Copilasi de martie-aprilie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Dariei nu i-am placut Tedi , ceea ce m-a bucurat pentru ca in Galati a fost un scandal legat de el ( compozitia reala nu era cea de pe eticheta sau ceva de genul).
Dar daca il tolereaza, e super.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Vom vedea cu toleratul oricum de placut vad ca ii place..ce scandal?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana nu retin exact, cantitatea de pulpa de legume si fructe afisat de ei pe eticheta nu era cea reala. Protectia consumatorului stiu ca a ridicat de pe piata o candtitate considerabila. Cred. Sper sa nu ma impuste nimeni pentru ceea ce spun acum.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mickyyy,iti urez sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca fata!
Abia astept sa ne impartasesti din experienta ta de mamica cu doi bebelusi!Sa ne povestesti cum ai nascut, de ce cezariana.
Hana&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Bine ai venit pe lume, Daria!! Sa iti dea Dumnezeu o viata linistita si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa aduci parintilor tai multe bucurii!! Micky, iti doresc refacere rapida! Felicitari!!

Ela, imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Scumpa Cristina... si boala, si maseluta... of, of. Pupici de la noi pt. ea

Oana, trece-ne te rog frumos si pe noi cand ai timp si chef (sau nu ne trece deloc, nu conteaza in fond :
Mia: 4 masele, 4 canini
Lucas: 4 masele, 2 canini

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Oana, referitor la suc - nu cunosc produsul, dar oricum ar fi, si oricat ar fi baut azi, nu-ti fa probleme. Nu ii poate face rau. Daca tu il consideri nesanatos pt. ea, nu-i mai da si gata. Ai grija cand bei tu, sa nu te vada, sa nu pofteasca. Noi asa facem cu chestii care nu vrem sa le dam si la copii. Le mancam/bem cand nu ne vad ei. Eu nu le dau sucuri din comert, nici dinalea pe care scrie ca sunt 100% naturale. Dar asta nu inseamna ca n-o sa le dau niciodata. Ni s-a intamplat si noua ca am baut suc de protocale cumparat si le-am dat si lor ca au poftit si au baut vreo 100 ml, dar nu-i nici o problema. N-o fi foc, doar nu e otrava, e suc... E bine sa fim atente ce le dam, dar eu zic ca nu trebuie sa exageram... Eu de ex. le dau iaurt cu fructe din comert, desi nu este la fel de sanatos ca iaurtul simplu. Dar le place f. mult si eu nu consider ca e chiar asa rau pt. ei. Ai mei si-asa nu sunt mancaciosi de felul lor, ma bucur la nebunie cand le place ceva. Acum, cat sunt mici le storc eu portocale, daca tot suntem inca in stadiul cand inca avem noi cotrol asupra tot ce mananca. Deci profit din plin de asta. Va veni insa vremea cand numai porcariile din comert o sa le placa, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Simo sigur ca va trec ,deja am facut modificarile vezi daca e bine ca erau trecuti premolari si am schimbat.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, multumim frumos!

Mariana, am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele cu Stefanel! F.f. frumusel - si dupa si inainte de tuns! Si de nume pt. bebe2 ce sa spun...

Laura, si tie am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele de la intalnirea voastra. Frumoase galatence!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Am vazut si eu pozele, mi-au placut si Stefanel, si Daria, si Laura... Rusine mie, nu am fost in stare inca sa pun poze in album sa vi le arat, speranta inca exista.
Multumesc frumos pentru urarile de sanatate si Oanei, in plus, pentru actualizarea listei.
Tare rau e ca fii-mea nu mai are pofta de mancare si toata ziua a facut greva foamei, doar pe la 6 seara a mancat aproape un paharel de iaurt, plus vreo 5 pufuleti in parc. Laptele de seara nici n-a vrut sa se uite la el, medicamentele nici atat nu am putut sa i le dau. In schimb misuna toata ziua, nu stiu de unde are atata energie, ma capiaza uneori cand se pune pe plans de oftica.

Ma gandesc la Micky, sper sa fi fost o nastere usoara, sa revina repede la calculator, sa ne povesteasca (daca va mai reusi sa se imparta intre doua fete)

Laura, cand pleci in concediu, vineri?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

OOOO ftelor ce veste extraordinara!

Adriana milioane de felicitari, refacere cat mai rapida si mult mult laptic!
Daria Maria multa sanatate si sa fi cuminte cuminte sa nu-mi faci la mami zile fripte

Mai fetelor azi n-am avut net, tot intru de dimineata, sa vad a nascut Mickyyy, ce-o fi cu ea si nimic...l-am sunat pe Clau nervoasa ca eu n-am net si nu stiu ce a facut Mickyyy Apoi dupa masa ne-a scos tati la o bere pe strand (pentru cele care stiu strandu din Arad - nu-l ratati) A fost super fain, Raul si-a facut de cap, s-a distrat la maxim, l-a fugarit pe tacsu de l-a inebunit No sa vada si el cum e cu treaba asta Am venit acasa si au cazut ca eroi amandoi

Avem si o veste noua...ne-a iesit dintele mult asteptat...deci avem 8 incisivi

Ela, multa sanatate la amandoua! Nu dispera ca Raul chiar de e sanatos nu mananca...ma dispera Cred ca i-am dat din gresala la Simo toata pofta de mancare da nu-i bai

Laura, cand fugiti in concediu si cat stai???

Oana pai sa-l vad si eu pe Raul facand asa pai cred ca m-as umfla de ras

Mai eu maine am de gand sa o sun pe Mickyyy...oare va putea vorbi?? eu cred ca se va bucura! Nu??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput