Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre. Eu am indicatie de cezariana din cauza ochilor (miopie -7,5, pericol de dezlipire de retina, de hemoragie intraoculara etc), as ca nu prea am de ales :(.

Mie mi-e cam teama de anestezia generala ca am eu o obsesie cu trezitul de dupa. Anul trecut o colega de-a mea a fost operata (i-au scos uterul) si i-au facut anestezie generala. Problema e ca atunci cand i-au facut anestezia au intrebat-o cate kilograme are, ea a spus cat stia ca are, i-au facut anestezia in functie de asta (ei nu au pus-o pe cantar acolo) si rezultatul a fost ca abia au reusit sa o trezeasca dupa operatie , nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla

Ripley, ti-am trimis un Mail, ca tocmai ma intrebam cum sa fac cu PM-ul asta cum sa-l activez si eu (spuneti-mi si mie cum).Nu stiu cand reusesc sa scap de la doctor , dar vezi ca ti-am scris mai multe.

Haideti ca va las, mai putin si trebuie sa plec (si mai am de rezolvat si niste treburi de servici.Va tin la curent

Mandy,, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy, te duci pe editarea profilului personal si ai acolo o optiune pt PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, eu am facut anestezie generala anul trecut, in februarie, cand am avut o sarcina orpita in evolutie (singura inafara de asta, de altfel), si au trebuit sa-mi scoata... stiti voi ce...
si a fost super ok, bine, totul a durat cred vreun sfert de ora, si n-am simtit nimik, nici inainte, nici in timpul, nici dupa interventie... nu am avut nici un fel de simptome, de dureri... inafara golului din suflet... oooffff
xandra, 17+

Mergi la inceput

a, si inca ceva... si eu m-am gandit la cezariana... pentru ca sunt tare fricoasa... desi stiu ca cea mai buna tot nasterea naturala este...

Mergi la inceput

Xandra, de ce nu natural cu epidurala? Din cate am inteles eu parca tu aveai niste kg in plus si in cazul asta dupa cezariana te refaci mai greu (tesuturile se "leaga" mai greu)

Ca sa nu va fie frica de nastere v-ar prinde bine cursuri prenatale si sa va informati exact ce inseamna travaliul si nasterea. Si niste discutii voi cu voi insiva: de ce anume mi-e frica? Etc.

Nu neg ca nasterea ori normal ori cu cezariana e un eveniment care are anumite riscuri.

Eu zic ca sunt doua frici: o frica de riscuri - ca s-ar putea intampla ceva cu bb sau cu voi in timpul procesului si o frica de durere. Ambele sunt normale pt om, sunt proprii instinctului de conservare. Dar trebuie sa le constientizam si sa incercam sa ni le dominam.

Mergi la inceput

a, cu epidurala am alte frici...
inafara de faptul ca nu prea sunt eu convinsa cum e cu anestezia in coloana, am senzatia ca la epidurala nu ne prea mai chinuim noi, dar se chinuie mai mult bebe, daca nu e un doctor priceput care sa-ti provoace contractiile s.a.m.d.
dar asta este o alta discutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Frica e ca o constiinta dubla, nu ai scapare, e os solutie super, nasterea cu epidurala, Xandra, zeci de 10 pt asemenea nasteri am auzit.
Mandy si eu am 7,5 la ochiul sting, tare chioare mai suntem si noi, si sa vezi cind se apropie ziua Z cum alergam dupa adeverinte ca sa ateste ca suntem cirtite si cozi la dc si nervi

acum am timp liber mai mult, cred ca am terminat pe ziua de azui cu hirtogaraia!!!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

quote:
Trimis la - 22/06/2005 : 10:00:21
--------------------------------------------------------------------------------

Buna,

Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am primit rezultatele de la analize si treaba sta in felul urmator:
anti CMV IgG=pozitiv
anti CMV IgM=pozitiv

oameni buni la capitolula analize sunt un dezastru ambulant, fara scapara si tare nestiutor, ce sunt valorile de sus!!!!!!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ia te uita, pleaca si omul sa mai scrie niste note in cataloage si cand se intoarce... voi ati umplut deja 2 pagini!!! ("vinovatele" principale sunt, desigur, ying si yang de noiembrie-decembrie2005, adica cele 2 Lavite)

[redCorap[/red] sa-ti fie gura aurita! Dau o bere (fara alcool)

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Tania, esti o dulce !
Chiar ca suntem yin si yang eu cu Lavi, unde nu suntem identice suntem complementare: ea cezariana, eu n.n, ea baietel, eu (sper) fatuca, ea calma, eu certareata, ea literato-artista, eu stiintomana-exacta.... ca-n rest: nume, varsta, DPN, prim copil = fetita, luna nasterii primului copil (diferenta de 1 an fara 1 zi intre ele), vorbarete (inclusiv virtuale), (relativ) slabanoage....

Mai zi si tu, Lavi!

Mergi la inceput