Fetele din Austria(16)
Raspunsuri - Pagina 9
carolada spune:
Hallo fetele
viktoriamersi de sfatu cu lecitina,am luat un sirop(cam nashpa la gust)si iau si vitamine sper sa mi ajuteai terminat de aranjat casa?tot asa ocupata esti?
alinahcum mai stai cu moralul,sper ca esti bine
simmypoce ai facut ai reusit sa ti schimbi permisu de conducere?ai gasit si curs de germana?hai,mai vino pe la noi
alexatu ce mai faci,acu daca ai carnet umbli toata ziua pe la shopping?
eu is racita si astept sa dau odata examenu(la sfarsitu lunii)ca ma termina psihic.cand e vorba de condus ,as prefera sa fac bungeee jumping,fara glumasi apoi plec in vacanta abia astept(in noiembrie)
ce parere aveti de ce se intampla prin lume?am vrut sa mergem in mexico,nu se poate ,abia a fost uragan pe acolo.vroiam in ro si turcia,e gripa aviara.macar in afganistan n am vrut sa mergem(a fost cutremur).numai catastrofe anu asta,si mai ales in ro,si inundatii si gripa asta nenorocitaof
hai va pupi pe toate
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
fetelor
De azi e oficial fetelor. Mi-a pus-o al meu sotz biiiiine, el sta mandru ca cocoshu, io ca strutzul L-am amenintzat ca nu mai facem nimic niciodata, sa fiu sigura ca nu se mai intampla minuni d-astea :) M-a si crezut, evident.
Sunt cu burta de 8 saptamani, terminul mi l-a aranjat nenea doctoru' pe 10 iunie, frraaaaaate cat mai e pana atunci. In rest, ca si randul trecut, doar sooooooomn de as rupe patul, dar mai pot cu trompeta urlatoare langa mine? Cand mi-e somnul mai dulce atunci baga el goarna. Doamne, ce as vrea sa dooooorm, sa uit de tot pentru vreo 24 de ore. N-am gretzuri si sunt fara pofte nebune la 2 noaptea. Una pofta bucata am: sa fug departe!
Viktoria, ce ma incurajezi tu acolo? . Ca eu simt ca o iau pe poteca la nebuni cat de curand, iar cand ma gandesc ca voi fi cu doi zurbagii planaciosi ma apuca atacurile de panica . Adio . o sa ajung o "constipata" si batuta in cap . Io n-am rabdaaaaaare atata sa stau dupa kuru'rile lor kkcioase. Na, sunt mai egoista. Ma tot chinuiesc sa-l conving pe al meu consort sa luam o femeie mai simpla (a se citi mai ieftina) din ro...pt o perioada, caci efectiv sunt in panica. Eu nu pot controla mai multe chestii deodata si ma ravasesc toata, o sa fie un haos total. Acum doarme galagie, ca altfel mai prind nitzel comoara de computer, altfel dupa el toata ziua la cocotzat biblioteci, rafturi.
Mama Viktoria, dar ce viteaza fata ai, la 7 luni sa mearga de manutze. Rau de tine, ca eu am in inceput sportul asta pe la vreo 11 luni juma'. Adica am mai boierit-o doua luni bune :) Cu dintii, nici noi n-am fost mai breji, la 9 luni au rasarit primii. Acum (la 1 an si 2 luni) avem abia 5, 3 jos si 2 sus. arata cam stirb si stramb, dar e al meu Nici noi suntem cu casa gata, acum in noimebrie tb sa ne termine si noua baia de la subsol si mici retusuri. In rest, cu casa, nu esti niciodata gata, mereu mai e ceva de facut. Oricum, cred ca va e bine singurei in casa, fara vecini, copiii pot tropai in voie :)
Caro, varsa mama si la mine lecitina, ca duc mare lipsa! Bine ca n-am nika de invatat ca eram tufa de venetia! Sigur. Uit si cate deshte' am la o mana!
Hai, ia zi cum mai e cu permisul, cand e ziua cea mare....cand ai examen, sa-ti tinem pumnii.
Cu Alexa am vorbit, e bine, dar tot sluga la stapan e, ca si altii aici de fatza. Alearga dupa copil cat e ziua de lunga. Cine ne-o pune domne' sa facem copii? :)
Numai bine si enjoy your life!!!
