Mamici de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Fetelor va multumesc pt suportul moral. Doctorita zice ca e bine dezvoltat ca dimensiuni sau mai stiu eu ce vede ea acolo organe toate la locul lor, si doar pana acum mi-a tot spus ca e cu o sapt mai mare pt varsta lui chiar nu mai pricep, sper doar sa fi fost ecograful care a gresit si sa aiba Andrei macar 3 kg.
Pai nu stiu sa va zic daca are el rabdare sau nu, ca nu e dr mea de principiu sa-l scoata mai devreme dimpotriva de asta ma si tintuieste la pat pana luni. Doar ca luni m-a programata pt cezariana probabil riscul colului deschis, contractiile mele stie ea probabil.
Mamini dear adica luni ne operam si devenim parinti!!!! Cu mari emotii mai ales din partea mea pt operatie si el sa fie bine...

Sper sa dorm si eu la noapte dupa cosmarul de azi noapte...ca tare rau mi-a mai fost nici acum nu-s prea zdravana dar...sa speram ca va fi bine.

Noapte buna!

Ioana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cristina (Palmyrah), FELICITARI PENTRU BEBELUSUL GRASUNEL!!! Sa creasca mare si sa fie destept si frumos ca mami si tati ai lui ...

Ioana, modifica-ti saptamina in care esti la profilul personal, pt ca induci fetele in eroare . Normal acum esti in sapt 37 (adica 36+), deci lunea viitoare nu va mai fi nici o problema sa il nasti pe Andrei. Sint sigura ca totul va fi bine si ca vei scapa repede cu nasterea asta ...

Irinuca, fericito!!!!! Abia astepti!!! Te cred; eu nu rezist 1 saptamina fara sotiorul meu, dar citeva luni intregi ...

Adriana, ai bagat lumea la ginduri ... Bine ca esti ok si ca Aidan mai sta la caldurica putin

Acusor, foarte fain patutul!!! Imi place mult.

Albinutzza, si eu am arsuri ingrozitoare, care ma tin cu orele. Mai nou, ieri am vomat prima data, dupa citeva luni in care s-a oprit. Vad ca azi e mai bine, dar nu pot minca mai nimic, pt ca imi provoaca arsuri ... Si cind ma gindesc ca in viata mea nu am avut arsuri la stomac pina am ramas insarcinata ...

Abia am venit si eu de la control; m-am dilatat 1,5 cm si colul este deschis 75%.
Si pt ca bebelusa mea avea o pozititie tare ciudata (mai mult transversala), dr mea mi-a mai facut o eco, pt ca s-a temut ca nu cumva fetita sa nu fie cu capusorul in jos; dar, micuta de ea, este cu capusorul in jos, umerii in stinga, funduletul pe la mijloc si piciorusele in dreapta ... Contorsionista lu' mama.
I-am vazut iar minutele, piciorusele, talpa, cu care tocmai impingea burtica lui mama , coastele, coloana vertebrala, inimioara; am vazut cum "respira" si ca avea vezica plina (dr a spus ca bebelusa avea nevoie sa faca pipi).
Dr mea mi-a spus ca este posibil sa nasc mai repede cu 1 saptamina si ca e f bine ca am inceput sa ma dilat de una singura (si nu o sa trebuiasca sa ma induca ei).

Am mai pus poze cu caruciorul si scaunelul de masina ale fetitei (scaunelul de masina este cu gri metalizat, nu cu mov, asa cum se vede in citeva poze, din cauza blitzului; este la fel ca si caruciorul).

Cam atit cu noutatile. Va pup.

Oana C si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

, normal ca sunt in verva, tu n-ai fi???
O sa stam cumintele sa nu facem vreo surpriza neplacuta lui tati... mai ales ca atunci cand vine el o sa ma cam obosesc, voi incerca sa recuperez ce-am pierdut atatea luni in care nu l-am avut langa mine...

Ioana, but of course ca o sa fie bine!!!! Cuscra, ce putin mai ai!!! Luni il vezi pe ginerele meu... ce frumos!!! Sa-i faceti poze!!!! Si sa-l pupi mult din partea mea si a Ioanei!!!

Denisa, sunt sigura ca va face cutulitze la picioruse cat este inca in burtik, dar am facut o comparatie cu alte bebeluse de varsta ei si sunt mai grasunele... Sper sa bage si a mea in saptamanile urmatoare!!!

Burtici, ma bag la nani ca pic de somn, va pupic dulce si pe maine dimineatza!!!

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, am stat pana la ora asta sa recuperez, ca ieri nu mi-a mers netul deloc, si tot mai am putin. Da-s chiauna de somn.
Vroiam doar sa felicit cele mai proaspete mamici:

Felicitari, Isabella, pentru puiutii cei maricei! Sa fie sanatosi si mancaciosi si refecere usoara pentru tine!

Felicitari Cristina! Refacere rapida si un baietel sanatos!

Andy si 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Cristina FELICITARI! Sa fie sanatos, destept, frumos si sa va umple inima de bucurii. Si tie multa BAFTA si multa putere de concentrare pentru licenta. Sa fiti fericiti si tot ce va doriti sa se implineasca !

Ioana dar pentru 35 de SA e ff. bine 2.6 kg. Galusca mea s-a nascut cu putin mai putin si a fost considerata grasuna pentru varsta ei! Nu te necaji, stai cuminte si da-i timp lui bebe.

Adriana vaz ca nu nascusi.. ehh facem maine concurenta de luna plina?

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Buna dimineata, burtici!
Corbioana , sunt sigura ca va fi OK bebelushul si voi de asemenea.
Simt ca ma ia si pe mine un fior cand ma gandesc ca nu mai avem mult si incepe sezonul nasterilor.
Ieri am fost iar super obosita, vreau neaparat sa-mi pun casa la punct pana nu vine bebelusha. Si din ce fac, parca tot mai multe raman de facut .
Va pup, ma duc la treaba.

Sa auzim numai de bine.
35+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ioana, hai ca mai lipsesc doar cateva zile sa intri in luna a noua. Nici nu are rost sa te gandesti ca nu va fi gras si frumos Andreiutzu. Si cuminte, dragul de el. Doar ca putin cam grabit ... poate e nerabdator sa o vada pe mami .
Sigur va avea mai mult de 2,5 kg. Facem pariu?
Te pup si sa stii ca ma gandesc la tine si la Andrei si va sustin de aici cu gandurile cele mai bune.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Vad ca in afara de Andy ati dormit bine azi noapte.
Foarte bine incarcati-va bateriile ca o sa urmeze o perioada tare frumoasa dar cam agitata.
Am de facut o observatie, ca nu ma pot abtine.
Am intrat la mamicile de mai-iunie si am constatat cu putina parere de rau ca mamicile se grabesc sa introduca cate un mic supliment macar de lapte praf.
Si eu am facut asa la Adi si sper sa nu repet greseala.
Bine-nteles ca fiecare face ce crede ca e mai bine pentru puiul lui dar eu cred ca mamicile nu prea stiu destule despre alaptare, si se panicheaza prea repede si firmele de lapte praf sunt foarte agresive cu reclamele.
Nu vreau sa va fac un curs de alaptare acuma desi daca aveti intrebari va raspund cu placere ca stau bine cu teoria, sa vedem cum va fi cu practica de aceasta data.
Ceea ce vreau doar sa va spun sunt singurele criterii sigure care ne arata daca laptele e sau nu e destul:
Daca bebe(nascut la termen) creste cel putin 150 g/saptamana in primele 4 luni, uda 3-4 pampersi/zi si are scaun cel putin o data la 2-3 zile, laptele e suficient.
In rest poate sa urle, sa suga toata ziua, sa vi se para sanii goi, astea nu-s criterii obiective.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele, inca nu s-au trezit , vad ca Delia e matinala...

Adevarul e ca de cand s-a racit afara, dorm si eu mai ca lumea, in afara de arsuri si de drumuri la baie, e OK...Dar daca sotzu pleaca devreme, nu mai poci sa dorm

Delia, mare dreptate ai, chiar am citit chestia asta intr-o revista...nici eu nu sunt de acord, atata timp cat am lapte, si vad ca bebe se dezvolta normal, eu zic ca nu trebe sa introducem laptele praf

Albinutzza 36+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele...
Noi am dormit tare prost azi noapte...si chiar m-am trezit si cu noaptea in cap...dar cred ca de acum incolo asa va fi cu somnul..asta e..adica seara la culcare ma preseaza f tare burtica ,de nu mai pot sta nici pe stanga nici pe dreapta..si de abia spre dimineata ma simt un "pic mai usoara la burtica" de pot adormi.

Delia..foarte buna precizarea ta..si eu una vreau sa alaptez cat mai mult si cat imi permite ...asta daca o sa am laptic.Treaba cu suplimentul vine uneori si din comoditate...pt ca alaptatul la san te cam tintuieste la un anume program.Da ce stiu eu...? Eu trebuie sa invat de la mamici...ca , cred ca si eu am sa fiu la fel de panicata la inceput.

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput