Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
nanadana spune:
salutari mamici
Eu tocmai am venit de la tanti doctor care mi_a zis ca totul este ok
Cit despre miscarile lui bebe pe mine nu ma deranjeaza de loc seara ,daca nu asa face pipi cred ca asa dormi ca un bustean ,dar nu zic hop ca nu se stie niciodata ![]()
dana24+1
Flory72 spune:
Va invidiez fetelor ca puteti merge la cosmetica sa va epilati. Pe aici nu s-a auzit de asa ceva. Nu exista ceara pt epilat. Cel putin in regiunea unde locuim. Chinezii astia nu au par pe picioare mai deloc. Barbatii au mai putin ca fetele din Europa. Cateva fire mai jos de genunghi. Chinezoaicele nici atat. Noroc ca mi-am adus ceva ceara de-acasa si ma fac singura. Ma gandesc cum va fi cand voi avea burta mai mare.
Flory in a 22 saptamana
cori spune:
jadi,
eu ma gandesc sa ne spui unde este cosmeticiana ta sa mergem toate la ea!!! 
cum ar fi sa facem o farsa de genul acesta?? haha..sa ne programam gravidute una dupa alta la aceeasi cosme..
ce ziceti??
pupicei ..
bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica 
Gina M spune:
Galateanco,(mysweetest) esti tare simpatica in povestirile tale cu bb ![]()
Eu,chiar acum savurez o ceasca de cafa (100% Columbian Naturally Decaffeinated).Nu afecteaza cu absolut nimic,si pe deasupra e fara cuvinte de buna.![]()
Trage o fuga pe la magazinele acelea din Tiglina 1 poate se gaseste.Daca nu, da-mi de stire si vedem noi cum facem .
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Flory72 spune:
Cori esti tare funny!! Imi place ideea ta de a merge toate la cosmeticiana!!
Carmi nu te ingrijora legat de sangele din nas. Am inteles ca se intampla asta la gravide. Daca curge prea mult si des mergi la doctor si vezi ce-ti spune.
Intr-adevar in Germania nu prea vezi oameni pe strada. E asa de ciudat. Te simti ca intr-un film SF.
Codruta daca dr a spus ca nu e nici o prbl sa faci dragoste atunci nu vad de ce ar fi periculos. Bucura-te de asta. Pt mine de cand sunt insarcinata totul este mult mai intens si fain!!
Fetelor la mine bebele nu e asa de activ. Il simt foarte putin, iar sotul meu nu l-a simtit decat o data. Sper sa nu fie o problema.
Flory in a 22 a saptamana
mysweetest spune:
Multumesc Gina M
dar se gaseste si pe aici cafea decofeinizata insa nu simt nevoia sa beau cafea ..deocamdata
.
Mi se pare mie sau ne-am cam lenevit in ultima vreme ? O fi din cauza caldurii....
Marlena &
Alexandra..saptamana a 29 a
anya spune:
Buna seara, sau mai curand, buna dimineata!
Eu am saptamana asta program de mers la doctori. Ieri am fost la eco-morfo la Albu si azi ma duc cu tot dosarul de rezultate la doctorita cu care nasc. Astept sa vad ce zice. Albu a cam strambat din nas cand a masurat pliul nucal - o fi prea mare? 4.3 la 23 de sapt? M-a intrebat daca am facut triplutest si factorul de risc - i-am zis ca da si s-a mai "potolit" cand a aflat ca sunt la al doilea copil si primul e OK.
Fetelor... cu epilatul e belea mare. Pe mine epilatul total in zona inghinala, la nasterea trecuta, m-a durut mai tare ca nasterea propriu-zisa (cu peridurala). Asa ca mi-e mai frica de ceara, decat de ce urmeaza peste 4 luni....
anya
nanadana spune:
Si eu si eu.....prezent
am profitat mai mult de patut si acuma ne este un pic mai mult foame![]()
dana24+2