Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Fetelor eu nu mai stiu pe ce parte sa mai dorm, bebe al meu face scandal fie ca stau pe stanga sau pe dreapta si daca stau cu burta in sus e si mai rau, da si din maini si din picioare simultan. Cel mai cuminte sta cand merg, probabil il legan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Eu am plecat la bucatarie, ca iar trebuie sa fac de mancare! azi gatesc ardei umpluti. CE bine ca e racoare afara, suport si eu mai bine caldura de la aragaz. Pupici!!!
mary 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, de unde ai luat camasile shmekere?

Eu merg miercurea viitoare la Pop; il lasa pe sot in cabinet, sau sa nu-l car degeaba cu mine? Pentru cine a fost si la Iosup si la Pop: Pop da o foaie cu masuratori la fel de detaliata cu cea de la Iosup?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna ziua mamici si burtici!!!!
cam slaba activitate pe aici.
Sofia felicitari pt fetitza si sa stii ca de cate ori anunta cineva ca are fetitza ma incearca invidia!!!!
mai eu am inceput sa pap dulce la greu, eu care nu puneam gura pe prajituri ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Mary Ilie: Incearca sa dormi inconjurata de perne, pe care sa-ti sprijini piciorul. De exemplu eu dorm pe o parte cu picioul cocotat fie pe pern fie pe sot. Perna e pe drapta, sotul pe stanga. Asa dorm foarte bine. Fara sprijin ma rostogolesc pe burta, caci sunt rotunda !

Carmi: De acum va incepe sa se vada tot mai tare burtica. La fel pateam si eu cand mergeam in magazine si ziceam ca-s gravida. Toate se uitatu mirate. Acum, insa se vede nu chiar de la o posta, dar se vede! Creste pe zi ce trece!

,
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Alinam: Ce o sa ai fetita sau baiat? Dupa pofte se pare ca fetita. Si eu mananc foarte mult dulce, cu toate ca inainte de ramane insarcinata mancam tot ce era sarat: alune, chipsuri, sticksuri, etc. Acum am boala pe cornuri cu ciocolata si culmea nu pot sa mananc sarat.

Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mary la fel si eu: perna in dreapta si sotul in stanga. Dar perna este mult mai confortabila, ca la sot simt toate oasele.

Ce facem cu durerile de spate. Sunt sanse sa mai scapam de ele???? Masajele nu ma mai ajuta deloc.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mary se pare ca baiat mai .....

FLAVIA si eu dureri de spate , cica ti se schimba centrul de greutate , da vestea buna e ca o sa scpam, cand ? in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, il lasa pe sot inauntru, al meu a facut si poze. Cat despre detalii, sunt comparabile foile cu masuratorile. Ceea ce lipseste cu desavarsire e interactiunea umana :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Karmenutza si Locca felicitari pentru eco!!!
Sofia, felicitari pentru bebelusha!!! Sa fie sanatoasa si cuminte!
Si eu incep sa am probleme noaptea la dormit, o sa incerc diferite pozitii cu pernele.
Am cam ramas in urma cu kilele se pare, am luat 6-7 si sunt in saptamana 26; am pierdut loc pe podium, asa-i?

Mihaela 25++

Mergi la inceput