Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Lavi spune:
o intrebare cu mult asteptat raspuns......ce aflam la eco morfoligica,
eu merg pe 1 si nu prea stiu la ce sa ma astept.
bebe e tare neastimparat si nu prea doarme mai deloc, mi-e tare drag si il iubesc mult,week-endul meu a fost tare obositor, simbata am lucrat, si ieri am stat pe drumuri cu evusorul nestimparat.
19+ Evusorul gelos
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi
paula2003 spune:
Iti va spune cu lux de amanunt tot despre copil, tesut, ochi, dinti, buze, cap, vene, dimensiuni, viteza de sange, muschi......tot ce e legat de bb in detaliu.
Va fi trecut pe o fisa pe care o vei primi tu la plecare.
Succes.
Paula
11+
Alexandra 
dordia2000 spune:
Fetelor, cine stie care este diferenta intre echo 3D si cea 4D ca m-a cam bagat in ceata. Eu sunt maine programata la echo 4D la Sanador la dr. Herghelegiu si nu stiu ce presupune exact. ma lamuriti si pe mine?
Va pup
Diana 18+5
coralia76 spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu dupa o saptamana de concediu la mare unde a fost super,vremea excelenta,apa destul de bune(a fost chiar calda vreo 2 zile)...un concediu reusit..acum abia am reusit sa ma adun sa ma mobilizez la scarbici.Era destul de multa lume la Mamaia majoritatea cu copilasi mici(am vazut si copii de 3-4 luni)...preturi bune ca eram cam la inceput de sezon..ce sa zic am avut noroc ca si vremea a tinut cu noi.
Azi o sa merg la dr poate o sa aflu si eu ce voi avea..desi dupa presimtirile care le am e 80%fetitza....sunt mai mult sperante decat presimtiri,dar in final sa-mi zica ca e sanatos si totul e Ok.
Sper sa recuperez curand ce ati scris..ca sunt destule capitole...am citit doar ultimele pagini.Am vazut ca tot baieteii conduc..dar vin si fetitzele din urma
.
Va pupacesc.
coralia76 spune:
Am citit de preturi..tot la mamaia am fost si eu..nu mi s-au parut chiar asa exagerate...sa va zic cateva:Kebab(40000-50000),Cola,Fanta la 2l in jur de 50000-60000,pizza 100000-140000..erau si mai scumpe dar atat au costat cele pe care le-am cumparat eu si care le maamnc de obicei(Quattro stagioni,Prosciutto&funghi,Mexicana)..ce mi s-a parut si mie destul de piperat erau preturile de la terase..sucurile obisnuite 40000-50000(250ml)..berea cam tot pe acolo..la tarii nu m-am uitat ca nu a baut nici sotul..deci n-as putea sa zic..Stiu doar ca niste prieteni si-au luat vin si era scump 200000-300000 butelia.
Mancarea(ciorbe30000-50000,gratar50000-70000/100g,gogosi 10-20000)..mi s-a parut buna,n-am avut probleme...Acum v-am spus cam ce am mancat noi...dar daca va intereseaza si altceva va mai spun...
Un sezlong era 50000 toata ziua..
maria_alexia spune:
Bine ai revenit, Cora 
Te-ai si bronzat, sau anul asta a fost mai cu restrictii ? ![]()
Stii cumva, dupa-masa iti va face echo morfologica ? Iti tin pumnii !
Acum chiar ca trebuie sa punem de o intalnire, suntem formatie completa! Tania ?
Voi ati putea maine sau poimaine dupa-masa ?
Dordia, diferenta intre 3D si 4D e ca la 4D vezi in timp real si se vad foarte bine miscarile bebelusului (la 3D vezi cumva mai cu stop-cadru, ca sa zic asa). Succes la echo!
coralia76 spune:
Maria la soare n-am prea stat...nici tenul nu prea ma ajuta sa ma bronzez...acum nici n-am stat ca mi-a fost frica sa nu-l prajesc pe bebitza
...asa ca sunt cam alba..desi colegii imi spun ca se vede totusi un pic de bronz.
Nu stiu daca imi va face eco morfologica..mie data trecuta mi-a zis ca acum imi face eco ca atunci cand am fost ultima data mi-a facut doar control ginecologic si mi-a recoltat pentru secretie.
canuta-om-sucit spune:
Fetelor, cum faceti cu pregatirea sanilor pentru alaptat? Mie mi s-a spus sa ma masez pe sani si dupa baie saimi frec sfarcurile cu un prosop aspru. Eu am facut asta numai ca dupa ce am frecat cu prosopul aasa ma dureau sfarcurile... Cat despre masat habar nu am cum sa ii masez. Explicati-mi si mie ca la mine nu compileaza:) capshorul.
aura
corap spune:
neata si o saptamana buna la mamici & burtici :)
eu a trebuit sa trag tare azi sa recuperez ce n-am facut joi si vineri...si mai sunt si chiauna, ca mi-au cantat niste vecini manele pan' la 2 noaptea. si nu s-au potolit pana n-a venit politia (n-am chemat-o eu, ci altii mai disperati ca mine).
in plus, sunt si chioamba, ca mi-am uitat ochelarii acasa, asa ca nu ma simt buna de nimic.
sa comunic si eu impresii de la intalnire (ca poze n-aveam cum, ca am plecat direct de la servici si aparatu' foto era bine-mersi acasa): a fost frumos. mai vreau.
acu' ziceti voi o zi pt. "marea intalnire", sau macar incepeti cu propuneri, ca dureaza pana ajungem la un numitor comun, ca asa e, multa lume, multe probleme :)
din pacate, tre sa-mi vaz in continuare de job. bleah.
astept vesti de la voi: o ecografie, un rezultat, un consult, ceva, ca pana pe 4 iulie, candmi-o veni si mie randul, mai eeeeee
C & bb 18+
IrinucaR spune:
Sa stiti ca nu v-am abandonat,,, va citesc in continuare!!!
Il simt pe bebe si asta ma face super fericita!!!
In rest avem probleme cu picioarele umflate si cu arsurile!!!
IrinucaR
18+
www.irinucasisoru.3x.ro