Aspirante Optimiste 140

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uffff, Lauriciule!!! Sper sa treci cit mai repede peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iube, abia acum mi-am dat seama ca ai spus ca esti o fosta graviduta. Imi pare rau ca esti fosta. Ce ai patit (daca nu e prea dureros sa-ti amintesti)? Oricum, te vei reface si o vei lua de la capat. Suntem langa tine.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Ce fac fetilii?
Auziti, mi-a soptit mie o pasarica ca cica ar veni soarele si pe strada noastra, dar a uitat sa-mi zica cand . Deci, altceva nu ne ramane de acut, decat sa asteptam. dar, pentru chestia astea sunt niste conditii pe care noi trebuie sa le indeplinim: relaxare totala, stres deloc, sa fim bucuroase pentru fiecare zi care trece, sa ne traim viata la maxim, sa ne bucuram cat putem.........si a mai zis ceva, dar am uitat .

Hai ca va pupicesc dulce din mers pe bascuta, binenteles. ne auzim mai tarziu, ca trebuie sa bag ceva munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Adica sa fiu eu cea care sparge gheata in aceasta frumoasa dimineata cu nor ? Vaaaiii..
Asadar, buna dimineata fetelor, frumoaselor, si o zi plina de realizari pe drumul spre mamici !
Ioana, m-au impresionat cele de liniutze desenate de tine, imagineaza-ti ca eu nu le-am vazut niciodata in realitate...
Vale, iti sugerez, daca-mi permiti, sa citesti subiectul " oligospermie". Apar niste kestii interesante pe acolo si, cine stie, poate ajuta.
Va pupa pe toate, Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoaselor! Ce fac fetele optimiste?

Madyn mereu dragutza! O sa treaca sigur si asta.

inca o data multzumesc tuturor fetelor care au fost alaturi de mine

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata si de la mine fetele. ma rog..nu excelenta ptr mine dar plutesc
va doresc o zi minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Neata fetele!!
La noi s-a facut vreme urata, sta sa , si am si mult de munca ...ufff. Ca sa compensez cu vremea urata mi-am cumparat niste trandafiri superbi, daca n-are cine sa-mi ofere mi cumpar singura, asa ma bine dispun.

fetele

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata fetele dragutzele!!

Laurici, Laurici! E tare greu si trist pt tine. Sper sa treaca repede si cit mai usor faza asta si sa ai putere in continuare.
Iube, sedere scurta printre noi!
Ardit, suna totul excelent!!! Culori foarte frumoase ai ales! Cred ca esti tare bucuroasa pt casutza ta!! Eu mi-am luat un dulap nou care asteapta de 4 zile in hol sa fie asamblat … ;-)

Fetelor, sotii vostri cum reactioneaza la toate astea? Eu sunt nelinistita, nerabdatoare, stressata tot timpul, si ne afecteaza pe amindoi. Imi spune s-o las mai moale, ca daca nu va fi sa fie e OK si atunci, evident ca isi doreste, dar nu ar fi o catastrofa sa nu avem copii…. Si e si el pe moment mega-stresat la servici, asa ca va dati seama. Ieri i-am dat sa ia Seleniu+Zinc si a dat ochii pe spate (uraste sa ia pastile de orice fel) si a zis: “daca asta este sacrificul pe care trebuie sa il fac…” si a inghitit vitaminele. Am crezut ca explodez!!!!! Eu fac lapaoro, imi ciurui fundul cu injectii, o sa ma pompez cu hormoni si pt el o vitamina e un sacrificiu… “pai daca eu nu pot sa ma las taiat si nu am de ce sa iau hormoni, asta e sacrificiul la nivelul meu”, imi zice.
Va dati seama ce a iesit… mi-a explicat ca a spus-o in gluma. Am discutat toata seara pina ne-am linistit amindoi.

Acuma ma doare capul de mor… am fost si la medic si mi-a scos firul ala din buric. Sunt in ziua 30 si mi-a zis ca am un endometru minunat – am mai avut eu asa o minunatie si mi-a venit stopul a doua zi, asa cum ma astept si acuma. Oricum, mi-a luat singe si a zis sa sun maine pt rezultat. Parca vad ca e negativ si iar bocesc toata ziua… ofofofofof!!!
Ma duc sa iau un algocalmin…

Va pup cu drag mare

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Catrinel, al meu inghite fara sa comenteze toate balariile care i le dau. Am avut placuta surpriza ca tratamentul naturist si-l cumpara singur si-l lua fara sa stau cu gura pe el.
La asta homeopat...am ceva probleme. Daca nu i le dau eu in guritza ca la bebei..pauza..ii este lene sa le ia.

Noi am avut probleme cu prestatul la comanda. Asta a tinut 2 ani si l-au lasat nervii, la un moment dat. Am adus in discutzie si divortul, atunci. Bine ca s-a terminat cu bine si am depasit momentul.

Barbatii sunt un pic egoisti. In primul rand, accepta foarte greu ideea ca ei ar putea sa aiba probleme si confunda virilitatea si fertilitatea.

Ai rabdare cu el. Fii diplomata si nu te supara si din cauza asta, chiar daca e greu. Si asa suntem stresate si vai mama noastra.

Va pup cu drag pe toate!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

salutare viitoarelor mamici!

Puteti, va rog, sa-mi recomandati un medic de la spitalul Polizu?
Am facut analizele imunologice, virusologice etc..logice si incercam de 4 luni sa facem BB si nu reusim.

va pup cu drag pe toate!
PS: desi va citesc de ceva vreme nu prea am avut curaj sa intru...

Mergi la inceput