Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

salut toate gravidutele
Fetele, eu si bebe dormim ca purceii. Mai rau ca purceii satui in cotet, abia ma trezesc dimineata si toata ziua nu imi doresc decat sa dorm.
Magdutsa si eu am avut dureri de cap la inceput, erau crunte dar am inteles ca sunt si asta un simptom, asa ca iti doresc forta sa le suporti. Eu nu am luat nimic ca imi era frica sa nu ii fac rau lui bebe.
Mirela, sa nu mai ridici nimic, auzi la ea 15 kg! Te batem si noi, nu numai sotul!
Irinel, nici eu nu prea am chef de nimic, banuiesc ca e de la oboseala asta permanenta, nu te mai stresa, gandeste-te la bebe si lasa-ti organismul sa reactioneze cum vrea el!
Irina, drum bun in Romania si sper sa gasesti un dr bun la Constanta!
Maraki, te-ai implinit putin, dar nu esti singura, acelasi lucru se poate spune si despre mine desi teoretic nu am pus nici un kg pe mine, dar mi-a crescut burtica, asa ca a inceput sa se cam vada. Sa ne traiasca burticile pentru ca in ele cresc bebeii nostri scumpi.
Bun venit noilor fete, aveti grija de voi si de bebelini!
Va pupic acum pe toate pentru ca trebuie sa plec la cursul de germana.
Pisoi si matzul subacvatic 10+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Salutare!
Laurici scumpa stai linistita!Eu pana pe la 7 saptamani exact ca tine am fost! nici nu ziceai ca sunt gravidoasa...... tot asa doar sanii ma dureau si se marisera! Pe la 7 saptamani la mine au inceput greturile si apoi am inceput sa !!!!!!!!
Acu am 10+ si de 1 saptamana nu mai am nimicAdica sunt sensibila numai la mirosuri, fum de tigara,spray-ul favorit al sotului meu.....faze de astea!Soacra-mea in cele 2 sarcini pe care le-a avut nu a avut absolut nimic! Asa ca........... fii fericita ca te simti foarte bine!!!!!!!!!!!!!!!

10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

iube2001, sper asa sa fie iubita!

pup toate frumoasele burticoasele fara exceptie!!!

6+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetelor.
Dureri de cap? Din sapt a 10-a am aflat si eu ce-s alea migrene ingrozitoare!Duminica cel putzin am zis ca mor de durere. Remedii? Doctorul mi-a zis ca o cafelutza n-ar strica, dar cum eu nu pot sa suport cafeaua, dorm. Asa ca Magdutsa, daca te lasa durerea sa dormi, baga somnic la greu.

Gretzuri am in continuare, de la 6 saptamani, deci de o luna jumate.Pofta de mancare lipsa (exceptand rosiile cu branzica si cirese). Si in plus de cateva zile am si stari de lesin. Cred ca organismul meu prost hranit nu prea face fata. De slabit am slabit, dar burtica creste (cred ca nici daca voiam sa tzin cura de slabire nu-mi iesea asa de bine).

Doctorita mea de familie e mai mult decat dusa! Eu din cate stiu, orice sarcina normala poate fi urmarita in mare si de medicul tau de familie. EEE, eu m-am dus la ea cu gandul sa-mi iau un medical, ca nu ma mai pot tine pe picioare si serviciul meu e departe (30km dus, 30 intors, si traversez tot Bucureshtiul), etc. Si nu a vrut! I-am zis ca am dureri insuportabile de cap si mi-a spus ca nu e problema ei! Evident ca m-am enervat, dar are sens sa te pui cu proshtii? Noroc ca medicul meu ginecolog m-a inteles, asa ca stau acasica si sper sa-mi revin. Sper sa nu aveti medici de familie la fel de aberantzi!

Va pup si va las.PA!

Bee 11+
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutsa spune:

Buna dimineata tuturor burticilor,
azi iar ma simt bine ... incep sa ma mir si eu de starea asta
Lacra ma bucur ca si tu visezi noaptea ... numai sa nu mai visezi urat. Asa fac si eu dimineata ...incep sa ii povestesc visele mele sotului si el... zice ca nu am somn de visez atat :-)
Ideea e sa fii mai optimista si sa visezi mai frumos ca sa te trezesti relaxata si fresh! Eu am pierdut deja o sarcina la 12 saptam si mi-a spus dr ca daca stau stresata si ma gandesc numai la asta nu prea am sanse nici cu sarcina asta ...asa ca am devenit o optimista...mai ales cu ajutorul vostru, al tuturor celor de pe forum . Va multumesc!
Va doresc tuturor o zi buna, fara greturi s alte dureri
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

pup toate burticutzele!pai dupa amenintarile voastre si supararea sotului am promis ca ma cumintesc.sper sa ma si tina...
IRINA DRUM BUN,SA AJUNGI CU BINE SI TU SI BEBELACUL SI SA PROFITATI DE INTREAGA VACANTA!!!
MARAKI mie mi se pare ca arati super bine,mai ales si vopsita.o graviduta frumoasa!si lasa daca te ingrasi un pic ,ca o sa aiba bebeul grija sa slabesti apoi
ANAM ai grija cu ridicatul batranicii,ca eu am mai auzit ieri pe cineva ca a pierdut sarcina la 4 luni ca a ridicat greutate.stiu ca e greu sa-ti gasesti in alta parte si mai ales sa nu faci efort,asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.dar te rog sa ai grija.
si mie mi-e somn in continuu,si chiar daca nu dorm as sta trantita in pat si as lenevi.noroc ca mai tre sa mai fac din cand in cand mancare pt sot,curatenie si cumparaturi,ca de nu...ma fac atat.
ACUM VA PUPACESC PE TOATE SI SA AVETI O ZI BUNA,IAR FETELE CARE NU AU GRETURI-BUCURATI-VA!!!!!!!!!
MIRELUTZA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor!
Pun aici doua linkuri care ar putea sa vi se para interesante - privitor la concediul de maternitate si concediul de crestere al copilului.
http://www.ele.ro/articol_2123.html
http://www.ele.ro/articol_2786.html

Daca mai e vreuna dintre voi jurista sau a trecut prin situatia asta, poate dezbatem anumite chestiuni neclare (din punctul meu de vedere)!
Pup fetele
Ioana si Samburel 12+

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor,
laurici stai calma ca pe mine m-au apucat gretzurile la 7 sapt si o zi, asa ca pina atunci nu aveam decat somnolenta si sinii umflati, bucura-te cat nu ai inca starea de rau de dimineatza.
Eu am inceput aseara sa iau Diclecyin,medicamnetul pt greatza dat de dr de familie, sa vedem,acuam sunt asa si asa,is libera azi, mi=e foame si as vrea sa maninc, dar mai stau un pic,o sa incerc un shake sa vad dc il suport acuma, dc nu mai tarziu.

maraki unde esti, cum te simt?
Mirela nu mai ridica nicic macar 5kg,stai calma.
irina asteptam vesti bune si vacanta frumoasa!
Astery unde esti, sper ca esti bine,nuai dat nici un semn..
Pupicei o sa revin

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

fetele, e deja weekend`la voi? nu mai scrie nimeni?

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

chiar ca-i liniste mare pe aici.in afara de DENISA care-i f activa nu-si mai baga nimeni nasucul.se vede ca va toropit caldura.
DENISA MULTUMESC DE SFAT,dar imi este tare greu sa nu fac treaba asa cum sunt invatata.medicamentul care-l iei tu-nu scrie in prospect ca nu se stie ce efecte are asupra fatului-ca si mie mi-a dat dr.dar eu nu l-am luat din cauza asta si pt stiu ca nu e bine sa iei nici un medicam in 1trim.dar daca tu crezi ca e bun si nu are efecte adverse ia-l in continuare ca nu e prea placut toata ziua cu greturi.asa poate mai mananci si tu cate cevasi profita si bebeul.
LULUTZA parca nu ne-a mai scris daca ma ajuta pe mine memoria.sper sa fie bine.
va pup si astept sa va mai citesc ce-ati mai mancat si ce-ati mai facut.eu am facut ardei umpluti si acum am bagat o ora de somnic la bebic.
mirelutza8+

Mergi la inceput