Mamici de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
mamini spune:
Kulta, vezi ce spui acolo, ca daca e tratat pe canal si spui ca doare n-o sa-ti faca nimic de durata fiindca nu il pot poza si o sa creada ca e fracturat total sau e de scos. daca te doare, f bine,sa le spui, sa iti faca ceva provizoriu si sa te cheme dupa ce nasti. dar daca nu te doare, spune doar la tanti de la programari asa, la dr explica-i ca te jeneaza la limba, ca estetic te face cu nervii dar spune-i adevarul ca sa stie ce are de facut.
cit despre cum a fost pt mine...nu te-as lasa eu sa faci prostia mea,acum cind stiu ca pina la urma se putea si altfel, mult mai usor, imi pare rau ca m-am zbatut atita, desi am invatat multe despre mine si limitele mele. asta nu ma impiedica sa ma mai trezesc noaptea, lac de apa, ca ma visez ca mai am nu stiu cite credite si nu pot sa ajung la al 3-lea examen intr-o zi ( stresuri cindva reale) sau pur si simplu simt in somn panica aia care ma cuprindea noaptea cind ma gindeam ca pe o raza de 600 de km nu ma cunoaste nimeni si...ce ma fac daca am nevoie de ceva? bine ca a trecut! la tine o sa fie altfel, o sa faci ceva frumos si bun si in termenii tai si o sa ai familia ca oaza de liniste.
Oana C, mini-clismutzele alea nu dor. au canula f mica si se unge cu o picatura din continut, in aprox 15 min ai rezolvat si treaba. aici e ceva de vinzare si in farmacii( si e ok si in sarcina si alaptat).
M31s
anis spune:
'Neata..
Katink, e vorba de 2 mamici 
Asa credeam ca m-ati uitat, cu intrebarea mea referitoare la ce cosmetice cumparam pentru bebe, ce marca? Ce anume ne trebuie etc...
Ieri am fost un pic la cumparaturi cu lista in mana, luata de aici de pe forum...dar nu stiu multe lucrusoare mi se par inutile iar altele nu figureaza...iar la altele nu stiu cate, ce sa i-au si tot asa...
Cred ca am intrat un pic in panica,fiindca nu mi-am facut bagajul de spital...in fiecare noapte visez cate ceva in legatura cu asta ![]()

AniS
si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am vazut ca ati pomenit de cosulete pe fata....hehe..am si 1 ..dar am altceva pe frunte am ca niste pete...adica parca m-as fi bronzat in unele locuri..
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Mamini, chiar asa am si facut. Daca la tanti de la programari nu-i spuneam (insistent) ca sunt gravida si ca ma taie la limba(e adevarat) si la buza si ca ma doare gingia, ma pasa peste vreo 2 saptamini. A refuzat o programare pina in momentul in care i-am zis clar ca daca nu ma programeaza merg la particular si ca nu-mi permit asta din pdv financiar si ca acusi nasc si sunt cu nervii la pamint si ca mi-e frica sa maninc pentru a nu pierde si cealalta bucata si anu distruge dintele meu, a zis sa merg azi la 12,40. Imi zic, vezi ca se poate?
La nenea sau tanti doctoru ii spun adevarul(desi nici la tanti varausaika n-am mintit prea mult) si oricum ei au fisa mea pentru ca sunt clientul lor fidel cu cei 2 incisivi inferiori centrali (corect)? Am avut si o interventie chirurgicala pentru curatat de radacini(fost infectie netratabila).
Pupic
K30+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Monica-Elena spune:
Neata burticute!
Mitub firul de la cerclaj o sa mi-l scoata chiar in ziua cezarienei inainte de operatie. Eu am avut contractii pe tot parcursul sarcinii si daca mi l-ar scoate cred ca as si nast.
Vorbeati de control intern mie pe tot parcursul sarcinii mi-a facut control intern dar super finut ptr ca trebuia sa verifice daca firul de cerclaj este la locul lui.
In alta ordine de idei fetelor suntem bine bebe este angajat deja dar nu prea jos si o sa vina pe lume pe 4 iulie prin cezariana. Pana atunci va trebui sa stau mai mult in pat ca sa stea bebe acolo. Luni merg la ultima ecografie la dr POP sa vedem cate kg avem si apoi voi repeta analizele de sange si vineri pe 24 merg din nou la control la dna dr. In finctie de ecografia de luni vom vedea cand iese bebe bocanla dar in principiu pe 4 iulie am programat cezariana. Astazi intram in sapt 37.
Luminita daca Iosup si Tutunaru au spus ceva(pe Moisa nu il cunosc) asa este si nu trebuie sa iti faci probleme, iar greutata bebelusului este Ok.
Am observat ca dr de la Giulesti sunt obsedati de kg in plus ale pacientelor
.
Eu am luat pana acum 10 kg.
Anis eu voi spala lucrurile lui bebe fara balsam si cu acelasi detergent pe care il folosesc si la noi doar ca le voi limpezi de 2 ori. Destul am stat 9 luni sub un bol de cristal si am fost paranoica el ca sa poata veni pe lume in siguranta, asa ca nu mi-am propus sa il tin si pe el intr-un turn de cristal cu totul steril. Vreau sa fie un copil normal.
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 22 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
cin spune:
Monica..ma bucur nespus ca sunteti bine si sper ca bocanila sa fie cumintel si sa stea in burtica pana pe 4 iulie..uff..ce putin mai ai..
Luminita..te asteptam si pe tine cu vesti bune...
Referitor la kilograme...imi poate spune si mie cineva de ce sunt dr asa stresati cu nr de kg acumulate in sarcina? pot aparea probleme la nastere? sau e vb doar de recuperare dupa nastere? sau care e explicatia? Eu am luat destule kg ..vreo 13 pana acuma..si mai am cel putin 6 saptamani (sper)..
Nicoleta (33s)
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
anis spune:
Auuuu, iar vorbim de kg....
KG in plus ,peste cat ar trebuii sa se acumuleze in sarcina..clar nu au de ce sa ne ajute...dar eu zic un lucru....toata viata mea am fost slabanoaga..si pentru prima data sunt
si sunt tare mandra...ca dupa aia stiu sigur ca le dau jos...eu mergeam la club la sport inainte ..asa ca o sa reiau si usor usor...ajungem unde trebuie.
AniS
KULTA spune:
Fetele, se petrece ceva cu mine. Cind merg la baie pentru pipi, cind ma asez pe wc, simt ca un "pic" foarte jos, la burtica. Mai simte cineva?
K30+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Mama dar ce vorbarete sunteti astazi!!!!! Imi place joia, ca se vorbeste mult prin zona, nu stiu daca ati observat!!!
De la Constanta nimic nou: soare, caldura, a inceput sezonul de care eu nu ma pot bucura anul asta din pacate... asa cum o faceam anii trecuti, dar de-o plimbare tot ies eu pe malul marii!!! Nu ma las!!!
Anis, cred ca ai gresit la listutza, la Laura, a nascut in luna a 6-a, nu a 5-a!!! In alta ordine de idei, ce faci, trebuia sa vii la mare zilele astea, mai vii???
Cosmetice pentru bebe si eu tot de la Nivea am cumparat, sper sa fie bune!
Monica, mama ce putin mai ai si tu!!! Ma bucur ca bocanila sta cuminte sper sa fie cumintel si de acum inainte!!!
Daca vorbim de kilograme... eu am pus 15 in 32 de sapt... mi s-a spus sa renunt la fainoase, dulciuri (auleuuu!!!) si cartofi...
dar renunta cine poate, ca eu... Incerc sa nu mai combin friptura cu cartofii prajiti, la cartofi pot sa renunt, dar la dulciuri???!!!!!! NEVER!!!!
So what? O sa ajung la 18-20 kg in plus probabil... dar le dau jos, nu ma tem!!!Asta este!
Pupici,
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mitub spune:
monica ce putin mai ai si tu!!!! Ai grija de bocanila sa stea cumintel pana de ziua USA :D.
anis eu cred ca voi lua cosmetice Bubchen, nu m-am hotarat inca definitv, sa zic asha, dar am o experienta foarte placuta cu ele de la Miruna. Mai am de decis cu servetelele umede si apoi chiar sa cumpar de toate...
mie 3 randuri de cearceafuri mi se par absolut suficiente, eu spal si acum cam de 2 ori pe saptaman rufe albe, o data colorate si o data negre, cand va fi bebe cred ca ajungem la ziua si masina, deci nu cred ca ramanem usor in pana...
Kulta nu prea te-am inteles cu ce zici ca simti, poate poti fi mai explicita...
peca daca mai intri, lasa si nr de telefon ca sa te adaug pe listutza.
pupici, ne auzim mai tarziu,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 33 + (DPN 1 august)