Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
jadi spune:
Lunea e gri, nici iarba nu creste!
Asa sint de indispusa mai bine nu ma cintaream azi de dimineata.
Ma uit acum la tot ce pun in gura dar la cirese am liber ...
Mi-e somn si abia astept sa ajung acasica si sa ma culc.
Jadi
24 fix
Ioana75 spune:
locca, mersic pentru detalii
. Sa-mi dea Pop foaia cu masuratori, ca ajung acasa si greblez internetu' sa vad ce inseamna toate datele
.
Am mai vazut pe la alte grupe de mamici ca se "poarta" si a 4-a eco morfo la 36 de saptamini ... cred ca o sa ma programez la Iosup iar
.
miflore, esti mic copil cu kg, nici sa nu visezi la podium
.
Ioana
Mary_25 spune:
In sfarsit mi-am facut album! 

!
Sa stiti ca in realitate sunt mult mai draguta
!
PS: Pozele nu sunt recente! Dar cat de curand voi veni cu noutati
!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marotaticu/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Mary 27+
nicole74 spune:
Ioana, sa nu razi de mine, mi-am luat camasile de noapte din piata Valea Ialomitei. Erau 200.000 lei/buc si cum eu nu port camasa de noapte, m-am gandit ca nu are sens sa-mi iau de la Rocco cu 800.000 lei. Sunt din bumbac, alb cu albastru, una si alb cu verde a doua-a. Nu sunt f.frumoase, dar au nastureii aceia la piept.
Pupici
29 saptamani
miflore spune:
M-ati dat jos de pe podium, rusineeee!!!
Da' eu ce fac ca de-o luna n-am mai luat nimic in greutate si mananc de rup?
Mihaela 25++
Mary_25 spune:
Flavia: Nici eu nu stiu ce sa fac sa scap de dureri de spate. De vreo 2 seri le simt klumea, nu gluma. Ma gandeam ca poate din cauza ca nu mai iau acid folic. Cat timp le-am luat, a fost foarte bine!
Probabil sotul meu e mai durduliu, ca mai mult imi place cu piciorul pe el, decat pe perna
!
,
Mary 27+
Ioana75 spune:
Mary, esti dragutza, cine a zis altceva?
![]()
nicole, mersic, o sa incerc si eu printr-o piatza, nici eu nu port camasa de noapte, dar daca acum e musai ...
Fetelor, vad ca nu s-a anuntat nimeni ca vrea sa schimbe cap., asa ca il schimb eu.
Ioana
miflore spune:
Mary, stii cum e omu', cand iau mai multe kg, ca ce m-am ingrasat, daca nu iau, ca de ce nu iau...![]()
Eu n-am dureri de spate, am avut acum vreo luna dar mi-au trecut nu stiu prin ce minune; m-au tinut atunci vreo saptamana-doua! Eu iau acid folic in continuare plus magne B6 plus materna (una la doua zile).
Mihaela 25++