Fetele din Austria(16)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa22gandi81 spune:
Caro l-a mine a fost greu ca am invatat numai noaptea si eram franta de oboseala,a durat cam 5 saptamani ,asta pentru ca am dat conducerea mai tarziu;mi-a fost greu cu Alexander,ca stii ca nu am pe nimeni,dar tot am reusit,daca pot sa te ajut spune-mi,sau vina pe messengersa mai vorbim.
Pupici la toate si mai veniti si mai spuneti macar daca sunteti toate bine,macar un salut.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
simmypo spune:
salutareee fetelor!
iata ca revin si e dupa o vara aglomerata cu multe drumuri in romania cu nervi si nunti dar care se termina cu bine
gandacel a acut ieri 5 luni si imi manaca aproape tot timpul. acum cau un curs de germana si pentru ca veni vb de carnetul de sofer, eu trebuie sa il schimb, are cineva habar despre ce anume tre sa fac si unde tre sa merg mai exact????
imi pare rau ca am ratat intalnirea dar asta e: nu le poti avea pe toate!!!!
felicitari alexa pt carnet si grija mare la soferie..
succes carolda si mult spor la invatat..
hei alinah cred ca e tare nasol de spatele tau dar e fain pt galagie ca incepe sa mearga... noi suntem inca la stadiul de bebelusi dar e din ce in ce mai curioasa ca vrea sa vada sa ajunga sa guste si tre mereu sa stau dup ea... copii astia pana cresc iti dau batai de cap.... dar dupa ce cresc... cine stie ce mai ureaza
numa bine feteloor
alinah spune:
Buna fetelor. Eu am mai scris un mesaj acum vreo 2 saptamani cred, dar mi s-a blocat browserul, s-a dus pe apa sambeteti scrisul meu si nu m-au tinut nervii sa mai scriu. Daaa,stau din ce in ce mai prost cu nervii! Ma consuma mult galagie si tropaila, azi chiar m-a inebunit, a urlat de m-a capiat, imi vine sa-mi iau campii. Acum avem pauza de dormit si pauza fonica. Si ma tot gandesc ce bine era pe vremuri cand eram io copil si ii frecam la ridichie pe ceilalti. Si ce bine cand eram stapana mea si nu imparteam problemele cu nimenea, eu taiam eu reparam.
A fost generalul de bucuresti la mine cu noul sotz, sa-l cunosc. Da, s-a maritat mama mea.
Dupa aia am ramas intzepenita de spate, la cate aplecaciuni si ridicaturi de armin/ora. O saptmana am stat aproape numai in pat. Acum sunt din nou ok si mi-am reluat pozitia de macara. Vreau o schimbare in viata mea, m-am tampit numai in casa si numai repetand casa, masa, nas gura, lampa, auto.
Viktoria, imi inchipui ce surpiza a fost pt tine la botez. Ce-ti fac mandrele? Sunt cuminti sau ca baieteii? Cum e in casa? Ati terminat tot? Noi tot mai avem cate ceva de facut, mai ales pe langa casa, gard, gazon, terminat piscina. Nici in casa nu-i totul terminat.
Caro, saracutza de tine, ramasesi de izbeliste prin Alpi, pe aici. Eu am cam fost mututlica, am si o stare de i-as lua pe toti la bataie, asa ca am fost lenesa la scris. Eu cred ca treci fara probleme peste examenele de permis. Se fac si ore de teorie sau asta inveti numai acasa?
Alexa, bravo, felicitari pe permis. Eu nu stiu cand mai puteam sa si invat, asa ca tine, cu un copil curios si umblator pe langa mine. Seara cad lata de oboseala de sunt in stare sa ma culc cu ce am pe mine.
Simmypo, ai facut toate drumurile cu bb dupa tine? Eu cred ca in primele 5 luni nu ieseam decat pe la vreun magazin..dd-apai sa ma tarasc cu toate "dotarea" necesara unui bb austria-romania and back! brrrr
Incearca la cursurile de germana sa ai spre 0 numarul de turcoaice in grupa...sunt ceva de groaza! Merg ffff incet cu invatatul. Eu am fst la VHS si dupa 2 saptamani am abandonat, caci faceam in paralel si la Universitate si la VHS numaram inca iar la Uni faceam deja trecutul verbelor! Daca stii ceva germana, inscrie-te la Uni (ca student) si intereseaza-te cand se da examenul de limba germana. Daca il treci poti face cursuri gratuit la Uni, altfel tb sa platesti vreo 730 euro/semestru.
Cu schimbatul permisului de conducere....totusi trebuie sa dai un examen practic de condus. Mergi la sectia de politie de care tii, sau a orasului si intrebi la info unde se preschimba permisul. Aici un nene sau tanti, ce-o fi, iti va opri permisul din ro (il trimite de fapt in ro, verificare, unde va si ramane definitiv, nu-l mai primesti inapoi) si te pune sa astepti pana vin datele din Romania. Cand vin, te programeaza la un examen numai practic. E simpla procedura, numai ca pana proceseaza la Min de Interne -apoi externe in ro....cam trec vreo 2 luni. Cred ca iti dau ceva la mana sa poti conduce totusi in timpul asta de asteptare.
Cam asta a fost povestea mea si am incalecat pe-o stea!
23.08.2004
carolada spune:
bonsoir fetelor
eu fusei f.ocupata cu invatatu si condusuazi am condus pe strazi si am avut emotii,of,dar am scapat nevatamata.
alinahma bucur ca mai dai pe aici imi pare rau ca ai o stare de spirit nashpa,dar te inteleg ,mi se mai intampla si miear trebui cred sa mai iesi din monotonie,iesi cu fetele sau vorbeste cu sotioru. tenis nu mai joci sau nu poti din cauza spatelui?
alexaesti un exemplu pt.mine,ma gandesc ca daca tu ai putut invata noaptea si ai luat ,oi putea si eu ,nu?
simmypomersi de urari!daca poti sa faci la uni,ar fi cel mai bine,mie mi a fost de folos.
viktoriace ti mai fac fetele?
pupicei evribadi
www.camping-kasern-salzburg.com
alexa22gandi81 spune:
DESTEPTAREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Ce se intampla cu voi ,hibernati de pe acum,unde a-ti disparut toate!????????????
Pupici si sper sa v-a reveniti,macar sa scrieti daca v-a e bine sau nu.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
salutare
alexabine c ai aparut,ca eu ma saturasem sa bantui ca o stafie pe aici singurace ti mai fac barbatii?
eu s bine,invat de zor ,conduc ca o curca beatainca n am control asupra volanuluivremea e super nasoala,iti ingheata mainile pe afara.
miercuri am fost la david copperfield a fost interesant,dar parca mai misto erau show urile ,mai grandioase.probabil ca aici n a avut loc sa se desfasoare mie mi placea tare mult de el pe vremuri la ,pricum e aproape neschimbat,nu stiu cati ani o avea dar arata f.tanar.
alinahcica weekend ul asta aveti petrecere braziliana in linz,eu nu pot veni din pacate acolo pt.ca sapt.viit.e party aici.poate poti sa te duci ca e super,mie mi place la nebunie.
restu unde umblati ?
alinah spune:
Ptiu, a naibii petrecere braziliana, vazui la televizor cum isi unduiau cucoanele alea nurii si pulpitzele. Io nika, acasa, moarta pe glie, cu copilul de gat, rufele in masina si mancarea pe foc. Cine a invetat maritisul si facutul de progenituri, ala o fost om nebun!
Sunt atat de satula, imi vine s-o iau la goana, sa dau timpul inapoi si sa-mi respect promisiunile din tineretile mele, trecutele Doamne! Imi ziceam ca o sa fiu o rebela toata viata, independenta si libera. Cu ce m-am ales? Catuse la maini si picioare.
Hai ma Alexa, ca nici tu n-ai mai dat de o gramada de timp pe aici. Ce-ti face flacaul? Sta vreun minut cuminte? Ca al meu m-a disperat. Bine, eu nici n-am rabdare si ma plictisesc de moarte "jocurile" mai lungi de 5 minute cu copii mai mici de 20 de ani
Daca vi se pare ca am luat-o pe coclauri, sunati va rog la spitalul al' din deal, ferit de ochii lumii, stiti voi care si le spuneti ca nu-i nevoie de camasa de fortza, vin si singurica!
Carolada, ce facusi? Terminasi orele, copacii si stalpii de telegraf? Dar cu permisul cum stai? Cat te-a luat scoala (orele) per total? Financiar vorbesc. De curiozitate. In Ro tot vreo 100 de euro o fi?
Ca sa fie totul ca in Murphy...se pare ca va veni si bb2. Ce s-o fi grabit asa, nu stiu!? Asa ca voi ramane condamnata definitv!
O zi mai buna ca a mea va doresc!
23.08.2004
carolada spune:
alinalasa ca daca l faci si pe al 2 lea bb,scapi de o grija.eu am noroc ca al meu nu i asa disperat sa aiba copil si eu nici atat,mai vreau sa copilaresc nitel.ce scoala ,am uitat de ea ca acu am program aglomerat ,is obosita franta,ca fusei la o pretena in vizita si dupa aia batui europark ul(shoping center) ca se deschisera magazine noi si azi fuse inaugurarea.mare lucru nu mi am luat, ca erau scumpe foc dar am primit neshte cadouri,asa ca n am fost degeaba.
de duminica cica conduc pe strazi cu barbata miu,am un mare morcov inca am mai condus pe strazi cu profu de la scoala ,dar acu e altceva ca doar la masina mea n are barbat miu nici frana ,nici nik.pai pan acu m a costat 1000 si ceva de euroi,plus ca nu fac toate orele de condus cu ei ca ma ruineaza(44 euro/ora,de fapt is numa vrero 50 min.).in ro costa vreo 200-300 euroi cu spagi,dar mie mi se pare o tampenie sa dau spaga in loc sa invat,ca doar e si viata mea in joc.
maine ma duc la tzopaiala ,brazilia ma cheama
va tzuc pe toate si mai scrieti si voi
carolada spune:
buna fetele
la party a fost f.frumos,show bestial luati si va clatiti ochii aici:
http://community.webshots.com/user/sonnig102
pupicei
Viktoria spune:
Buna fetelor!
Mult am cautat si in sfirsit vam gasit. Carolada, alinah mai traiesc si eu insa am multa treaba. Si cind nu am imi da fica mea cea mare , Doris care a inceput din toamna scoala. Si ce credeti ca facem toata ziulica, mers la scoala, facut de mincare, cumparaturi, curat in casa. Marti merge la o grupa unde cinta, danseaza etc. ; miercuri judo, vineri flote. Asa ca draga Alina asteapta sa-ti creasca puiutul si pe urma sa vezi tu distractie, ai program fix. Carolda pe cind ai permisul, iti tinem pumnii si spor la invatat. Mai ia si tu un pic de lecitina inainte de a invata, cel putine pe mine ma ajutat cind aveam multe examene.
Alina felicitari si o sarcina usoara. Alexa si tie felicitari pentru permis . Ce mai face ala mic?
Casa nu am terminato, mai avem destul de facut, beciul, gradina perdelele care acuma au venit insa trebuie puse. Insa le facem si noi mai incet acuma ca avem doi copii si mai iesim cu ele un pic la aer.
Babee pe unde esti cum sinteti? Clara are deja 7 luni, maninca insa mai suge si lapte. dintisori inca nu are insa merge daca o tinem de minute.
Va pup si va doresc sanatate. Fug ca trebuie sa ma duc imediat dupa Doris la scoala si vine si sotul la masa.