Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)
Raspunsuri - Pagina 3
LiliaToma spune:
Salutare,
Tania, bine ai venit.
Nu uita ca asteptam detalii. Noi aici avem un Cv intreg care ne ineterseaza
Cind te-ai nascut, unde, unde stai acum( zona din chisinau) daca esti casatorita sau ba, daca ai bebei si cind sunt nascuti, unde inveti sau ai invatat, unde lucrezi daca ai terminat studille.
te-am speriat? sper ca nu
Celelalte pe unde sunteti?
oxi, nu mi-ai zis unde stai pe Oltenitei
Lilienne, eu nu stiu cum rezisti tu cu 4 copii. Ca eu cu Amelia de vreo saptamina capiez.
Si unde s-a pierdut Ticka, Cristina, stiti cumva?
Hai pupici si asteptam noutati
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Davina spune:
Salutare si Buna venit fetelor noi.
Cu intirzieri dar iti dorim si noi Lucia La Multi Ani.
Si noi in week-end am facut shashliciok acasa ,am invitat rudele sotului ,a fost vesel .
In sfirsit Deanna doarme in patutul ei ,ca dupa ce am venit din Moldova vroia numai cu noi in pat .Acum i-am facut regim de papa,somn,joaca,parc si sint foarte multumita dupa efortul pe care l-am pus .La moment o invatam sa mearga si cred ca pina face 10 luni o sa mearga fara ajutor ,ca deja face cite-un pas si se tine foarte bine in picioare .
Lilia iti dorim rabdare si nu te intrista .Poate totusi incerci si la alt doctor ,sa vezi si alta opinie ,macar din curiozitate .Eu cind eram in Moldova ,cu orice problema ma duceam la 2 doctori diferiti ...
am uitat sa va intreb unde pot asculta pe net niste muzica moldoveneasca sau ruseasca ,ca am uita sa-mi iau CD-uri cind am fost in vacanta ,mi-am luat citeva romanesti numai ???
pupici
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Tania21 spune:
Pai completez cu placere CV-ul
Locuiesc in Chisinau, Riscanovca - tocmai linga parcul frumos de care vorbea cineva in acest subiect , sau poate din arhiva - nu imi mai amintesc. M-am nascut la Balti, pe 19 August 1983 si inca nu sunt casatorita.
Am absolvit USM, acum lucrez intr-o companie Americana de software in calitate de QA member. In Romania vin doar in vizita la rude, la odihna, etc. De curind mi-au propus un job in Odessa si cam stau pe ginduri - nu prea imi arde sa plec de linga mama... Ei, dar sa vedem, oricum pe 11 plec incolo pe o perioada de proba si va tin la curent cu toate noutatile!
Va pup pe toate!!!
LiliaToma spune:
Davina, muzica din Moldova, mai multa sau mai putina, dar, cel mai cunoscut site, cred e : www.music.md
Pupici
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Balbina spune:
Tania, bine ai venit!
Davina,
Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa reveniti la programul obisnuit. Eu ma gindesc cu groaza la perioada de dupa venirea de acasa, o sa ne confruntam cu exact aceeasi problema. El imi doarme asa de bine acum, in patutul din camera lui...
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Lilia mersi de adresa ,acum ma apuc sa-l rasfoiesc :-)
Balbina nu te descuraja ,bine ca nu ai si diferente de fus orar ...
tortul e asa de frumusel cred ca si super bun
ma duc sa fac niste clatite ca mi-a venit o pofta ...
pupici la toate .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Balbina spune:
Davina,
Ti-am vazut pozele, e asa adorabila fetita ta, cu o mutrita asa de smechera, sa-ti traiasca!
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Buna fetelor!
In primul rind tin sa va multumesc pentru felicitari si urari de bine. Nici nu va imaginati cit mi-i de placut sa stiu ca va ginditi la mine. Va sunt recunoscatoare si va pe toate.
Vad ca rindul moldovencelor se ingroasa , bun venit fetelor.
Iata-ne ca suntem iarasi in Bahrain. Am ajuns chiar de ziua mea. Am foast foarte obositi (dupa 4 zboruri) incit nu am sarbatorit nimic. Am aminat pentru weekend.
Nu am ezitat mult si am trecut pe la ecografist sa ne spuna cine se ascunde in burtica. Ne doream si eram siguri ca e baetel (foarte activ si cu lovituri foarte puternice). Insa medicul ne-a dezamagit - a zis ca: nu prea intelege bine dar crede ca e 90% fetita. Peste 2 saptamini suntem programati la o alta vizita la eco unde o sa vedem cum se dezvolta organele interne a bb-ului, atunci speram sa ne spuna 100% cine e.
In fine, daca e fetita tati a ales deja nume - Laura.
Inca nu am avut timp sa citesc de prin arhiva ce ati postat, insa promit sa o fac cit de curind posibil. Pina atunci va zic: numai bine si weekend placut.
P.S: Avem poze noi, daca doriti ne puteti vedea la adresa: http://photos.yahoo.com/valerbatcu/.
_
25+
Tot raul e inspre bine.
oxy spune:
Bine v/am gasit dragi mamici si pitici!!
Ce mai faceti,noi binisor,ceea ce va dorim si voua.
In primul rand vreau sa te salut pe tine Lilie!!
Mare dreptate a avut cineva cand a zis ca e mica lumea...asa si este...deci nu imi vine sa cred ca am sa te pot intalni vreodata ,si uite ca s/infaptuit cest lucru(fii atenta ca vorbesc ca un poet..)
vezi ca din cauza copiilor ne/am regasit,frumos!!!
da asa este am stat in camera cu Sveta,cu mariana,vecina era si cu daniela parca..nu retin numele ei exact..tu povestesre/mi ce mai faci?nici prin gand sa imi treaca ca ai un flaca deja...stiu ca era f.mic 2 sau 3 ani parca? si acum ai si o buburuza mica de 6 luni...felicitari!
vreau sa iti spun ca de cand am terminat nu am mai trcut prin sibiu...deci nu mai cunosc nimic,de acolo,sa imi spui tu te rog ce mai e nou..ok?
sunt SUPER bucuroasa ca te/am intalnit aici..si poate o sa ne vedem cu totiivre/o data..ce zici..sa mai creasca Giulia..(f.frumos nume)
bine hai ca mai vorbim,te las acum..si pe voi fetelor..
P.S.sorry Lilia (cealalta)ca iti spun cu intarziere..stau pe Oltenitei,str.Lalosu,este vizavi de cimitir Bellu,cunosti?eu nu prea imi dau seama pe unde vine AGIP Vacaresti?dar cred ca stam destul de aproape daca stam ambele pe oltenitei...pa,pa,pupici!
sirbu
MamaElei spune:
Buna, dragelor!
Ce mai faceti? Ca e cam slabuta activitatea, cu toate ca rindul se mareste... fapt care ma bucura enorm!
Noi sintem bine. Simbata am lasat fata cu sotul si am dat o raita prin oras, duminica am fost la Vadul lui Voda,unde mi-a placut foarte mult. Am fost si anul trecut, si e o mare deosebire. Bazele sint in mare majoritate renovate si cu mai multe comoditati si chiar au si aspect exterior (floricele, iarba verde, scrinciob pt copii, etc). Am fost cu o corabie pe Nistru. In plus, la masa - mincare, bautura, iar copilul a tot fost dadacit de bunici si alte rude, intr-un cuvint: frumos!
Nata, e foarte frumos tortul, imi pot doar imagina ce gustos a fost!
Lucia, mersi de poze, asa am facut si eu o calatorie virtuala in Bratislava! Sa-ti traiasca bebelusul si sa ai grija de tine!
Lilienne, ce-ti mai fac copilasii? Ce faci cu ei toata ziua, daca nu e scoala? Pe aici mai sint diverse tabere (chiar si de zi) si asa mai ascapa parintii pe vreo citeva zile/ore pe zi...
Tania, bun venit si mai zi-ne despre job-ul tau (sincer, nu m-am prins ce faci tu acolo)
Alina din Ro, ce mai face Alex? Mergeti la mare?
Alina din SUA, ma bucur ca si-a revenit printesa si ati reintrat in rutina. Noi plecam pe o zi de acasa si ne trebe vreo 2 zile ca sa ne revenim, dar la voi... cu atitea diferente. la dulcica Deanna!
Ana, Vio, pe unde sinteti? Mai dati un semn!
Oxy, ce fain ca ai gasit-o pe Lilienne!
Rodica si PAULA (02.09.04)