Mamici de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 7

andre_ea spune:
Fetelor, va multumesc pentru aprecierile referitoare la dotarile lui bb. Stiam eu ca o sa faca senzatie. De pe acum!
De luni incep si eu sa ma pregatesc de bb, ca pana acum n-am facut absolut nimic.
Deocamdata am un week-end mai stresant. Sa-mi tineti pumnii.
Pupici!
Andy si 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Oana C spune:
Delia, Monai, cred ca sint hormonii nostri, dar cu efect pe ceilalti. Stiu cum este sa asculti de 1000 de ori aceeasi poveste si sa zimbesti, sa te arati interesat de ce zice ... ca cashti pe ascums, atunci cind nu te vede ... Sau daca spune ceva care nu-ti place, sa zimbesti, mergi in baie si urli acolo sau scrisnesti din dinti ... Ca, vorba aia, vrem sa-i facem pe toti fericiti.
Chestia e ca acum am observat, cel putin in jurul meu, ca in afara de sot, toti ceilalti au devenit f nepasatori, mai mult, mi-ar sari in cap la orice si au faze de nervozitate si suparare mai dese si multe ca mine ... Cind sa mai avem si noi timp sa ne suparam? Poate ca ne trebuie un orar; de la ora cutare, pina la ora cutare, e dreptul meu de a fi ascultata si tuturor sa le pese numai de mine, asa cum imi pasa mie de ei tot timpul ... Iar daca nu se intimpla chestia asta, am dreptul sa tzip, racnesc, fac scandal.
Dede, te inteleg; uneori batrinii se gindesc ca totul li se cuvine, ca au muncit toata viata, ca au mai multa experienta ca tine, ca tu lucrezi si ai mai multi bani, ca trebuie sa ii intretii, ca ce iti trebuie atitea chestii pt copii si pt tine, cind ai putea sa iti cheltui toti banii pe poftele lor ... Asa sint si astia de aici. Mai ca ar trebui sa le cumparam noi cadouri lor cu ocazia nasterii copilului. Dar, asta este ...
Acum n-ai ce sa-i mai faci, ca s-o scoti afara din casa nu se mai poate; doar ca atunci cind vorbeste si nu se mai opreste, las-o sa vorbeasca de una singura si tu fa-ti treaba. O sa se simta ea parasita, dar aveti si voi treburile voastre si poate o sa-si dea seama de asta (daca n-o sa se supere ca un copil mofturos, asa cum de obicei fac batrinii). O tineti in casa voastra nu ca sa fii sluga sau ingrijitoarea ei non-stop, ci ca sa-i faceti viata mai usoara.
Iar cu sotul, lasa-l in pace cu asta, ca nu o sa poti schimba nimic. Bunicutza este acolo si el nu are ce sa faca. Doar daca intra peste voi in toiul noptii, cind va faceti si voi "treaba" sau se uita urit la voi in momentele mai "apropiate".
ps: eu m-am hotarit! soacra-mea n-o sa o vada pe fetita in prima saptamina!!! o sa-i bag scuze ca sint obosita (poate chiar o sa fiu cu adevarat) sau ca fetita doarme, si cum sotul o sa fie la servici, nu are cum sa intre peste mine in casa, daca nu ii dau drumul la usa; mai ales ca o sa setez si telefonul sa sune incet, sa nu il aud ...
Oana C si 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

simona79 spune:
Andy la ce dr ti-ai facut eco? E super! Am si eu una pe care scrie acelasi lucru dar eu nu disting nimic, desi a incercat sa-mi explice ce si cum. Eu am facuy-o la dr Iosup, dar e adev ca in sapt 20 si e pos sa nu fi fost asa de clar at (dr meu pe eco normal nu vedea sexul atunci!)
Irina si eu am patit aza acelasi lucru! L-am simtit ca sughite in dreapta sus. Sper sa nu-mi faca vreo figura acum ca si bebeleacul meu era cumintel si din sapt 27 statea deja cumintel cu sangele-n cap! Dar poate mi se pare mie sau se mai intoarce pana atunci. Eu abia sambata viit ma mai duc la eco
si am emotii!
Va pup pe toate si va urez weekend placut!
Simona si
Mario 33+

MONAI spune:
Oana C, se pare ca soacra ta te-a suparat rau de tot . Eu nu sunt de parerea ta referitor la batrani. Cel putin batranii mei -si ma refer aici la bunici, parintii inca chiar ne sunt tineri- au fost oameni simpli si buni. Si eu o mai am pe bunica din partea tatalui, tata nu mai e, deci numai pe noi ne are. Si pe fratele tatalui meu care e in strainatate. Pe langa veniturile mizere, cea mai mare problema e singuratatea, dar nu ar accepta cu nici un pret sa stea cu noi, nu vrea sa ne deranjeze. Vara o ducem la tara la ea unde are o casuta batraneasca si un petec de pamant si babutzele ei, iar iarna vine la bloc si incerc sa ajung macar o data pe saptamana la ea. Mai tot timpul sunt pe fuga si ma simt atat de vinovata, doar ea m-a crescut si povesteste asa frumos, si atatea lucruri m-a invatat, e ca o babutza buna din basme.
Si eu m-am hotarat ca, indiferent de sentimentele pe care le am fata de socrii, sau de alti membri ai familiei, sa-mi calc pe inima si sa-i accept pe toti in preajma fetitei, pentru ca e o norocoasa ca-si va cunoaste bunicii pe care-i mai are si pe alte rude. Pe Tata nu-l va cunoaste si din punctul meu de vedere e o pierdere uriasa.
Eu mi-am cunoscut toti bunicii si toti 4 strabunicii din partea tatalui si-mi amintesc de ei.
Va pup ca-ncep sa devin melodramatica.
Sa auzim numai de bine.34+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

KULTA spune:
Buna, fetele
V-am urmat sfaturile si am incercat sa stau intinsa si sa ma odihnesc, cit mai mult posibil dar n-a tinut. Azi noapte m-am trezit in dureri de vreo 3 ori cu necesitatea acuta de a merge la pipi.Ma iau crize pur si simplu. Nu stiu ce poate fi dar ma doare ingrozitor in partea dreapta sub ficat. E ca si cum bb rupe cu dintii carnea mea daca va imaginati ce vreau sa spun. In asemenea crize, nici nu pot merge si nici macar nu pot sta drept, trebuie sa stau culcata. Am aminat sa dau telefon la doctor dar daca o tine tot asa, voi fi nevoita sa merg la urgente.
Pupici,
K30+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

anis spune:
Buna fetele...
Ac..saru-mana de raspuns...nu imi dau seama daca pierd sau nu lichid sau e doar sperietura de la scurgerile vaginale..care sunt usor cremoase albe..fara miros...si uneori e ca albusul de ou..un pic ca in perioada ovulatiei..cel putin asa mi se pare mie.
Ieri mi-am facut si eu analizele..sange ,urina...etc..si luni mergem la dr...sper sa fie gata analizele pana atunci.
Daca dr ne da voie...moercuri mergem la Mamaia..si stam cateva zile la relxare si la briza marii...asa ca IRina daca e ok..sigur ne vedem!
Monica-Elena asa dor imi e sa vorbim.Cand pleci la munte?
AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

KULTA spune:
Nu prea e miscare pe forum azi. Week-end placut tuturor.
K30+
Poze cu noi

Monica-Elena spune:
Nu mai plec Anis ca eu sunt pe ultima suta asa ca stau cumintica acasa. Luni merg la eco la Pop si marti repet analizele toate si gata astptam. Ai grija la drum cand pleci la mare.
Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 18 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.

gabirus spune:
Kulta, ar fi bine sa mergi cat mai repede la medic. Se poate agrava ... si atunci se complica totul si pentru tine si bebe, nu are nici cine sa stea cu Danuta ...
Chiar nu imi dau seama ce ar putea fi. Am avut acum vreo 2 luni asemenea dureri in partea superioara a abdomenului, ce-i drept nu in partea dreapta si nu atat de acute.
Cel mai bine sa mergi la un medic. Nu te neglija.
Eu iti doresc din suflet sanatate si sa nu fie nimic grav.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

KULTA spune:
Gabi, si mama mea mi-a recomandat la fel. Am sunat in Ro si am rugat-o sa intrebe medicul de familie de acolo si a zis ca trebuie neaparat sa merg, sa nu astept pina cind mi-o trece.
Iti multumesc mult pentru raspuns. Doctora zicea ceva de o colica renala dar e bine sa nu presupunem pentru ca sarcina este foarte avansata si se pot intimpla altele mai grave.
Multumesc.
Pupici,
K30+
Poze cu noi