Secrete secretele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Patapuf spune:

Da, si eu consider ca o femeie e bine sa aiba anumite secrete, si cand spun asta ma refer in primul rand la "misterul" care trebuie sa invaluiasca viata ei de pana atunci. Spre exemlu eu niciodata nu m-am gandit sa-i povestesc sotului meu despre prieteniile mele anterioare, cum si cine au fost prietenii mei, ce-mi placea la ei si ce nu, ce faceam si unde mergeam cu ei, etc. Asta n-o voi face niciodata si nici de la el nu astept asa ceva...Ce a fost inainte de "formarea cuplului nostru" ne priveste pe fiecare dintre noi si atat. Ce ne priveste pe amandoi, in egala masura, este clipa prezenta si ceea ce va fi de acum inainte.
Iar faptul ca nu dai raportul ca te-ai epilat, ca te-ai spalat si aranjat, asta nu-l consider secret, dar e bine atunci cand se fac toate astea fara "stirea" sau prezenta sotului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

eu stiu doar ca si dc as vrea,tot nu as putea ascunde nimic.ma roade si pana la urma,ii spun.si inclin sa cred ca si el procedeaza la fel.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Emma27 nu cred ca ce te roade pe tine si pana la urma tot ii spui sunt secretele de care vorbesc fetele.
Sunt intr totul de acord cu Ptapuf.De exemplu sotul meu a aflat abia ieri,dupa 5 ani de casatorie,ca eu am fost ceruta in casatorie de altcineva cu cateva luni inainte sa-l cunosc pe el.A fost tare surprins ca nu i-am spus niciodata .A vrut detalii,etc etc.
Concluzie...e bine sa ai mici secrete fata de partener,si cred eu e important sa nu-i destainui trecutul in totalitate,nu vad de ce i-ai spune tot ce s-a intamplat in viata ta ,mai ales daca nu are o importanta covarsitoare pentru viata voastra(noastra)in doi.
Va pup si...invaluiti-va intr-un oarecare mister...face bine vietii de cuplu--parerea mea
Nicky.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

dar oare,bonita,acest mister nu naste neincredere???dc te intreaba despre fostele iubiri,ii raspunzi ca e treaba ta?nu s-ar intreba ce-i ascunzi?sincer,eu as vrea sa stiu totul despre celalalt,asta nu inseamna ca dc stiu tot,imi pierd interesul.ma gandesc ca si viceversa e valabila.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Depinde ce intelegeti voi prin secrete. Eu una nu consider SECRET ca nu i-ai spus sotului ca tocmai ai fost la cosmetica, sau ca te-a uitat Domnul barfind cu X prietena, sau mai stiu eu ce. Astea sunt nimicuri, maruntisuri, care in nici un caz nu pot fi considerate secrete si care, sincer, nici nu vad de ce nu ai impartasi cu sotul asa ceva. Vi se pare ca ni se diminueaza misterul daca le spunem ca vrem sa ne ducem la coafor, ca plecam sa ne mai cumparam una-alta?

Eu nu cred ca misterul unei femei sta in aceste maruntisuri pe care le faci in viata de zi cu zi si nu le povestesti sotului.

Misterul unei femei sta in felul ei de a fi, de a se comporta in viata de cuplu, in societate, in felul de a gandi, de a lua decizii, de a actiona si reactiona la un moment dat.

Nu mi se pare o anormalitate sa fii ca o carte deschisa pentru partener. V-ati gandit vreodata ca aceasta "carte" are atat de multe "pagini" incat nici un barbat nu ar putea sa o parcurga intr-o viata? Ca sa nu mai spun ca oricine se mai schimba in timp...

Eu inteleg cu totul altceva prin secret...secret este cand nu spui diverse lucruri si le tii pentru tine...ca cineva flirteaza cu tine, ca ai fost la o cafea cu unul care iti cam face ochi dulci, dar pe care tu il privesti ca prieten, ca ai avut o aventura, dar tu esti convinsa ca nu se va mai repeta...si multe altele. Eu asta consider secret!

In ceea ce ma priveste, nu am secrete fata de sotul meu. Si chiar si nimicurile de care aminteam mai sus i le spun la o sueta seara, in aer liber, la o tigara.

