Casa de dar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Eu mi-am cumparat casa de dar de la Tg. Mures, pt. am gasit la un pret bun, mai ieftin decat inchiriatul in Bucuresti.
Daca esti talentata la desen poti sa-ti confectionezi o casuta pe care sa o colorezi dupa gustul tau.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Ajutor cu casuta pentru plicurile cu bani"
postat de Anette123, 17/08/2005, 16:14:43

Fetele, va rog ajutati-ma cu informatia: de unde se cumpara, imchiriaza sau imprumuta? Voi cum ati procedat?

Multumesc

Anette

raspuns postat de toanca, 17/08/2005, 16:16:04

Eu plicurile le-am pus in cosuletul in care am avut la inceput floricele care se pun in piept.

Toanca si bebe Matei 18+

raspuns postat de Anette123, 17/08/2005, 22:32:55

Multumesc de sfat, Toanca. Dar am niste prieteni care vor musai musai casuta. Si tin minte ca pe cand faceam si eu nunta, mai multe viitoare mirese (FOSTE viitoare mirese la acest moment....) ziceau ca ele pun casutza!!!

Chiar nu stie nimeni de unde se iau casutzele?

Anette

raspuns postat de Darria, 17/08/2005, 22:35:36

Anette in Iasi stiu unde sa-ti zic sa mergi dar in Bucuresti...
De obicei gasesti casute unde gasesti si invitatii. Chiar daca nu sunt expuse fac la comanda dar de obicei sunt si expuse.

raspuns postat de Raza de soare, 18/08/2005, 08:32:00

Sau poti sa o confectionezi singura... sau pe comanda... din carton colorat cum vrei tu sau din lemn usor, cat mai haioasa... imbracata in saten... eu la magazine in Bucuresti nu am vazut asa ceva...

Raza de soare

raspuns postat de Ioana-Cristina, 18/08/2005, 08:47:37

Se gasesc casute , numai ca tre sa cauti...Poate a Picasso au asa ceva , dar cred ca sunt scumpe...
Fetelor , stiti pe undeva un magazin unde sa gasesc funditze pentru marturii , gata facute ? Mi-ar placea din cee cu foricele....

Ioana-Cristina

raspuns postat de Raza de soare, 18/08/2005, 09:03:07

La magazinele de pe Lipscani au sigur... si e posibil si la Adeline, langa Cocor... Daca mergi pe Lipsc, tre'sa ai rabdare sa cauti, ca nu toate au... stiu sigur unul in care au enspe mii de trandafirasi, floricele, dar nu stiu exact sa-ti explic pe unde l-am descoperit... dar cand va fi cazul, poate ne vedem si ne plimarim pe acolo... ce zici ?

Raza de soare

raspuns postat de Ioana-Cristina, 18/08/2005, 09:06:16

Super !!!! Chiar vreau sa mergem intr-o zi...mai la vale !

Ioana-Cristina

raspuns postat de BlueEyes, 18/08/2005, 09:46:14

La noi ii fain...ca au casutza in dotarea restaurantului la care facem nunta... Numa ca...ii cu alb-rosu... Daca o sa reusim, vrem sa facem alta...pe culorile nuntzii...care, inca nu le stim

Ne-am gandit sa incercam la o fabrica de mobila sa ne-o faca....apoi o imbracam noi in ce culoare vrem.

Va pupik

raspuns postat de Ioana-Cristina, 18/08/2005, 10:23:25

O sa gasesti de cumparat a targul de nunti casuta.

Ioana-Cristina

raspuns postat de BraveGirl, 18/08/2005, 10:40:08

Eu am o prietena care e studenta la arhitectura. Ea o sa-mi faca casuta din acelasi material din care-si face machetele pt facultate,nu stiu cum se cheama, dar este alb si arata f bine. Apoi eu o s-o decorez cu fundite si ii pun si perdelute din organza...

Corina

raspuns postat de Alinus25, 18/08/2005, 12:35:18

Nah, la capitolul asta am fost cam uituca. Am uitat complet. Rezultat: inainte cu 2 zile de nunta am luat o cutie de carton, am imbracat-o in saten alb si am legat un fundita rosie tot din saten. Arata ca un cadou mai mare, a fost dragutza. Sora mea a fost designer-ul
Cred ca se vede si in poze, acolo unde apare tortu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cam asa ceva vreti: [editat de moderator]*
Ce parere aveti?

Toanca si bebe Matei 18+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

* Site-ul moderat apartine unei firme concurente celei recomandate www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41145" target="_blank">aici de administratia DespreCopii.com

Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am sa imi fac casuta din acest gen. asa ca apelez la voi si la imaginatia voastra sa ma ajutati sa o concepem,.poate voi gasitiu poze cu asa ceva, sa am ca baza pentru casuta mea.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

si eu vreau sa-mi fac casuta singurica pt ca aici nici nu am de unde sa inchiriez! da' cum eu imagiantie si creativitate nu am poate cineva din voi are mila si de mine si ma ajuta cu vreo poza/idee...

Mergi la inceput

eu am gasit un model de casuta... dar nu stiu daca pot sa un linkul aici. este pe site-ul unei firme care se ocupa cu decoratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

MAriana poti sa-mi dai si mie pe PM link-ul?

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

trimis Mp. ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

eu am sa imi fac casuta din acest gen. asa ca apelez la voi si la imaginatia voastra sa ma ajutati sa o concepem,.poate voi gasitiu poze cu asa ceva, sa am ca baza pentru casuta mea.

Eu mi-am facut casuta singurica...de fapt cu ajutorul unei prietene care e studenta la arhitectura. O sa-l rog pe sotul meu sa puna diseara poza cu casuta ca eu nu stiu cum.....

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

mari si mie link-ul te rog! tot pe PM sau pe mail la trenurelu@b.astral.ro

Mergi la inceput