Aspirante Optimiste 140

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Am intrat si eu sa vad ce mai e nou la "Aspirante" si cind colo... am ramas muta cind am vazut-o pe Laurici pe listuta. Trist. Tare trist. Ma bucur asa tare cind aud de cite-o sarcina, mai ales la fetele "veterane". Mai prind si eu curaj si speranta. Si pe cit de mult ma bucur cind este de bine, pe atit ma amarasc si ma deprim daca se intimpla ceva. Nu sint eu prea activa, dar bintui de mai bine de un an pe aici si, din pacate, au ajuns sa imi fie familiare o groaza de nume. Dea Domnul sa ajung vreodata sa le regasesc pe toate la "Mamici".

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

monica

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Apropos de sotzi... Am avut o placuta surpriza. I-am scris de curind (al meu lipseste de o luna jumate) ca la ultima echo in loc de chisturi multe si mici, am acum chisturi multe si mici si cite unul maaare pe fiecare ovar (asta apropo de unde m-a dus stimularea cu clomifen 2p/zi 10 zile) si ca am senzatia ca sansele sa ovulez sint din ce in ce mai mici. Si imi raspunde al meu: "Lasa, mama, ca daca nu facem noi un bebe, ne luam unu." Tare ma bucur ca nu respinge ideea adoptiei. Treaba asta imi da puterea sa fiu mai relaxata, ca stiu ca indiferent ce-o fi tot o sa fiu mamica.

Miki am vazut ca intrebai acu 2 zile de Pregnyl: cel de 5000 se elimina in 10 zile, cel de 10000 - in 14.

Anca eu am facut stimularea cu Clostilbegyt. Rezultatul l-am scris mai sus. Medica mea se gindea sa trec direct la gonadotropine, ca nu raspund la clomifen, dar am rugat-o sa mai incerc o tura de Clostilbegyt. De data asta m-am oferit sa iau cite 3 pastile pe zi, dar sper sa nu depasesc 5 zile. Oricum, daca la tine doza de 1p/zi nu si-a facut efectul nu are rost sa mai incerci tot asa. Ori cresti doza, ori, daca ti-e teama de dureri, poti incerca altceva. Ciudat, eu nu am avut deloc dureri de la clomifen ci de la Pregnyl (cred).

Si o intrebare: sint pe aici fete care au facut stimulare cu gonadotropine (Puregon)? Cum e? Ce efecte secundare pot apare? Sa stiu la ce sa ma astept...

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Si cum tot sint pusa pe scris... imi dati voie sa ma vaicaresc un pic? Stiu ca aici gasesc multi umeri pe care sa pling si are cine sa ma consoleze.
Deci, dupa ce ca-s stearpa, am avut inundatie, de o luna si ceva io dorm cu pisica... colac peste pupaza am inceput minunat saptamina asta: si luni si marti am ciocanit masina.
Why meee? Why????

Catrinel, nu cumva printre prietenele tale forumiste din Frankfurt e si o burticoasa cu cumnata in Bucuresti?

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele pupe mama pe voi de fete dulci

dananita bine ai venit, si chiar cu 4 luni sa stii ca ai dreptul sa intrii in categoria aspirante la bb, nu fi asa sfioasa

io cu trebi, adevarul e ca ma bucur si eu cu ce imi iese (cum ar fi mobila), ca daca bb nu iese inca, sa ma bucur si io de ceva, nu? merci dana, merci catrinel

ancutz ai rezolvat cu pasta de dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

optimistele www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51762" target="_blank">141

Oana_B

Mergi la inceput