Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

ca veni vorba de intalnirii, hai domne s-o facem, pina nu vin caldurile sau ploile din nou!!!

http://co0mmunity.webshots.com/user/lavinis295
18+ Evusorul tusitor

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si io vreau intalnire... da' undeva la racoare , sau mai pe seara, ca ziua nu-i de umblat prin city.
tocmai am citit ca ar trebui sa fiu plina de energie... unde naiba s-o fi dus energia aia, ca mie mi-e tot somn... si azi tre sa fac si ceva treaba pe la servici...
C & bb 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

'neata fetelor,
foarte frumoasa listuta noua...si pompoasa...parca am fi ceva absolvente magna cum laudae. oricum eu sunt foarte mandra ca sunt in trim 2.
ma bucur ca nu mai aveti greturi, somnolenta (foarte tare) si sunteti mai vesele
aseara cred ca am simtit bebelusul. am niste dubii deoarece aveam si niste gaze de la o salata de vinete, dar prea se misca burta. cred totusi -fiti atente la viziunea mea apocaliptica - ca respectivele presiuni stomacale (gaze) miscau uterul si-l aruncau pe bebe dintr-o parte in alta!!! ca-n filmele alea SF in care niste indivizi ajung in burta unui monstru-dinozaur-balena-etc si sunt aruncati de colo pana colo de niste presiuni infioratoare... am innebunit, nu?
eu o sa lipsesc cam trei saptamani, sa stiti, sunt in concediu. luni si marti mai stau in bucuresti pt. ca trebuie sa fac triplutest si alte analize, dar nu mai intru pe net, iar de miercuri plec la munte.
nadajduiam sa nu va intalniti in lipsa mea, dar asta e, acum n-o sa fiu egoista, nu... o sa prind a doua intalnire
eu m-am hotarat sa renunt la orice superstitie si voi incepe sa cumpar diverse pentru bebe. mai face cineva ca mine?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata !
monet,
nu e vb ca nu ma lasa cu epidurala, ci din cauza dioptriilor mari, si fundului de ochi care nu poate sustine efort - ca cel al travaliului; iar din pdv al epiduralei, nu simti nimic, dar efortul este acelasi, deci pentru noi care avem asa pb, nu ne poate ajuta cu nimic;
asta e, exista avantaje si dezavantaje;
ca sa nu mai spun ca si fara e posibil sa fi ajuns tot acolo, ca am 1.54 m inaltime si bazinul mic, dar bag in mine vertiginos, deci e posibil sa ma pricopsesc cu vreun megabebeloi.

dienutagraviduta 15+ si bebelushica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza fetele...
pt MAMICA DE NOIEMBRIE: f f frumoasa listutza, cu o singura corectzie, daca se poate: pe dr meu il cheama RUSA si nu RUSU...
in rest, apropo de pizza si praji... eu aseara m-am intalnit cu prietenele mele shi am bagat o lasagna, deshi toate imi spusesera ca e grea shi o sa-mi faca rau, iar la sfarshit, stateam cu burta-n sus shi ma vaietam ( mi-a fost un pic rau, bineintzeles, deshi am trecut de per cu gretzuri).
va pupacesc,
xandra, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Buna anda,vine concediul peste tine, ce groovy, eu nu cumpar de pe acum din motive pur materiale, mai am ceva de la Eva ,nu multe, pt ca le-am dat, am vazut o super ofeta de patut la Cora da'....avem acum banci de platit , putin mai incolo...
Acum ceva luni acumparat Vic pt Eva un set tare dragut de la biberon la cescuta, asa ca l-am optit pt bebe, pt ca domsoara bea numai din cana sau sticla....niste body, hainute de bumbac, nu sintetice, asta nu...

Tot e vineri si e zi scurta, hai sa ne jucam si noi un pic si sa ne prezentam asa cum sintem, cum aratam, o sa fie funny, daca vreti?

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cum, din ce punct de vedere sa ne prezentam?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

adica cum "cum aratam"??? BURTOASE :)))
io de ex. sunt o tanti cu ochelari, lunga & lata, cu un fel de slapi in picioare (ca altceva nu suport), cu parul negru tuns f. scurt si, bineinteles, cu o burta mareeeeeee;)
da' bb e frumos rau.

C & BB 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Netza burtici,

Doamne, ce va invidiez ca puteti manca! Eu nu prea mananc si nici nu mi-e pofta de nimic - in schimb mai tot timpul am o stare de grata care imi creeaza un disconfort ... continuu. Abia astept sa treaca perioada asta, care cica tine pana va misca bb... in consecinta il incurajej pe bb sa miste mai repejor .
Aseara in schimb, m-am destrabalat - am baut o bere ... fara alcool. Sper sa nu-i faca rau lui bb.

In legatura cu ecografia cred ca o sa merg totusi sa fac una mai repejor ... nu mai am rabdare o luna!

Va pup.

Camelia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bune fetele,

Inainte sa citesc ce ati scris, va zic despre mine: una calda, una rece.

Una calda:
Ieri am fost la eco facut de prietena mea rezidenta de gineco+o colega de a ei, specialista de curand. Eco au facut-o pe un ecograf dintr-un spital, mai prost decat ecografele pe care imi face dr meu eco. Datele obtinute: conform masuratorilor bb e conform varstei (dupa diametrul capului) si cu o saptamana mai mic (dupa circumferinta abdominala si lungimea femurului) dar nu ma ingrijorez pt ca bebeii cresc inegal, e in regula. Placenta e OK, nici macar nu e jos inserata, iar lichid este destul. Batai de inima: 154/minut.

Neimpliniri: 1 scopul eco-ului a fost sa ne hlizim la bb, cand colo dr cealalta era super sobra dupa parerea mea, la inceput se uitau amandoua la bb foarte serioase si eu am inceput sa tremur de frica si mai-mai sa plang, credeam ca e sarcina oprita in evolutie sau ceva din moment ce ele se uitau acolo si nu ziceau nimic - dr meu povesteste ce vede, se mai uita si el cateodata concentrat dar nu inainte de a ma asigura ca ii bate inimioara, etc.
2. Nu au reusit sa-mi vada si masoare colul pt ca era vezica goala - tocmai fusesem la pishu.
3. N-au reusit sa-mi zica ce este, se vedea clar funduletul, mi l-au aratat si mie, au zis ca nu se vede nimic acolo, dar ele nu pot sa AFIRME ca este fetita.

Oricum, una peste alta, m-am asigurat ca bb traieste si e cat de cat conform varstei.

Oricum merg la Iosup la 22 de saptamani, asa ca eco asta a fost doar de distractie. Mai bine faceam si eu ca si Corap si ma programam la dr nostru din proprie initiativa, peste cuvantul lui... desi poate il enervam... naiba stie.

Acuma una rece
Azi dimineata m-am trezit cu degetele umflate, nu-mi mai intra inelul pe care toata sarcina trecuta l-am scos in fiecare seara si dat jos in fiecare dimineata.

Conform unei brosurici de ale mele (cred ca si in carte zice la fel) pt asta trebuie sa merg la dr. As putea merge la dr meu la spital la ora 13, dar am O GRAMADA de teme de corectat. Voi ce ziceti, sa merg la dr si sa vad eu ce fac cu temele in week-end?

Prietena mea rez. zice ca n-ar putea face mare lucru, decat sa-mi ia tensiunea si sa-mi recomande niste analize. Dar as putea sa fac asta si la dr de familie. Dar 1 ca eu n-am chef de dr ala de familie (cred ca o sa ma mut la dr de familie a Silviei) si 2 ca vreau ca dr meu sa stie care e starea mea si 3 mi-a zis ca sa nu ma programez in intervalul asta dar daca am orice fel de problema sa-l caut la spital.

Ce ziceti voi?

Da' ziceti repede, pana la 12, va rog...

Ma enerveaza ca vine week-end-ul si atunci nu o sa pot merge pana luni. Si ma cam streseaza chestia cu umflatul, plus ca imi simt si picioarele si fata cam umflate. Eu stiu ca daca ti se umfla picioarele e relativ normal, dar fata si mainile - e ingrijorator.

Dienuta, felicitarile mele ca te-ai decis pt bb la 22 de ani, uite ca eu in sarcina de la 23 n-am avut nici pe dreaq' eram ca un fluturas, si acum e mai imputita treaba...

lavi02, maine fac 19 saptamani!!!

Mergi la inceput