23.08.2004
carolada spune:
hallo fetele
of,alinahsaracuta de tine,imi pot imagina cum te simti ca si eu s ca tine asa mai egoista,noroc ca al meu nu e disperat sa fac un bb,avem altele pe cap.lecitina nu stiu daca imi e de vreun folos,deocamdata nu vad nici un efect,sper sa se vada mai incolo.
mai vorbim ma duc sa conduc
pupicei
carolada spune:
saliu fetele
azi am dat vorprüfung ,am luat de 2 ori suta la sutaluni am examenu teoretic ,sa mi tineti pumniisi lunea cealalta am examenu practic,pt.ca la condus sunt o catastrofa si mai tre sa conducsi apoi plec in concediu in sfarsitin rest nica nou,campingu e inca deschis,vremea e frumoasa in continuare (cu mici exceptii)
pupici
Liana30 spune:
Buna!
am si eu o problema..si cu germana mea mai "prostutza" nu prea pot sa o rezolv..asa ca v-as ruga frumos daca puteti sa-mi traduceti si mie ce scrie mai jos..
va multumesc din suflet
"ruptur des vorderen kreuzbandes ,bone bruise im lat .tibiaplateau ohne fraktumachweis geringe mukoide degeneration im medialen meniskushinterhorn ..geringer gelenksergus. lat subluxierte patella bei intaktem retinaculum. "
inca o data imi cer scuze ca am indraznit sa va deranjez..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
alexa22gandi81 spune:
Caro mult succes,daca ai reusit la teste 100% ai sa reusesti sigur si luni.
Sa ne anunti ce ai facut.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
mersi alexade incurajari,problema la mine e la condus ca nu pot tine linia dreaptaazi am fost in bad ischl dar am condus bine,tinand cont de vreme.tu ce mai faci ,ce ti face voinicul?creste ,creste
alinahvino sa mai schimbam o vorba
liana 30cu parere de rau nu pot sa te ajut ca nici germana mea nu e prea buna,mai bine incerci si la fete din germania,pt.ca vad ca sunt termeni de specialitate (medicina).sanatate!
weekend placut,ma duc sa beau vin fiert
alexa22gandi81 spune:
Caro ce ai facut,ai reusit?!
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
alexaam reusit la teorie suta la suta,dar luni pe 14 noiembrie,la ora 8 dimineata am examenul practic,sa mi tineti pumniin am timp nici sa respir zilele astea,vine sor mea,ore de conducere,pregatiri pt.vacanta,intalniri cu prieteni,of.
pupicei
alinah spune:
Va scriu pe fuga, caci sunt moarta de somn. am visat urat de tot si d-aia sunt in picioare acum si amicul meu titirez inca doarme. Caci io rup patul cot la cot cu dl galagie cand isi face el siestele.
Burtica e bine, normal, e inca mica :)m-am mai obisnuit cu ideea, ca voi ramane pe veci legata in lanturi imaginare de casa. Luni merg din nou la control. Ca si tine, caro, pe 14 la verificari :) Iti tin pumnii, vad ca cu teoria esti struna si cred ca si cu condusul o sa treci fara probleme, doar sa fii ffffff atenta, de ex unde sunt restrictii de viteza (ca e scoala de ex) sa mergi intr-adevar cu maximul vitezei permise! Eu stateam cu ochii cat cepele la limitarile de viteze. Am inteles ca nu fac incercari de genul, se te puna sa opresti/parchezi unde de fapt nu ai voie etc. ASta se intampla des in ro si asa luai tzeapa de la domn' politzai. Aici nu dai examenul cu politzist, care sa faca pe dashtaptu'. Poate prinzi vreun instructor mai bland. Mai iei si tu o fusta crapata LOL.
Eu in ro, am luat minimul necesar ca sa trec la teorie hi hi hi, ce codasa, dar la poligon (ce vremuri cu poligon) si traseu am fost meseriasa de ziceai ca m-am nascut in camion.
Eu intru deja ffff rar, nu numai pe forum, ci si pe inteeernet! nu mai am cand si cand as avea loc de armin, imi trag plapuma peste urechi si doooooorm. Sunt intr-un hal de oboseala, de as dormi si pe podea.
Vreau sa fiu pustioaica din nou, sa n-am nici o grija!!!!!!!!!!
Caro, iti tin pumnii pe 14 si stai "nesimtita", asa nu ai trac, daca stai cu frica in san, vai nu iau, vai ce fac....chiar o faci lata. Fii nesimtita si gandeste:"e si care-i problema ca-i nenea ala langa mine, ce el s-a nascut cu volanul in mana? Si daca pic, ce? MAi dau o data...doar nu ma pun la gazeta sa ma stie tot orasul" :)
Gata, s-a trezit, inapoi pe campul de lupta!
23.08.2004