Stiu cand sa tac si cand sa vorbesc, stiu cat si ce sa vorbesc. Mie mi se pare normal sa ai langa tine pe cineva cu care sa poti discuta cate-n luna si in stele... In fond, asta e jumatatea...cineva care iti seamana cat mai mult...

Si daca nu m-am apucat sa-i povestesc sotului despre 24 ani cati am trait pana l-am intalnit pe el, de cele mai multe ori, cand se iveste ocazia, ii mai spun cate ceva... In fond, cel ce te iubeste cu adevarat trebuie sa te accepte asa cum esti ACUM, nu cum ai fost candva. Asa ca... puteti avea secrete cate vreti... Dar nu va e teama ce s-ar intampla daca sotul ar afla de ele (ma refer la cele in care ati facut ceva gresit)?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

anca 74, inteleg perfect ce spui, ba mai mult, consider ca ai dreptate ca nu-i musai sa stiu eu tot ce-i umbla prin cap sotiei, ceea ce este valabil, in egala masura si invers; voiam sa spun, ceea ce deja am spus, ca situatia sta exact la fel si cu barbatii. Fara a avea pretentia ca avem tot atatea maruntisuri care sa ne umble prin cap, exista totusi lucruri care mai bine raman acolo, in "calculator" si nu sunt gresit intelese sau mai stiu eu ce fac.
Daca insa o femeie se considera inteligenta facandu-si un obicei in a avea secrete fata de sot, atunci precis nu as dori sa fie sotia mea.
Si da, ai dreptate si cu plictisitul; insa daca ne-am plictisi unul de altul, nu de la discutii cred ca ni s-ar trage; chestia cu misterul, atat de des invocat, este mai mult o chestie literara, dand glas la situatii mai mult ipotetice; ne face placere sa le citim, tocmai pentru ca tanjim la ele, dar nu le avem (aproape) niciodata.
Oricum, daca ar fi sa aleg, as alege sinceritatea si comunicarea, chiar daca in cadrul discutiilor as afla si cum sta treaba cu lenjeria sotiei. De fapt, cred ca este un subiect interesant...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mie nu imi plac secretele... nu imi plac nici casniciile in care se practica stransul banilor pe furis de partener, sau alianta copilului cu unul din parinti ca celalalt parinte sa nu afle si diverse chestii de genul asta (nu spui exact cat costa un lucru etc)...
cat despre viata sentimentala de dinainte de sot/partener... nu intri in amanunte, ca nu e cazul, dar nici nu faci un secret din asta pt ca iar nu e cazul... parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Proverbul era ca sotul trebuie sa te cunoasca de la git in jos (cu sinii ce faceti mama draga?). Si eu sint de acord ca sotia trebuie sa aiba ceva secret fata de barbat, de pilda un fond de bani cit de mic pt. a fi folosit in caz de urgenta. exemplu de cazuri de urgenta: sotul prietenei mele ocupat cu firm lui pina peste poate, amina cumpararea unui aragaz nou pt. ca vrea unul ultramodern si nu avea timp sa se intereseze... Sotia care gateste zilnic e agasata ca nu mai are pe ce gati. Atunci scoate banii din pusculita, merge cu fiica alege un aragaz nou, fixeaza data aducerii acasa si cind vine aragazul ii spune sotului ca parintii ei i l-au facut cadou. Dupa care isprava sotul se bucura si prietena mea si-a vazut problema rezolvata. Mai tirziu prietena ii povesteste soacra-si primeste felicitari pt. ca si ea, soacra, a avut toata viata bani deoparte de care nu stia barbatul, socrul prietenei mele. Acum spuneti-mi fetelor care dintre voi nu are un astfel de fond?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Porumbita, si eu gandesc la fel.
Stiu cam totul despre sotul meu si el despre mine.
Si dupa 8 ani jumate, ne iubim mai mult ca la inceput.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Eu nu am fond de rezerva, nici sotul. Totul e la comun, toate cheltuielile se fac de comun acord. Cand arde, am eu grija sa-l fac sa inteleaga si cumparam lucrul respectiv. Al meu e f rezonabil.

Nu zic ca e rau, doar ca noi nu avem.
Stiu fete care au (pentru unele, e chiar vital, au niste soti super-zgarciti cu ele si super-generosi cu ei insisi...)

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput