Mamici de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mama, am citit pana acum tot ce ati scris, tare active ati fost azi albinutzelor!!!!
Va multumesc tuturor - nu ma apuc sa dau nume pentru ca toate sunteti niste scumpe!!!!Acu... numar zilele pana luni...

Adriana, he he, credeam ca esti cu bb Aidan!!! Dar se pare ca Aidan este cumintel la tine in burtik!!!Oricum, bine ca esti aproape de spital si ai totul foarte aproape!!

Ursuletulpanda, ce bine ca mai intri pe la noi... ti-am simtit lipsa, chiar nu mai stiam nik de tine de f. mult timp... Cand te-am vazut pe topicul acela nu m-am putut abtine sa nu te interpelez!!! Despre alunitze, si mie mi-au iesit o gramada, in special alunitze in relief foarte mici si nepigmentate. Cred ca este din cauza soarelui!!!!

Ioana, adica tu luni te internezi pentru cezariana????????
Nu mai are rabdare bebe Andrei putin???Iti tin pumnii sa-l mai tii pe Andrei pana cand face 37 sapt!!!!!

Anis, pai bebelina ta este grasunica bine!!! A mea la 31 sapt. avea 1,520... este tare slabutza... Sper sa puna mana sa se ingrase, ca... ma supar pe ea!!!

cred ca ai reactionat asa din cauza emotiilor, mai ales ca ai DPN -ul f. aproape cu al Cristinei. Stai linistita, bondarelul tau nu o sa iasa asa devreme!!!!!

Cin, Sper ca nu este nimic la tine!!!! Eu am avut parte de un stress enorm cand mi-a murit pisicutza... mama s-a imbolnavit rau atunci, iar eu... trebuia sa fiu tare pt. tot poporul... numai ca organismul meu nu s-a lasat pacalit... Aparent m-am refacut repede dpv emotional, pentru ca stiam ca trebuie sa fiu tare, dar ... vezi si tu... Mie mi-a trecut ZZ, iau in continuare B1 si B6, dar le voi termina in curand si gata!

Mamini, multumesc mult ca ai linistit-o tu pe Nicoleta.

Astazi am primit pachet de la iubitelul meu, mi-a trimis o rochitza frumoasa vernil, dulciuri , o jucarie pentru bebelusha si o carte cu 100 de promisiuni pentru copilul meu... foarte frumos, m-a lasat pe spate!!!
Mi-am facut un CD cu muzica pentru copii si ascult in masina... cine aude zice ca-s nebuna!!! Dar imi plac mult cantecelele si vreau sa le invat sa-i cant bebelushei mele!!! Vreau sa invat un cantec de leagan, s-o adorm cu cantecelul asta...

Fetelor, se pare ca toata lumea aci' naste inainte de termen!!! Mai, potoliti-va!!!! Eu una vreau ca fi-mea sa fie leoaica sa-i rupa in doua pe toti!!!

Hai va pup, mai intru, dar vreau sa stau putin intinsa ca azi mi-am facut de cap..

Va pup cu mult drag pe toate,

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Corbioana Doamne AJuta sa fie bine si sa fie bebe sanatos, cu greutatea medicii se mai insala, unei prietene i-au spsu ca are intre 4,2-4,5 kg si a avut saracu baietzel 3,600kg si a fost totul bine cu nastere indusa chiar.
Ai grija de voi 2

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ia uitati-va la Irina...e in verva....oare de ce?!?!? Ai grija nu te agita prea tare, stai cumintica, ca vine tati sa va gaseasca cu bine

Corbioana, tu vrei sa spui ca sapt viitoare nasti?!?!? Nu poate Andrei sa mai stea putintel?!??! Cu greutatea e variabila treaba, nu sunt exacte...Sanatate

Cred ca din cauza emotilor, ai drepate Irina, sau poate de la mancare, am mancat, de fapt mananc de vreo sapt, seara, salata de rosii cu branza...poate de-asta m-am stricat la stomac...acu sunt mai bine, dar niste arsuri groaznice, nu mai stiu ce sa fac ma cu ele

Albinutzza 36+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Eu azi nu stiu ce am avut.....m-am simtit asa de moleshita si fara nici un chef.....ca dupa ceva timp sa si ...Acum ma simt mai bine....Nu vreau sa retraiesc primele 3 luni ...

Deny si 34+
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Ioana, sa dea Dzeu sa fiti bine! Nu stiu daca conteaza greutatea, sa fie sanatos. O cunostiinta a unei cunostiinte a nascut la 7 luni o fetita de 1.500 si au tinut-o in spital pana s-a mai ingrasat si acum e bine merci! Sa nu-ti faci griji!

Zina si bb Matei 33 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, tinem pumnii. te internezi luni sa te tina sub observatie pina mai incolo, sau cum? nu te stresa cu greutatea lui bebe, o sa vezi tu cit are cind scoate nasucul, eu cred ca o sa fie bine.am asa un feeling...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana bafta multa luni si tinem pumnii sa fie totul bine.
Irina stai cuminte dc vrei sa nu te bata tati si calma ca bebelusa va creste, nu stii ca in ultimele 2 luni poate lua si 2 kg( asa a luat Irinuca fetita mica a nasei mele). Oputeti vedea la albumul meu cat e de scumpa, maine vine din Romania, abia astept sa o vad, ca mi-a lipsit enorm, 2 luni, e ceva.
Pup fetele si numai bine

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Ioana, multa bafta! Fii cumintica si mi stai in pat o saptamana, ca dupa ce nasti o sa-ti fie dor de stat in pat si nu o sa mai poti! Nu-ti face probl cu greutatea ca nu e cazul. Oricat ar fi gresit cu kg tot depaseste pana nasti 2 kg ca am inteles ca asta e greutatea pe care o urmaresc in spital. Stai cumintica si o sa vezi ca va fi totul bine! Iti tinem pumnii!
Simona si Mario 34+
PS - Nu ai vaz ce scrie si la DC ca incepand cu sapt 35 de sarcina nu mai sunt probleme daca se naste bebe? Pe mine m-a linistit f mult mai ales ca si eu am cam avut contractii in ultimul timp, colul inca nu stiu cum e dar ma duc si eu sambata la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Cristina si Laura felicitari pentru ingerasi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Ioana, peste 35 de saptamani e O.K sa nasti. Si deja sub 2000 de grame se pun bebei la san. Asa ca nu te ingrijora. O sa fie mai somnoros, o sa trebuiasaca sa te straduiesti un pic mai mult cu alaptatul si o sa ia probabil mai incet in greutate, dar cu rabdare se rezolva toate.
Noi suntem bine, am inceput sa cerem oferte pentru amenajarea apartamenului si sa umblam prin magazine, sper sa ne incadram in banii care ii avem, sa iasa cat ami frumos si mai practic.
Va pup pe toate ca s-a terminat Scooby si trebuie sa il culc pe Adi.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Felicitari si Isa pentru ingerasi.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 35 sapt

Mergi la inceput