Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa trebuia neaparat sa imi cumpar pt ca nu mai suport nimic in talie, parca mi se face rauSi cred ca ai vazut ce butoi am ajuns deja si sant abea in 2 luni si ceva
Cat priveste pastilele pt greata, asistenta mi-a spus ca are ceva sa imi dea dar o sa imi accentueze starile de ameteala, am preferat sa nu le mai i-au.Sper sa nu ai efecte adverse Eu ma simt acum balon

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica, eu vreau sa incerc pastilele, sa vad cum e cu ele.
Eu nu vad ca esti ca butoiu, cel putin la pozele de iunie nu se vede asta, dar sa le porti sanatoasa hainutzele. Tu ai facut deja 9 sapt, ca eu stiam ca sunt cu 5-6 zile mai mica si abia azi eu fac 8 sapt?
Sanatate la toate burticile si numai bine

Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Multumescpt. urari Tu esti o draguta ca nu imi spui dar se cunoaste ca am facut burtaArat ca un butoiAm luat si kg in plus nu e vorba numai de burtik.Maine fac 9 saptamani pline, deci intru in sapt. 10. Maine sa imi spui cum te-ai simtit de la tratament.Te

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

monica, Da o sa-ti spun, stii care e faza, cu dilectinul asta, ca mie imi spusese o amica de el sa intreb doctoru ca ea a luat si i-a fost bine, ii era frica sa zica la job, si ea lua una seara si uan dimi. Mie mi-a zis medicu de el inainte sa il intreb si a spus sa iau 2 seara, poate da ceva ameteala nu stiu, dar fiind seara si dormind nu mai simti, el a zis asa si pe ideea cred ca mie dimineatza mi-e rau,dar dc nu maninc am observat ca azi sunt un pic mai ok.Oricum te tin la curent si tu ce mai gatesti?

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele voi dej aati mers la nani, c ami-e mie un somn de nu mai pot si mai am de stat 2h jumate la job..asta e, o sa treaca si cred ca imi au fructe si rosii diseara

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele, voi pleca si eu acasa in juma de ora, abia astept sa cumpar cate ceva sa fac un shake sanatos cu fructe si iaurt, mi-a zis aseara vecina reteta( cand i-am dat vestea), e f. simpla si are calciu, asa poate o sa pot bea si eu ceva dimineatza.
E cam innorat aici, a plouat pina la 1 azi, sper sa se opreasca totusi maine, ca s anu mai motzai acuma, am aflat o veste buna, o data la 2 sapt voi avea vinerea libera, ura-doar sotu' eu nu. V apupicesc si sa va gasesc voioase maine de dimineatza la mine, la voi de prinz

Denisa
8+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara burtici,
Vad ca eu sunt aproape intotdeauna ultima care scrie in fiecare seara. Asta din cauza ca ajung tarziu acasa, pana mai fac umpic de treaba prin casa ( cina, bagat rufe la spalat ) , zboara timpul si se face 10-11. Si deja mi-e un somn de imi pica ochii in gura .
Si m-ati cam speriat azi. Adica medicul v-a zis sa nu ridicati mai mult de 5 kg ???? Mama, si eu lucrez cu o babuta pe care trebuie sa o ajut sa se ridice . Eu incerc ce-i drept sa imi pun forta in maini, sa nu ma fortez din alte parti, dar totusi... Nu e zi in care nu ma gandesc caci cu serviciul asta risc viata bebelasului meu, dar ce sa fac ? Mi-am propus sa stau pana in august, deci mai o luna jumate. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine pana atunci.
Mirela mersi de felicitari. Si eu am fost tare fericita azi toata ziua. Dumnezeule , ziceai de 100 de euro pe un eco ? Mi se pare cel putin exagerat, mai cauta, trebuie sa fie si mai ieftin.
Gata plec la culcare ca nu mai pot.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Azi m-am trezit primaaaaaaa ca pleeeeeeeec.
Sper sa intru diseara sau maine sa va spun cum a fost. Ma simt asa si asa ma cam doare burta de curs cmai curge cate o picatura dca merg si tot asa .Sper sa ajungem sanatosi si maine sa vedem doctorul .
Va pup ca e tarzu si pleaca avionul fara mine .Aveti grija de voi
Irina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Neata!
Drum bun IRinuca!Zbor usor cu !
Asteptam vesti despre tine!!!!!!!!!!!!!!

10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoase burticoase!
Fetele io sunt foarte nelamurita de starea mea, parca nici nu as fi burticoasa. N-am gretzuri, nu ma doare nimik...daca nu as avea sanii umflati si durerosi chiar ca as crede ca visez ca sunt gravidoasa.
Ma gandesc la ceea ce mi-a spus dr si anume ca s-a implantat f tarziu...oare vine si randul meu in curand la . Voi cum simteatzi burta la 6 saptamani???

pup

6+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput