Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

asa e la intalnire a fost super, putine dra ne-am inteles tare fine,
Irinuca baga picioarele in apa cu sare si dupa aia alterneaza cu dusul cind apa fierbinte cind rece, poate se dezumfla, cit despre arsuri, vestea proasta e, ca o sa inceapa sa fie cit mai dese iar in ultimile 2 luni o sa fie tare naspa.
Sanii nu ai cum sa ii pregatesti de pe acum, ci in ultima luna, si chiar si atunci degeaba, pt ca totul depinde de capacitatea bebeullui de asuge corect, asa ca dureri, rani si umflaturi...inevitabil.

http;//community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Aura, fie ce-o fi dar eu n-o sa-mi pregatesc sanii in maniera asta.
Mie mi se irita uneori fara sa-i ating, daramite sa-i frec.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu zic ca nu strica niste pregateala la mameloane, adica frecat cu prosopul, masat mameloanele, eu la Silvia nu le aveam deloc formate (erau mici si moi) asa ca nu a putut suge fara mameloane de silicon si dupa aia nu s-a mai dezvatat de ele decat f f greu, din care cauza nu stimula bine sanul, etc.

Bebeii toti au instinctul de a suge (toti nascuti la timp si fara probleme mari) problema e tehnica de alaptat.

Sfatul meu (pe care o sa-l mai repet) incepeti de pe acum sa cititi despre alaptat si toate problemele care pot sa apara pt ca la inceput nu este deloc simplu si riscul sa renunti dintr-o prostie, crezand ca nu ai lapte este f f mare.

Cititi in cartile despre sarcina si bebei, aici pe forum la sectiunea femina intim este un sub Alaptatul help-line, este prea tarziu dupa ce se naste bb, atunci nu mai ai timp de atatea lecturi.

Primul lucru cititi cat e de important laptele de san si cate beneficii aduce. Atunci o sa vi se para ca merita toata "zdroaba".

Sunt prezenta la datorie dar n-am timp deloc, deloc!.
Lavi02 19+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

M-a enervat sefa si acum sunt un sac de nervi...iar lui bebelica nu-i prea place..ma cam doare burta desi repriza de cearta nu a fost lunga ca m-am oprit ..n-avea rost sa continui ca omu' nebun il lasi in plata lui...
Gata m-am descarcat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

HEI, LAVI02, tot cu corectat teme te ocupi? cand mergi la doctor?( ca acum ma tin de capul tau sa te duci :) si sa ne si aduci vesti bune despre pitic(a)
in ceea ce priveste sanii & pregatitul lor pt. alaptat, eu folosesc momentan o perie de cactus. exista si o crema (nu stiu cum se cheama, da' pot sa ma uit si va spun maine) cu care si-a dat nasi-mea pe mameloane (ea a nascut anul trecut) si n-a avut probleme (mari) la alaptat. da' crema e recomandata de prin luna a 8-a.
C & bb 18 +, asteptand sa se faca 19
CINE FACE SUBIECT NOU???CA EU NU STIU....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap (si Ina), pana sapt viitoare n-am nici o sansa sa ma duc (timp!) eventual-eventual joi. Din fericire mi s-au dezumflat degetele, a fost doar o problema de moment, vineri, probabil pt ca umblasem joi mult prin oras si prin soare. Oricum, am lasat-o mai moale cu mancatul sarat sa nu-mi pun rinichii in mod exagerat la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor! Ce weekend fructuos ati avut unele dintre voi!

Mandy cred ca dr. nostri de familie trebuie sa-i trimitemla reciclare, ca le-a expirat garantia!

Coralia ti-am dus dorul! Las-o draq de sefa, sa stea ea cu nervi ca tu nu ai nevoie de ei. Se pare ca in perioada asta sunt mai multe femei cele care ne fac probleme. Barbatii par mai intelgatori. Pe mine ma intreaba colegii de serviciu in fiecare zi cum ma simt, in schimb, sefa - niciodata, dimpotriva, parca evita discutiile astea!

Maria_Alexia eu maine nu pot, dar poimanine dupa-amiza sper sa se poata. Nu sunt foarte sigura pentru ca trebuie sa pregatesc cheful de vineri, cand fac 30 de ... si am destul de multi invitati.

Lavi02 spor la lucru cu temele. Si eu am trecut azi vreo 200 de note si era o nebunie in catedra sa termina anul IV si trebuie finalizate toate situatiile. secretara mai avea putin si lua o supradoza de distonocalm!

Aura si mie mi-a fost groaza de faza cu masatul sanilor cu prosopul. Am tot citit, m-am tot codit si... aseara,strangand din dinti, am incercat. Inainte de asta m-am uns peste tot cu ulei de copii Dalin. A fost dureros la inceput (si mie imi sunt atat de sensibile sfarcurile ca nici nu mai pot sa dorm pe burta!), dar apoi a fost suportabil . Vreau sa repet figura, poate ma obisnuiesc.

Ina si o saptamana usoara!

pupici la toata lumea!

Tania & Punctuletz 14+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania,Mariaas vrea si eu sa ne intalnim..si daca Tania nu poate maine atunci poate incercam poimaine...eu daca nu intervine nimic neasteptat pot sa vin dar sa fie dupa ora 18 sau chiar 18.
Parca m-a mai lasat un pic durerea de burtica dar tot nu imi este foarte bine..azi merg la control...sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

coralia, shi mie mi-a fost dor de tine!!! ca doar avem acelashi dpn, nu?
abia ashtept sa mergi la eco, sa vezi bebicul... poate ai fetitza, ca mine!
ashtept veshti
pupici
xandra, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Coralia iti tin pumni azi la echo!!!

Eu propun asa: miercuri la 18:15, terasa Bolta Rece. Ce ziceti?

Tania & Punctuletz 14+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput