Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
Flavia_Hurducas spune:
Si eu sunt prezenta, dar am mult de munca si trebuie sa fiu tare harnicuta, ca sa pot pleca mai devreme la gimnastica pentru gravidute, sau mai bine zis la “Scoala mamei” (gimnastica, tehnici de respiratie, vizite in sala de nasteri etc). Astazi este prima zi si sunt foarte emotionata.
Maine va povestesc cum a fost
Flavia 25+
jadi spune:
Bon matine dragelor!
Anya ai ramas azi noapte pe forum? hehe
Fetele bb e ok , am un avans de 2 zile si 610 grame si o groaza de masuratori pe care nu le-am descifrat inca... nu va zic sexul , va las 1-2 ore sa faceti presupuneri
.
Nu s-au vazut niste detalii din cauza ca a stat cu coloana la aparat dar nu cred ca sint probleme ...
Jadi
23+
moki spune:
Prezent si eu!!
Cam ametita de dimineata!Dar ma dreg si eu cu o cescuta de cafea si sper sa revin cu forte noi! Pana atunci il las pe bebe sa-si faca numarul..vad ca el e mai activ ca mine..
O zi frumoasa si sa nu ne toropeasca calduraaaaaaaaaa!
Moki
25+
jadi spune:
Ia ca mi-am tras sufletul si sa va povestesc cu amanunte... cind sa plec spre sanador , hop ma suna tantele de acolo sa imi spuna ca dr.herghelegiu intirzie si ca e intr-o operatie si nu se stie cind vine asa ca vom astepta si oricit nu ne-am grabit dar tot am ajuns la 3.30 si am asteptat pina la 5.30 ora la care am intrat la eco.
Intre timp am fost la Spring Time am mincat shaorma , cartofi prajiti, prajitura si am baut suc , chiar i-am zis sotului ca va sta copilul neclintit la eco ca i-am dat sa manince si sa bea , nu ar avea motiv sa fie agitat ... asta s-a si intimplat...
Nu s-au vazut ceva detalii la septurile inimii si nici originea pulmonara ca stateau ascunse dupa coloana dar doctorul a zis ca nu e motiv de ingrijorare ca daca erau probleme se reflectau in alte organe...
Aaaaaaaaa , doctorul intirziase pentru ca avusese o cezariana la Euroclininc, deh.
Jadi
23+
miflore spune:
Buna dimineatza! Eu iarasi nu ma simt prea bine, azi-noapte m-am trezit de cateva ori ca simteam burta cam tare si furnicaturi...sper sa-mi treaca cat mai repede! Am fost de dimineatza la doctor si mi-a zis sa nu-mi fac probleme, mi-a mai redus din ginipralul ala.
Flavia, sa ne zici cum a fost la cursuri!
Anya, Jadi, bravo pt rezultate! Anya, nu-ti fa griji pt. pliul acela, daca era ceva iti zicea; dar eu stiam ca pliul se masoara mai la inceput, se masoara si pe parcurs?
Jadi, eu zic ca e fetita! Ce e?
Mihaela 24++
andreeeea spune:
'Neata!
Eu sunt cam ingrijorata. Mi-a iesit infectie urinara cu Ecoli 500 si mi-a recomandat ofloxacin 200g, la 12 ore. Pe prospect insa, am vazut ca e contraindicat gravidelor. Am intrebat si alt dr care mi-a zis ca se potrivea amplicilina, dar acum sa termin tratamentul. Scria pe prospect ca poate afecta artciculatiile.
Si, dupa ce au disparut simtomele infectiei(taieturi in burtica, jos), acum am o alta problema.Simt ceva dureros (cred ca oasele) intre picioare, deci nu fundul. Voi simtiti asa ceva? Cand merg, cand ma ridic... Stiu ca se dilata oasele bazinului in perioada asta, dar exact intre picioare e durerea.O fi din cauza greutatii uterului, sau altceva e dureros si nu-mi dau eu seama? La voi cum e?
Andreea, 24+
andreea
codruta_grg spune:
Hello!!
Nanadana, felicitari pentru analiza la tanti doctor si ca e totul ok! 
Flory, vezi poate iti gasesti aparat cu ceara de unicsa folosinta. Acest aparat se gaseste in multe tari. Poate e mai usor pentru tine! Flory, in legatura cu
, la prima sarcina, care a fost si cu probleme, am avut o sangerare si de atunci imi este groaza sa nu patesc la fel. Sper ca sotul ma intelege.......
Da....ne-am cam lenevit, am observat si eu.
La mine epilatul inghinal il face cosmeticianul meu, SOTUL, cu lama.
Cum am tot tusit, am facut febra musculara la muschii abdominali, care sunt retrasi pe laterale...... tare ciudat simt!!!
Flavia, si eu tot azi merg la scoala mamei pentru prima data. Povestim maine.....
Codruta &
29 saptamani
poze
mysweetest spune:
'neatza 
eu cred ca Jadi va avea un baietel
...dar sa ne spui sa nu ne lasi prea mult in suspans..
Marlena &
Alexandra..saptamana a 29 a
Ioana75 spune:
jadi, shmechero, am vazut ca ti-ai pus un
pe listuta in dreptul tau
(si pe mine ma duce capu', nu?
) Sa-ti traiasca VLAD!
Ioana