Copilasi de martie-aprilie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

"Gata Malina are o surioara,Daria Maria ,3300g nascuta prin cezariana acum jumatate de ora,amanunte mai tarziu"

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cezariana ????????
Nu suna tocmai bine !
Fetelor da' voi pe unde sunteti ????? Aici se intampla lucruri marete ! Familionu s-a marit ! Cu inca o reprezentanta a sexului frumos !
Daria sa fii sanatoasa si norocoasa ! Deja esti: ai o mamica super curajoasa si descurcareata ! Bravo Mickyyy !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Bine ai venit Daria!
Sa fie sanatoasa si cuminte!

Noutati????
Oare cum sunt fetele???? Sunt convinsa ca bine! Va dati seama cat de ambitioasa e Daria??? Nici in ruptul capului nu s-a dat iesita din burta de la mami! A trebuit fortata! Dar lasa, important e sa fie sanatoase amandoua! Bravo, Mickyyy!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (29 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetele sunt bine ,acum am vorbit cu Mickyy la telefon ,isi revenea din anestezie asa ca nu am tinut-o prea mult,era linistita ,fire puternica cum o stiti,a vazut-o doar putin pe Daria si astepta sa o mai vada,va pupa pe toate si in cateva zile avem vesti de la ea personal in speranta ca va iesi rapid din spital.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Bine ai venit pe lume, Daria Maria!!!
Micky, multa sanatate, refacere rapida, laptic bun pentru puiutul tau cel mic! Asteptam cu nerabdare amanunte!

Nu am mai dat semne de viata fiindca am reusit sa racim si eu si fii-mea. Daca eu ma simt asa rau, nu mai zic nimic de Cristina, care e tot cu fundul in sus, nu vrea sa manance, ii mai iese o maseluta (Oana, chiar, poti sa ne treci deja cu 4 maselute, ultima tocmai a scos un coltisor la lumina).
Ieri am aflat ca a mai nascut o prietena de-a mea un baietel, la Municipal. Lume noua!
pe toata lumea si revenim curand mai sanatoase!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gata am modificat Ela ,multa sanatate!
Laura placerea e a mea ..sincera sa fiu cred ca sunt mai emotionata ca o proaspata mamica ..

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Fetelor stiti ce face fii-mea mai nou?Cand danseaza incepe sa se invarta si dupa vreao 2 piruete se arunca in genunchi cu mainile ridicate cum fac cantaretii de rock...ma prapadesc de ras ,dar ea e serioasa ,asa danseaza mai nou.Si o completare cand nu se invarte tropaie de zici ca danseaza batuta.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Am o intrebare ,nu stiu daca am facut bine ..i-am dat Alexandrei acumcateva minute Tedi suc natural pentru prima data si era innebunita nu il mai dadea de la gura mi-a luat canita cu cioc care era jumatte si a baut-o singura pe toata,de obicei a rog de ea sa bea apa sau suc ...oare o fi destul de sanatos ...nu e prea devreme ce parere aveti ca eu vroiam sa ii dau doar de gust.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput