Mamici de iulie-august 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Kulta, incearca sa detaliezi putin? Cum adica un "pic"?
Si eu am simtit ceva bizar zilele astea, mi se parea ca se impingea bebe foarte foarte jos, inclusiv parca eram umflata acolo, in sensul ca parca statea sa iasa ... dar cred ca m-am panicat degeaba ... ca nu avea cum sa iasa fara sa se rupa membranele, deci as fi observat
Dar inclusiv cand statea in fund mi se parea ceva ciudat, parca ma puneam pe ceva ... In fine, asta a fost intr-o seara, pana dimineata a trecut.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

E ca un fel de bataie scurta in partea de jos a burticii. Simt de parca bb bate cu degetelul acolo inauntru exact in momentul in care relaxez muschii sa fac pipi.
Poate am reusit sa ma fac inteleasa de data asta, clar ca am uitat mult din lb romana.
Pupic.
K30+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

IRina, asa e..ar trebuii sa vin la mare...numai ca sotul avea treaba initial pe 17 iunie si s-a amanat pe 26.Eu am sa fac controlul la dr pe saptamana viitoare daca nu la inceputul saptamanii celeilate si daca dr zice ca e ok...vin cateva zile..desi o sa intru in 35 de saptamani..
Apropo multam pt observatia de la listuta...s-a modificat!!

Deci cu cosmeticele pana la urma luam ce credem...m-ar fi interesat mamici care au folosit deja o gama de la o anumita marca de cosmetice.

Kulta nu cumva sugita bebe??

AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

kulta cred ca bebe e cu capul in jos si incepe usurel sa se angajeze in bazin. Si eu am momente cand nu pot sta pe scaun si cand ma controleaza pe acolo, simt cum se opreste in oase.
Si am momente cand am senzatia ca o sa-mi scape si atunci simt nevoia sa incordez muschii aia.

Ai grija de tine!

Cin kg sunt si o obsesie, dar contin si ceva adevar...daca faci cezariana pe o burtica grasunica, se vindeca mai greu din cauza grasimii. Apoi e pericolul de preeclampsie, dar asta insotita si de multe eltele (edeme, modificari ale tensiunii etc)

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 33 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetelor...am citit pe "Discutii generale" - POVESTE ADEVARATA...e o poveste cutremuratoare..trista si totusi plina de optimism...sper sa nu ma condamnati ca am adus-o in discutie...dar pur si simplu e impresionanta ..daca aveti puterea, cititi-o.. eu inca am ochii in lacrimi..
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51182&whichpage=1

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tuturor!
Monica felicitari ca e totul bine!!! Oricum tu ai firul acolo de siguranta deci Bocanila va veni cand ati stabilit voi. e super ce ne apropiem, eu mai cu teama asa ca sa nu se intample mai repede, sa intram si noi la cezariana in sapt. 38. Azi am intrat si noi in sapt 36, sa trec si de asta cu bine doamne ajuta. Stam aici cumintei, mai o nospa...
Eu am luat 9 kg pana acum, am dimineti in care depasesc sa zic cu maxim juma de kg peste 9 dar altele in care am 9 fix...cine mai stie si cu cantarul meu...ca de obicei faceam comparatie cu unul electronic de la farmacie dar acum nu mai ajung. Oricum cat pot sa mai pun in 2 sapt. e ok. mai mult de kg nu am cum asa ca e brici.
Nici eu nu voi spala hainutele lui bebe decat cu detergentul obisnuit bineinteles separat, ca exact asa cum zice siMonica nu vreau sa cresc un copil ca pe un bibelou ca mai tarziu sa ma chinui tot eu cu el si sa ma si injure O sa incerc sa nu fiu exagerata cu nimic.
O zi buna!!!!!!!!!!

Ioana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Va raspund pe la pranz pt ca...scrieti muuuult.
Am fost la doctor aseara si e totul OK. Bietul doctor a mai chemat alte 2 doctorite ca a zis ca poate nu vede dansul problema de la inima. Nu are nimic copilul. M-a intrebat cine mi-a facut eco morfofetala la 20 saptamani. Cand i-am spus de Iosup mi-a zis: "Hai, da-te jos si fuga acasa! Daca copilul avea vreo problema omul ala cu siguranta o vedea. Poate doamna doctor care ti-a spus ca bebe are o calcifiete pe inimioara avea vreo scama in ochi pt ca noi-3 doctori nu vedem acum nimic si nici Iosup nu a vazut acest lucru."
In legatuta cu colul mi-a zis ca daca la 2 luni avea 4 cm, la 7 luni cat as vrea sa fie?
Greutatea? Dupa masuratori, bebe e MAI MARE SI MAI DEZVOLTAT cu o saptamana fata de varsta sarcinii. Mi-a zis ca o sa aiba peste 3kg la nastere.

Si uite asa o tampita de doctorita , ne-a facut sa fierbem o zi intreaga. Ii voi da numele pe Forum, ca sa nu mearga nimeni la ea .

Va multumesc pt incurajari

Luminita
32+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Inca o veste buna: SOTUL MEU SI-A GASIT JOB

Luminita
32+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis parca tu intrebai ieri ce vitamine contin ciresele, ei bine am gasit articolul asta pe net:

"Cura de cirese

Ciresele dulci contin:
- apa (75-89%),
- zaharuri,
- acizi organici,
- vitamine (A, B1, B2, B6, C, E, P, PP),
- acid pantoteic,
- minerale (potasiu , fier, calciu, magneziu,fosfor , sulf),
- oligoelemente (zinc, cupru, mangan).

Ele pot fi cosumate zilnic in perioada de sezon, in cure de cel putin doua saptamani sau in cure de cate 0,5-1kg fructe proaspete, 1-2 zile pe saptamana, contribuind astfel la intarirea si echilibrarea organismului.

Se realizeaza astfel o buna curatire si tonifiere a organismului prin eliminarea de toxine si prin normalizarea tranzitului intestinal, prevenind imbatranirea.

Consumul de cirese remineralizeaza organismul, favorizeaza digestia, elimina sau limiteaza procesele inflamatoare, favorizeaza transpiratia, amelioreaza starile febrile, previne sau elimina procesul gripal si previne guta.

Cura este recomandata in demineralizari, afectiuni renale sau ale cailor urinare, afectiuni cardiace, anemie, artrite, ateroscleroza, hepatite cornice, litiaze biliare si renale, colite, obezitate, hidropizie, celulita si cuperoza.

Ca si fructele, sucul extras din cirese, are aceleasi proprietati si recomandari, el fiind diuretic,laxativ, antiinflamator, remineralizant si un bun sedativ pentru stari nevrotice.

In cazul hepatitelor se recomanda un consum zilnic de 2-3 cani suc de cirese.
In cazul migrenelor se pot pune comprese cu fructe zdrobite.
Pot fi folosite si in cosmetica prin aplicare de fructe zdrobite pe fata. Se obtine astfel o crestere a elasticitatatii pielii."

Pupici,
Katink si dulcineea mea 33+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Luminitza, felicitari pentru sotul tau!!! Ai vazut ca ai plans degeaba??? Vorba aceea: un sut in fund un pas inainte!!! Nu-i o gluma, este cat se poate de real! Cat despre doctoritza aia... este o tampita, scuza-ma ca-i spun pe nume...

Cin, nu am avut puterea sa citesc tot... este prea impresionant, las chestiile astea dupa ce nasc... nu am nevoie de emotii puternice!!!! Oricum, este scrisa f. fain povestea, din suflet... se vede cat sufera oamenii aceia...

Anis, te astept, sper sa poti veni, sa ai verde de la doctor!!! Pupici, de-abea astept sa te cunosc!!!!

Fetele, gata, ies afara ca am treaba!!!! Va pup si revin deseara,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput