Folositi vibrator?
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
Hai mamico ca facem un apel la umanitare sa strangem bani mana de la mana sa ne luam un aparat cu cocoasa si cu melodii si il dam de la una la alta!!!!!!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
mamica dulce spune:
asa sanzi..il facem posta..si la propriu si la figurat![]()

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
iren spune:
Ashai, mami, da nejte senzatziiiii 
io le-am luat pe amindoua la oferta, ca shi-aci is destul de scumpe, plus ca-mi vine lunar un newsletter cu ultimele noutatzi
...acu mi-am adus aminte ca mai am o kestie cu care l-am invitat pe sotz sa ma mingiie/maseze, da dupa doo secunde l-a punit risu shi l-a bagat in sertar
, e o kestie cu vibratzii, da care maseaza, nu se introduce pe nicaierea
, da e mijto rau 
p.s. shi maseoru tot oferta ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
megbeng spune:
mai, eu ultima data cand am fost cu sotul in sex shop, am cerut ceva info..si am dat peste un vanzator f dispus sa-mi explice una alta...de ex diferentele uriase de pret intre diferite modele..si, atentie!!!! a scos din cutii mai multe modele, m-a pus sa le tin in mnana si le-a dat drumu la diverse intensitati...cele de silicon, sunt , intr-adevar bestiale...nici nu se compara la atingere cu unuele de plastic...si inca ceva...conteaza si cum vibreaza..unele sunt prea brutale...mai bine folosesti telefonu mobil....
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
iren spune:
Megbeng, "iepurashu" meu de posheta e de silicon, da nu mai zic, ca va fac geloase ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by deliak
Ce ma distreaza ce denumire i-au dat la vibratorul ala:"Prietenul casei". Hai ca-i buna,de parca l-ar folosi toata lumea din casa. Pai ,si daca stau cu soacra-mea?? (Doamne fereste!!!)

Preietenul casei, auzi!!! O fi si pentru barbati?

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeSquote:
Originally posted by deliak
Ce ma distreaza ce denumire i-au dat la vibratorul ala:"Prietenul casei". Hai ca-i buna,de parca l-ar folosi toata lumea din casa. Pai ,si daca stau cu soacra-mea?? (Doamne fereste!!!)
Preietenul casei, auzi!!! O fi si pentru barbati?
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
fi singura!!
da ei merg pe blat si isi trimit nevestele sau copiii sa le cumpere!!!!!!!
Sinzi
si David
La marea Neagra
Victoria spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Hai mamico ca facem un apel la umanitare sa strangem bani mana de la mana sa ne luam un aparat cu cocoasa si cu melodii si il dam de la una la alta!!!!!!!!!!
Sinzisi David
La marea Neagra
Da sa dati cate putin, sa ajunga la toata lumea!!!

veni, vidi, Victorie!
enderbaby spune:

Sincer, ma faceti din ce in ce mai curioasa....dar daca o sa fie sa-mi iau, o sa iau din ala scump macar sa-si merite banii
...
Ai grija ce-ti doresti...