Casa de dar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ati intrebat la restaurant daca nu cumva au ei casuta de dar...eu am fost la cateva nunti la care restaurantul a pus la dispozitie casuta de dar...si eventual daca vreti voi alt model sa va comandati...cine stie poate au!
Uite cum dau eu sfaturi si nici eu nu am intrebat cand am fost ultima data la restaurant...dar cu prima ocazie intreb si eu!
Oricum orice idee e bine venita Mariana si eu vreau link-ul...adresa mea de e-mail e nicoaraoana@yahoo.com

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Eu mi-am facut singura casuta si am fost foarte multumita.
Drept dovada, o am arvunita deja la 3 perechi de viitori miri.
Este genul acela romantic, cu zeci de foricele facute manual, cu culori calde de crem si maroniu.
Am muncit la ea cam doua saptamani, dar nu-mi pare rau, pentru ca a iesit super si cu costuri minime.
Cine vrea detlii... PM
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

Sper ca nu am uitat pe nimeni... v-am trimis linkul...

Mergi la inceput

gata am terminat si casuta mea. mi-a luat oleaca dar a iesit super! am facut-o dintr-o cutie de carton si am invelito in folie din hartie de orez dupa modelul din linkul care l-am trimis la fete. ce mandra sunt de ea. e asa frumoasa ca imi e frica sa o stric la nunta. cine vrea pozele sa-mi zica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Trimite-mi si mie, te rog, si link-ul si pozele casutei tale.

Multumesc frumos.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

vreau si eu, te rog !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Eu am avut o casuta facuta din lemn ,pe care mi-a construit-o unchiul meu..A fost foarte foarte admirata.Plicurile le-am pus langa ea, pe masa .A iesit totul mai mult decat perfect.Daca vreti sa vedeti casuta intrati in albumul meu . Sper sa va fie de folos. Va pup pe toate si sa aveti nunti de vis.

Daniela
Nunta noastra
http://hirondella.cabanova.ro/

Mergi la inceput

frumoasa casuta ta Hirondella, chiar imi place ca are si gradina... .
la mine n-avea cine sa mi-o faca si cum la scoala ora mea preferata era "lucru manual" m-am distrat sa fac eu pe architectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Mariana I.

gata am terminat si casuta mea. mi-a luat oleaca dar a iesit super! am facut-o dintr-o cutie de carton si am invelito in folie din hartie de orez dupa modelul din linkul care l-am trimis la fete. ce mandra sunt de ea. e asa frumoasa ca imi e frica sa o stric la nunta. cine vrea pozele sa-mi zica.

Si eu vreau poza cu casuta, pls

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

uite adresa mea: crisgreceanu@yahoo.com
astept cu nerabdare....
merci

Mergi la inceput