Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut fetelor ce face-ti vii era dor de mine?cum mai e timpul in tara ca nam mai vorbit cu ai mei de mult,si nustiu care-i veata pe acolo la mine cind de cochi de caldura cind faci bae,ca ploua de rupe ok,mai vorbarisim sarvus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Diana, sa stii ca e foarte schimbator timpul. Ba e cald de nu mai poti, ba e frig, ploua si mai bate si vintul. Asa ca de obicei nici nu stiu cu ce sa o imbrac pe Paula cind mergem afara. Iar daca plec undeva pe mai multe ore, iau aproape toate garderoba ei, ca ma tot stresez daca e cald, sau daca e frig si in plus nu-mi plac copiii murdarici si-i tot schimb hainele. Hai, ca v-am plictisit.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilienne spune:

Salut,fetelor,

Imi cer scuze ca nu prea scriu dar reusesc uneori doar sa citesc!Si raspund cu intarziere,de ex.acum

Davina, muzica ruseasca eu ascult de la radiouri in direct,www.rusradio.ru sau www.hitfm.ru e foarte buna muzica si cand tii dor de ceva de acasa e la indemana.

Rodica, ma intrebai ce fac cu copiii?In tabara nu s-a aratat nici unul dornic sa plece stau toti in casa ii scot afara doar cu "bata".Saptamana asta plecam acasa in Moldova s-o vedem pe bunica,plec numai cu ai mei nepotii mei raman un pic singuri de fapt ei sunt baieti mari unul are 1,80m si celalalt 1,70m abia asteapta sa plecam!

Tanea, ce faci tu?Te-ai casatorit cu baiatul de la Iasi?Felicitari pentru Cris sa-ti traiasca si sa ma ajungi din urma!
Eu dupa facultate am lucrat in mai multe locuri pana a venit Giulia si acum stau acasa,am obtinut si post de profesor,am dat concursul si mi-au dat loc de munca intr-un sat unde mergea autobusul de 2 ori pe saptamna,iti dai seama ca am refuzat!In rest nu s-au intamplat prea multe lucruri extraordinare,Sibiul mai evoluiaza se schimba daca vreodata vei vrea sa vii eu o sa fiu bucuroasa!Scrie mai multe despre tine,in curand imi fac Photo mail si o sa fiu "vizibila".

Fetelor cu pici mici am si eu o intrebare:la ce ora se culca copii vostri,si cand erau mai mici?
Eu innebunesc cu Giulia,mai devreme de ora 24 nu doarme macar s-o pici cu lumanarea,a mai patit cineva asa ceva? va rog sa ma sfatuiti ce sa fac?
Va salut pe toate!Sanatate la bebici

Mergi la inceput

Lilienne, sa stii ca si Paula cind era mai mica adormea foarte tirziu, pe la 1, 2 noaptea. In schimb, dormeam a doua zi pina la 12-1,30 amiaza. De vreo 2-3 luni parca s-a mai reglat, o perioada adormea chiar si la 19,30-20,30. acum inca pe la 21 - daca e foarte obosita si pe la 22 - de obicei. Multa rabdare, ca trece (sper si iti doresc din tot sufletul)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilienne spune:

Rodica,multumesc de raspuns,m-am mai linistit eu credeam deja ca ceva nu e in regula cu ea,e adevarat ca doarme pana tarziu,dar daca incerc s-o trezesc dimineata mai devreme face scandal monstruos!Cred ca fetele noastre se obisnuiesc de acum cu programul de discoteca!!!

Mergi la inceput

Lilienne, eu niciodata nu am trezit-o si nu i-am bagat mincare cu de-a sila. Cu greu am acceptat regimul de mincare pe care il avem acum (orele 9, 13, 17, 21). Nu stiu, e bine, e rau, dar vreau sa-mi transmita ea e si cind vrea, adica sa doarma atit ca sa se sature de somn (pt mine e important somnul, daca nu ma satur - am o zi proasta si sint fooooarte moracanoasa).
PS Se vede ca copilul e afara cu binica, am timp de net Tu ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor .
Multumesc Liliene de site .Sit-ul pe care mi l-a dat Lilia l-am rasfoit deja ,ascult musica de acolo si chiar mai descopar interpreti noi de care nici nu aveam idee.
Si la mine Deanna adormea foarte tirziu ,chiar si acum nu mai devreme de 23.00,macar ca am insistat la inceput sa o adorm pe la 21-22 dar nu a mers ,asa ca o las cind vrea ea ...bine ca imi doarme dimineata mult si nu se trezeste noaptea .
LA noi ieri a fost ziua Independentei ,asa ca am fost prin ospete si ne-am indopat cu frigarui si dulciuri .de azi ma apuc d exercitii ca vreau sa mergem la plaja si mii rusine cu burta .
Va las ca Deannei ii iese al 7-lea dintisor si tare-i miraita .
pupici

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

am uitat sa-i zic Luciei ca pozele sunt super si ca arati bine .Sanatate tie si bebelinei ,sa stii ca e super sa ai o fetita nu te intrista ,urmatorul va fi baietel.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Dragelor, pe unde sinteti?
Ia, fuguta, toate la apel!!! Ca de nu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Buna dragelor!!!

Ce mai faceti, pe unde va pierdeti???

Eu sunt bine, inca mai muncesc, dar astept cu nerabdare concediul - mai am 2 zile!!!
MamaElei sunt QA member (QA=Quality Assurance), cu alte cuvinte tester, testez programe, si scriu ghiduri de utilizator pt programe. E ceva nou aici in Moldova, de aceea multi nu au auzit de profesia asta. Nici eu nu intelegeam de la bun inceput ce trebe sa fac,, dar dupa o vreme m-am obisnuit - sa stau toata ziua in fata calculatorului si sa fac cam una si aceeasi zi de zi, ti se pune pe inima dupa o vreme...

Va pup si mai scrieti!!!

Mergi la inceput