping, mi-am luat niste pantaloni 3 sferturi de la Kenvelo, numai 350.000 lei, culoare bej inchis. Maine ma duc la coafor, pentru ca merit....:P
Va pup si multa sanatate (pentru Eliza si puiutii care au fost sau sunt bolnaviori)

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

se pare ca ma trezesc cel mai dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Stefan e mai bine.Acum ii dau tratamentul cu bronhovaxol.paralel cu Gel cu aloe vera de la Forever,capsule cu usturoi,echinaceea si propolis.Toate de la Forever.Nu va zic cat am dat pe toate!Numa 3 mil!

Sper sa primesc si eu macar un telefon de la Cv-urile trimise .
Asa imi vine sa las naibii orasul asta si sa plec la tara sa ma apuc de ceva.Ma gandeam sa cresc cincila din aia.sobolanei....Ca aici cum o dai..muncamulta..bani putini.

Va pup,revin mai tarziu!

Aaaaa..de azi tzin iarasi regimul Scarsdale.Vreau sa dau iara vro 5 kg jos!ca asa imi sunt urata cand ma vad in vitrine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ma ingrozesc cand aud ca toata lumea are mici sau mari probleme cu sanatatea. Va doresc multa sanatate si sper sa aud in curand vesti bune.
Noi in general doar suferim de alint. Atat.
Aseara am trecut pe langa Dana. De fapt noi eram pe-o partea, ea pe partea cealalta, si pana m-am trezit eu sa fac din mana, deja disparuse din peisaj.

O zi buna va doresc!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!
Am mai inviat azi si vreau sa fac ordine in casa.Am o lista lunga de analize de facut si, mai nou, am si tahicardie, drept pt. care ma duc si la cardiolog zilele urmatoare.Si cred ca renunt la fumat,oricat de mult mi-ar placea de mult sa fumez.
Corina, te rog, spune-mi regimul de care spui;pe net ai incercat sa-ti pui cv-ul?Poti incerca, eu cunosc persoane care si-au gasit prin internet si sunt si multumite de salarizare.Sau,daca vrei, mai poti incerca sa faci un curs de o saptamana de consultant financiar si sa te apuci de asigurari, un domeniu in ascensiune si bine platit.
in alta ordine de idei, vreau si eu sa ajung la medicul homeopat de care voi sumteti atat de multumite.
pupicei...

Mergi la inceput